Valborg & Kungens födelsedag!

Grattis Kungen!

I dag är det valborg. Vaknade vid 06:12, pigg som en mört. Tvingade mej själv att sova till 7 åtminstone. Vad är det med mej nu för tiden? Varför är jag så morgonpigg? Låg en stund i sängen och kolla på tv, mest skräp på mornarna.

Mamma ringde, Ior hade fått föl i morse, fölis är dock halt på ena bakbenet, troligtvist så har hon legat tokigt i sin mammas mage, ni vet ju själva att det domnar lite om man ligger fel på armen t ex. Hon försöker springa och rejsa, men det är inte det lättaste med tre ben :( Men hon äter och är allmänt pigg i alla fall, så jag tror inte hon har ont.

Blev en promenad i skogen med Try, när jag ändå var ute i stallet. Sen åkte jag till grabbarnas vårhage och satt en stund. Det är så skönt att sitta där med 10 st små mular i ansiktet som ska lukta och kela lite. All stress som man ev känner försvinner och man får lite andrum. Vovarna var mer och sprang ute och gick promenad i skogen. Nikkie och Jippie har så mycket bus i sina ben, tog lite kort på dem!


Komigen nu, lek med mej!

I eftermiddag/kväll blir det jobb för min del, jobbar till 21. Vi på min grupp har ordnat med lite mys på vår rast. Vi ska äta lite god mat och jag ska ta med godis, så vi överlever kvällen :)

Efter jobb, så bär det av till Simone och Thomas för lite partaj! Har köpt några cider, blir en lugn kväll för mej!

Trevlig valborg alla!

P & M

Promenad & massage står på dagens schema. Ja förutom det där eviga jobbet. Känns som om att jag bor på jobbet. Jag kommer aldrig riktigt där i från.

Träffade Simone i morse för en promenad, härligt! Skönt att komma ut och röra sig och prata lite!

Har röjt lite hemme, det gick ganska fort. Dammsuga och diska lite. Nu har jag tagit en dusch och ska ner på stan, fixa linsvätska till Jack och sen köpa några cider tills i morrn. Sen ska jag till Bea och få litte massage, det har jag länktat efter, har nått jox under vänstra skulderbladet, hoppas hon kan knåda ut det!

Ha en trevlig dag alla i solen!

Tuff

Denna tror jag kan bli en hit i en solbrun krpp, svarta pjuks och ett par schyssta brillor, eller vad tror ni?


No phone...

Jag har äntligen tagit mej i kragen att lämnat in min mobil som har varit helt fucked up på senaste tiden... Men hur lätt är det att bli av med mobilen? Jag håller på att få i gång i gamla mobil som inte varit i gång sen förra sommarn... Hoppas att jag har telefon till kvällen...

Håller på att lyssna på Flickan som lekte med elden, har ju försäkt att läsa den, men har inte haft tid, började lyssna i går, och blir nog klar i dag! Fantastiskt bra serie måste jag säga!

Återgår till lyssnandet...

Stålande sol & Jobb

Fan vad irriterande. Solen skiner, det är strålande väder, och jag ska i väg och jobba =( Jag hatar våra helgpass, vem kom på en sådan ur usel ide?? Inte nog med det, jag ska jobba till 16 också, hela dagen är slut när man slutar, bara kvällen kvar!! Morr.

Nitar & Kärlek

I går efter avrapporteringsmötet, tog jag en sväng på stan för att uträtta några ärenden. Gick in en sväng på H&M, hittade en svart tröja, känner på mej att det kommer bli en favorit i sommar, stor i halsen och lite oversize med stor mudd i midjan, I love it. Sen köpte jag ett par vita jeans. Jag har vita byxor när jag tävlar, och brukar försöka hitta så billiga som möjligt. De blir skitiga och gå inte alltid att få rena, de jag har nu köpte jag för 89:- för ca fyra år sen, bra köp! Men, knappen har lossnat :( På de senaste tävlingarna har jag tagit ett snöre och knytit i hop jeansen. Så nu köpte jag ett billigt par på H&M, men som ändå satt helt ok. Det var 10% på H&M plus att jag hade ett presentkort på 100:-, så jag fick i princip brallorna! Bra köp!

Sen hälsade jag på hos Elins mamma på Confetti och köpte dessa bokstäver! Ska ha dem på min fotoväg, ska köpa en vit smal list på IKEA bara så jag ska ställa dem på!

En nit skärp inhandlades på Ginatricot, ska ha det till den vita klänningen.


Jag är ett perfekt offer

för telefon/abonemangsförsäljare. (vilket jäkla långt ord!) Jag är en ung tjej som får teckna ett abonemang.

Var jag än går, så lyckas de j*vlarna hitta mej. Jag verkligen hatar denna typ av försäljare. Och 3 standard fras är " Hej! Vad är din favoritfärg?" Fuck you säger jag!! Nä okej, jag kanske inte säger det muntligen, men jag skulle vilja. Men i stället säger jag, som den artiga tjej jag är, "Nej tack!" Fast jag tittar inte på dem! Sluta förfölja mej!! Jag vill inte ha nån jäkla 3 mobil, jag vill inte ha ert jäkla abonemang heller! Skulle jag vilja det, skulle jag söka upp er! 

Urk, jag är verkligen allergisk mot er människor, som springer efter mej för att sälja er mobil.  Urk! Ni ska veta hur min hjärna arbetar för fullt för att hitta andra vägar genom stan eller på väg ut från en mataffär, bara för att slippa er, era små kräk!

Ni borde ju utrotas!!

Håller på

att göra om, men jag hann inte allt innan jobbet... Så än det det lite konstigt ut!

GG

Har varit ledig i dag, skönt och väl behövligt! Vad har jag gjort då? Jo, vaknade till vid 7, är ju så van att gå upp då, men lyckades slumra om till 8.30 i stället, gick upp, röjde lite i hemmet, ät lite frukost.

Sen så gjorde jag äntligen klart en hemsida jag gjort åt ett stuteri. Jag hade gjort själva skalet, grundkoderna, vilket går ganska fort. Det som tar tid är ju att fixa varje pålles sida med bilder och dyligt...  Mellan 10-18 satt jag och jobbade, pillade, och fixade, självklart så gjorde jag ju lite fel med några rubriker, sparade de fel, så jag fick ju göra om några, men det var ganska snabbt fixat! Skönt att komma bocka av den från att göra listan! (man vill ju inte sitta inne sen i det fina vädret och fixa med sånt, så därför är jag tillräckligt skadeglad att vädret varit så pissigt på min lediga dag)

Så, efter det har jag mer än väl, förtjänat en lugn kväll, med Gossip Girl, jag älskar den serien!



Jag skulle inte tacka nej till ett hårsvall som Serena har!

Slut i huvet

Det är jag... Är så sjukt trött, har varit sjukt mycket den senaste tiden. Nu blev det sjukt mycket sjukt, men då fattar ni poängen ;) Har varit jättemycket med jobbet och hästarna. Alla pållarna ska ut på olika beten, de ska skjutsas hit och dit, och det tar TID vill jag lova! Jag varit världens mest osocialaste vänn, förlåt Simone!! Lovar att bjuda dej på lunch eller nått!

I lördags fick vi årets första fölis, han är brun och en kelen liten krabat. Frågan är ju vad han ska heta. Vi döper våra pållar på engelska fraser, har du ått förslag? Det måste vara nått coolt, så han kan bära upp namnet, :D

Grattis Mormor!

Har jobbat i dag, segt...

Efter jobbet så var det middag hos mormor, mysigt. Chokladpudding till efterrätt, yummie!

Mitt kusinbarn Hampus var med, det måste vara världens gladaset unge! Var han än går, går han med ett leende :) Han äter allt som finns på bordet "Hampus sås, Hampus potatis"  Säger han :)


Forever21

Mina kläder kom i dag!! Äntligen!


(Den gula tubtoppen beställde jag även i svart) ;)


Give Me Now!


I looooooooove them!

Linnet har kommit!

Japp, i dag kom mitt fina linne från Kan Dee!!



Jag är supernöjd, satt skit bra och var i skönt tyg!

Bebis besök på jobbet =)

Japp, i dag kom Sarah upp och visade upp lilla Jacob! Han var så fin, och han låg i sin mammas famn och snuttade på hennes finger (han gillar inte napparna än) Han var verkligen söt!

I dag var det stallet igen. Jag måste ha lasthjälp av mamma när jag flyttar pållarna till betet, så det blev ingen promenad med Simone i dag. Mamma började jobba tidigt i dag. Vårsläpp, det är ett säkert vårtecken! Glada, busiga pållar som bockar och riktigt sträcker ut sig, det är en härlig syn, man lver på det ögonblicket hela veckan :)

Jag skulle behöva en cykel. Jag har kikat runt på nätet och hittat en helt ok cykel för ca 1800:- helt ok, men det känns ändå ganska onödigt... När jag flyttade in till stan så tog jag med min fina gröna cykel, det tog inte lång stund innan nån jävel snodde den! Den var låst och stod inne på gården, jävligt fräkt!! Men om du råkar ha en gammal cykel som bara tar plats, hör av dej, behöver inte vara något speciellt, men den ska funka.


Typ en sån vill jag ha, som man lixom "sitter" på, en kärringhonda helt enkelt!

Fullt ös & filmkväll med J

Phu! I går var det full fart i stallet hela dagen! Jag åkte ut vid 10 tiden och var inte hemma förrns vid 19!! Men skönt att få en heldag i stallet, det var länge sen tycker jag! Gillar att pyssla och plocka, i går fixade vi till sommarhagarna, så i dag fick fakstiskt ett första gäng åka till sommarhagen! De var lyckliga! Skönt att vara ute i solen hela dagen, tror att jag fårr lite färn i ansiktet i alla fall :)

Under helgen fölade Fiefie en liten fölis, som av någon anledning inte kom ut ur sin påse. Bäbis levde alltså inte, och det gör så ont i hjärtat att se hur ledsen Fiefie är, hon buffar och puttar på sin lilla, som inte reser sig. Fiefie gnäggar och slickar. Hon är så ledsen, så fy, vad ont det gör i ens uppfödarhjärta när ens små vänner är så ledsen :'( I dag har hon lämnat fölis. Hästarna gör så, de måste få ha sin bebis tills de själva går i från dem, då har de accepterat att fölet inte lever. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Fiefie nästa år ska få en fölis som springer vid hennes sida hela sommaren ♥ Nu hoppas jag att resten av fölningarna kommer att gå bra.

I går så var det filmtajm för mej och J, vi tittade på Slumdog Millionare, det var riktigt bra, se den! Sen tittade vi på en annan film, som är med på min "filmer man bör se lista enligt J"  Vi såg på 24-timmars jakten eller "Innerspace" som den heter på engelska, den var rolig! Vi t hemmagjorda hamburgare också, mycket godare än McDonald's och Max!


Påskdagen!

I dag är det påskdagen, den kommer att firas i kväll hos Jack's päron, med god mat och trevligt sällskap :) Innan dess måste vi dock besöka en tvättstuga.

I går var det strålande väder! En dag vigd åt aktiviteter! Så vi gick upp käka lite frulle och åkte ut till golfbanan. Då kom J på att det var ju en dag man måste boka tid för att få spela, och de hande han och Mattias så klart inte gjort. Så vi spelade på "pay and play" banan, så fick jag spela också! :D Det gick ganska bra skulle jag vilja säga! Jag glömde ju så klart kameran i bilen, så bildbevis finns inte, men det är ju inte sista gången i år vi är på banan direkt! När klockan var redo, så mötte vi upp Tobbe, Linus och Adde, för då hade de jobbat klart. Efter att vi hade handlat upp hela coop extra så rullade vi äntluigen i väg mot nävsjön då vi skulle fiska! Innan dess hade vi säkert i två timmar letat efter J fiskespö, men det fanns inte någonstans, alla prylar brukar ligga i Tobbes bil, men icke! Vi åkte i väg utan spö. När de betalat för sina fiskekort och vi var på väg för att hitta en bra plats så ropar Linus att han har hittat J spö! Han hade ju det! Förra året måste de ha förväxlat spön så Linus hade hans spö! Snopet! Det var inget att hänga läpp över, ingen fick en endaste liten firre i alla fall... Men trevligt var det i solen! Vi grillade, några drack öl, och solens värmade strålar nådde oss också i några minuter! Det var riktigt skönt vill jag säga, vatten är avkopplande!

Så klart har jag en massa bilder på årets första grillkväll, klicka på bilden för att se!


Katternas första dag ute!

Efter att jag kom hem från brunchen med Simone, så åkte vi till Citygross och köpte två selar till missarna!

De var lite skeptiska till en början, med snart så började de utforska parken lite! Nu har vi kommit hem, och de båda ligger och sussar i sin lilla kattsäng :) Fast tryggas var nog i husses♥ famn, när det var lite liv och rörelse runt om kring!

Klicka på bilden för att få den större!


Brunch på stan!

Träffade Simone i morse för en bruch på stan. Vi har ju inte kunnat gått något i veckan då vi båda har varit förkylda med lite feber. Han ju inte setts på länge, en en panini på Kumlins var trevligt i morse!

Vi babblade och pratade, man har mycket att ta igen när man inte setts på länge! :)

Vi skulle sen på stan en sväng, sör att se om Simone hittade en bra påskpressent till Thomas, men allt var ju stängt, utom Åhlens så det fick bli present där i från. Köpte en jag med, till J, men jag visar i morrn vad det var, han kanske läser här!

På storgatan var det folk i rörelse, det var utlänska gäster som sålde mat i alla dess former, ja inte alla då, med det lät bra när jag slrev det ;)


Fransk jätteost kunde man köpa!

Man kunde köpa spanks mat, fransk ost, och marmelader och dyligt. Vi köpte även godis, lite annorlunda och svindyrt!! 25:- hektot! :O Men det är ju bara påsk en gång om året, och vi var inte så speciellt sugna på godis nån av oss, så då tyckte jag att vi kunde köpa lite annorlunda godis! Olika tryfflar fanns det, jag köpte Jack Daniel's choklad bland annat, spännande!

Glad påsk kära vänner!

youth lack geniune ideal

Jag måste ju bara berätta! För några veckor sedan snubblade jag in på Kan Dee's blogg. Jisses vilken tjej!! Vilken talang hon har! Hon ritar och designar tavlor och linnen. Självklart så vill jag bidra till hennes talang och köpte detta coola linne! Jag tror inte att det är det sista linne som jag köper, vill gärna ha fler med denna design!



Hon trycker upp olika linnen, max 50 av varje, men nu såg jag på hennes blogg att hon kommer att trycka upp 20 till, som om du vill ha ett och är lite snabb, så kanske du hinner att få ett med! Jag tycker detta var riktigt coolt med fräck attityd!

Mycket å göra och förklyd...

Phu, hela helgen har gåt i ett. Det har varit premiering med två av våra hingstar, så lördgaden ägnades åt att packa och göra allt klart inför söndagen. Det var strålande sol och jag kunde ha en t-shirt på mej!  Kl 3 på söndagsmorgonen så åkte jag ut till stallet och vi lastade grabbarna och åkte mot Grevagården, son ligger vid skövde. Ett par timmar senare så var vi framme. Det var mulet och kallt, och så blåste det lite, Burr. Det gick superbra på visningen! :)

Ett par timmar senare så åkte vi hem och jisses vad jag började bli trött och frusen, jag nästan kände hur en förkylning smög sig på. Jodå, i går när jag vaknade var hela näsan täppt och ont i halsen hade jag. Skit, Jag har fan inte tid att vara sjuk. Har miljoner saker att göra och som ska fixas...

Jag jobbar lite mer nu på jobbet, i och med att vi har så himla mycket att göra, så jag hinner mindre på dagarna, men jag ska inte klaga, alla har inte ett jobb att gå till i dagens läge. En annan rolig sak är att S på mitt jobb klämde ut en liten Jacob i söndags morde 5:30! Ska bli kul att se honom, när hon kommer och hälsar på! Nu i början vill nog den lilla familjen mest ta det lugnt och komma till rätta.

Nähe, nu ska jag jobba vidare, innan jag ska börja jobba... Skönt att jag är ledighela påsken i alla fall!

Solen skiner och det verkar vara fint väder ute!

Behålla eller lämna tillbaka?

I morde blev det ingen promenix. Jag var tvungen att vara ute i stallet till 8, så det skulle bli för stressigt.

I stallet sken solen och det var härligt väder! Alla pållarna låg och solade :P

När jag kom hem så plockade jag lite och sen gick jag ner på stan en sväng. Jack & Mattias åkte ut till golfbanna, och jag hade ingen lust att hänga med, och sen har jag en massa jobb med hemsidor som släpar. Så jag blev hemma.

Well, på stan sprang jag över denna goding, men frågan är om jag är för gammal?! för den, eller om jag kan ha den, och när ska jag ha den lixom? Köpte också två par leggings i typ jeans tyg, fast de var ett par svarta och ett par vita. Jag har slitit ut mina vanliga leggings, så det var ändå dags.


Klänning från ginatrocot

Nu ska det bli kväll här med, har jobbat i kapp en hel del, och snart kommer pojkarna hem, och då ska vi äta lite, sen får vi se vad kvällen bjuder på!

Trevlig helg alla!

Åhh vill ha!


RSS 2.0