Pure some sugar on me!

I'm in love!

Ny kalender?

Sitter på jobbet och surfar runt, hittade en sida där man kan få designa sig egna kalender! Jag som är beroende av min, planerar mitt liv, mitt jobb och alla möten i den!

Kika in på  vulkan.se för att kolla du med! Nu är det ju lite trist att beställa en, vi är ju snart i mars månad, men kanske till nästa år? Kul i alla fall med lite personligt =)

I dag när jag var ute i stallet så var det grått och trist, men när jag åkte hem så kom solen fram, det är väl typiskt?

I dag börjadejag jobba kl 15, var på möte. Jobbar till 21. Ska jobba lite med mina hemsidor när jag kommer hem. Inget socialt liv här inte ;)

Massage dag

I dag har jag varit på massage för min rygg. Det gick jättebra och första gången som det inte gjorde så fruktansvärt ont. Jag hade dock två låsningar i svanken som tarr på bäckenet, men de har Bea knådat ut nu. Skönt!

Sen har jag varit och handlat. Svängde förbi Netto som öppnat här i stan, ingen höjdare. De är samma typ av butik som Lidl och jag gillar inte den typ av mat affär. Köpte en ask vindruvur och jordgubbar. Sen äkte jag till Cittygross i stället. Gillar den affären och kom ut 400:- fattigare. Men nu har vi mat ett tag framöver =)

H&M Home katalogen damp ner i brevlådan i dag. Ska ta och kika lite i den innan jag ska börja med maten, spaghetti med köttfärssås blir det i dag. Börjar jobba 16:30 i dag, skönt!

Ha en bra dag alla!

Semmeldagen!

Och inte en endaste lite semla har det blivit. Jag är inte så förtjust i dessa små bakelser.

I dag så har det varit en trevlig dag. Vaknade upp vid 9, åkte ut till stallet, gick två rundor i skogen, mockade stallet och såg till att alla hade hö och vatten ute i hagarna.

Hem igen, passera duschen och träffa Simone vid ett tiden, för att äta lunch på stan. Det blev Kossan som vi åt på. Vi ville ha fisk med den var slut, så det blev hamburgare, synd, för jag var sugen på fisk med potatis! Sedan en snabbis på bokrean, skulle köpa Flyga Drake och Tusen strålande solar. På Åhlens sprang vi på Yulia som också skulle ha samma böcker. Blev en runda på Bokia också. Men jag ska först lästa ut mina Stieg Larsson böcker.



Sen gick jag hem och städade lite. Jack har börjat att jobba dagtid så nu mer är han hemma vid halv fem tiden och jobbar inga helger. Skönt! Han ringde på väg hem från jobbet, undrade om vi skulle ta en fika med hans mamma och pappa. Vi gick till Prinsess och åt en varm macka. Vilken lyx dag, har ätit ute hela dagen känns det som =) Nu ska vi titta på någon film, får se vad det blir. Ha en bra kväll alla!

04:49

Då väcks jag av ett jäkla liv!! Den är en där jäkla plogbilen som måste föra liv likt ett tredje världskrig nedanför. Och några minuter senare så väcks jag av att Jack telefon ringder, det är Tobbe som antagligen kollar så att Jack är vaken, de börjar ju att jobba 06:00. Suck. Ca ytterligare 10-20 minuter senare väcks jag av att katterna leker med någon boll, och rejsar fram och tillbaka in i sovrummet. Det var verkligen inte min morgon i morse.

Vid nio väcks jag av min klocka, plus att mamma ringer. Bara att masa sig upp och få i sig lite frukost. Har varit ute i stallet i dag. Kört både Harry & Bitchen. Jag bara måste lägga in en bild för jag tycker han har så fin hållning!



Har även varit fullt upp på jobbet, vilket är skönt, tiden går så mycket fortare då. Denna vecka så börjar vi vårt nya schema, vilket betyder att detta är min "lyx" vecka, jobbar tre dagar =D

Söndags mys!

I dag har det varit en så där skön söndag! Vi vaknade runt 10, låg en stund med katterna och myste, gick upp och lagade "lyx" frukost! För mig är det äggröra med lite varma baguetter och lite sånt! Vid halv två så mötte jag upp Johanna och fixade lite saker på stan. Mina vitaminer var slut så jag var tvungen att köpa nya. Det är verkligen super, jag håller mig pigg och vaken mycket längre. Fick order av Jack att köpa underkälder till honom. Gjorde fynd på Dressman. Man fick köpa 4 par boxershorts och betala 99:-. Ord. pris var 99:-/st. Köpte åtta par för 198:- Det kallar jag klipp! =D

Gick ner till H&M en sväng, köpte en ny "Hello Kitty" mysdress/pyjamas, en tröja och två halsband.

Hemma så håller jag på med mitt "vid sidan av jobb" Håller på och fixar Kristinas hemsida. Pust, det är mycket att göra!

Nu ska jag och Jack titta på film! Ha en trevlig kväll.

IKEA

I morse vaknade jag 6:45 av mej själv. Jag låg och drog mej till 7:30 sen gick jag upp. åkte ut till stallet och fixade hästarna, var tillbaka till 10:30. Åkte ut till Jack mamma & pappa och följde med dem till Linköping och IKEA. Hittade några saker som vi köpte!


Ljusstakar, nya gardiner till sovrummet. Har samma innan fast i lila. Har även en vit gardin, så jag är lite "fiffig" och byter bara den lila. Är dock lite tveksam, har en jättefin lila lampa i fönstret, hoppas att färgerna går i hop som jag tänkt. Katterna fick nya mat skålar, blått med grönt i, passar bra till dem! Ett tårtfat med lock. Har inget tårtfat på fot, så detta fick det bli. Vi köpte även nytt soffbord, Jack har valt. Det är jättesnyggt men jag tycker det är för litet. Man kan knappt sitta två och äta framför det, än minde ha några saker på det... Vi får se hur vi gör med det.

På vägen hem stannade vi på Nordik och där hittade vi vår nya matta till vardagsrummet. Men vi köpte den inte, vill tänka lite på saken. Dels så kostar den 2000:-  och sen är den en något annorlunda färg. Dock så tror jag det kan bli ganska häftigt att bryta av med i vårt vardagsrum som är sand/latte/brun färgat. Och dessutom så har vi en del ek möbler.



Blir det denna så tar jag nog upp dessa färger även till gardinerna. Tror det kan bli ganska ballt!

1 månad kvar!

Tills jag fyller år! Och om bara två veckor är det party!! Födelsedagsfest för mej, elin, rasmus, mattias & emil, phu! Det kommer hur som att bli hur kul som helst med fest igen, senast var ju nyår (!)

Har hitta massa fina saker inne på hemstex, kanske ska önska mej ett pressentkort?!

Till Elin & Rasmus vet jag redan vad jag ska köpa =D

Ha en bra fredagskväll alla. Själv sitter jag på jobbet och är jätteduktig! Jag & P har tömmt alla mejlkorgar och svarat på mejlen!

Nu ska jag ger er lite huvudbry! Kan ni få tjejen nedan att byta varv? Det gäller att använda hjärnan! Jag har tittat så mycket på henne att hon byter varv hela tiden för mej...


Minusgrader

Burr!! I dag har det varit kallt! I går kom i alla fall solen fram en sväng och värmde lite! Har varit i stallet en sväng. Några "häst" kompisar kom förbit och titta lite på hästarna.

I går efter jobbet så åkte jag förbi Johanna och Stefan. Fick lite mat *tack* och sen kollade vi på film, Madagascar II Den var faktiskt ganska rolig, har inte hört så bra om den annars.

Nu ska jag passera duschen och sen i väg på möte som börjar kl 15. En arbetsdag kvar, sen är det helg!!

h&m Home!

Klicka hem en katalog du med!! Jag var inne hos Lotta och såg att man kunde få hem en katalog!



Klicka på bilden för att beställa!!

Tvätt & städdag

Har det varit i dag. Inget kul, men måste göras.

Jag läste ut boken i dag, Män som hatar kvinnor, har ni inte läst den så måste ni göra det! beställde hem de anta två, 39:- st och fri frakt. Fynd!! Klicka här för att fynda! Kan knappt vänta på att se den på bio, hoppas att de inte hoppar över en massa saker, som de gjorde i t ex Sagan om ringen...

Sen blev det tvätta av. Sex maskiner, tar sin lilla tid, men nu är allt rent och struket och vikta i sina skäp. Även sängkläderna byttes i dag. Finns det nått bättre än att krypa ner ny duschad i rena lakarn som diftar gott av sköljmedlet?! Det är mitt bästa!

Golven har blivit tvättade också.

I dag tror jag katterna vaknade upp med tanken "I dag ska vi reta matte till max" De har varit överallt!! I gardinerna, i tvättkorgen och i vägen!!


Figaro spanar & tror han kan fånga snöflinor utanför fönstret!

Give me!!

Snälla, ge mej denna! Jag lovar och svär att ta hand om den väl!! =D


21,1 megapixel som man dessutom kan spela in med också! Tyvärr så jag jag inte 23 laxar att slänga ut på detta underbara ting...

Jag får nöja mig med min Canon EOS450D som inte är så dålig egentligen =)

Söndag!

I går var det ju som sagt alla ♥-dag!

Min dag började vid 6-tiden. Åt lite frukost och sedan susade jag ut till stallet. På pälsad med thermobyxor och vinterjacka. Tempen visade på -10 grader i gå morse. Burr! Alla pållarna var fortfarade fina och prydliga sedan lördagsen puts. Vi mockade stallet, lastade och åkte. Tävlningen var ju nära, så det tog inte så lång tid att åka!

Det gick kanon i går! Tack för att ni höll tummarna!!
Kitty blev reserv Best In Show!! Alltså, näst bäst på hela tävlingen!


Whitney & Kitty

Var hemma från stallet runt 19:30 värmde mig i duschen en lång stund, varför har vi inte badkar??

Jag började med maten com jag & Jack skulle mysa med på kvällen. Han jobbade, och var inte hemma förrns 22:30. Han kom med en stor bukett med blommor ♥ I pressent fick jag en volyme master från Björn Axen, precis som jag önskade mej! Av mej fick Jack detta


De passar bra på byrån i hallen!

Till middag blev det tacopaj. Det går snabbt och är enkelt att göra.


Tacopaj med sallad!

Tävling!

I morrn är det alla ♥-dag tävling i Norrköping! Ni håller väl tummarna för mej och pållarna?!


Dita blir putsad och har flätor i manen så den ligger på varsin sida om halsen!

Söta!

I dag har jag varit ut till stallet. Tävling på lördag med sex hästar, så jag började fixa redan i dag. Är ledig i morrn, så då blir det pyssel. Hade hundarna med mig, och det slog mej hur "stor" Nikkie har blivit. Hon är född 3/9-08 alltså fem månader, tänk att hon har varit så liten!


Nikkie med sin bror


Full fart!!


Brorsan! Han flyttade bara några km i från oss, så han bor inte långt borta!
Tycker han är så fint tecknad i ansiktet!


Nikkie i dag!

Nä, om man kanske skulle fixa lite mat innan jobbet. Jobbar till 21 i kväll, sen är jag ledig tills på måndag!

Dagen mitt i veckan.

Det är onsdag det.

Seg i dag me, var på jobbet i dag i alla fall. En sväng till stallet med, ska ju tävla i helgen igen, å pållarna behöver sin träning. Tre vändor i skogemn blev det, gick mellan 10-13:30!! Skulle vara kul å se på en stegräknare hur många steg man tar!

I går när jag var hemma och var allmänt seg , hade huvudvärk och inget gick på tv, så tog jag tag i min bok som jag fick sommaren 2007. Den har legat och mognat skulle jag vilja säga ;) Nä, men Jack är inne på sitsa boken. Det är "Män som hatar kvinnor" som jag syftar på. Jag har inte kommit så långt ännu, men jag gillar den, mycket. Det är många som pratar om den och jag har varit på väg länge att börja läsa, men nu så!


Sjuk & tävling...

Ghaaa! Hela helgen har gått i ett!

I lördagss å var det putsa och packa som gällde, kom hem vid 18 tiden från stallet, då var allt klart. Skönt, hatar att packa på morgonen, tänk om man glömmer nått!

Vid 19 tiden var vi bjudna på mat hemma hos Jacks mamma & pappa. Västerbottenost paj med sallad. Jättegott! Hem vid ca 23 tiden, jag skulle ju upp kl 6 på söndagen...

Var i stallet ca 6:30 på söndagen. Putsade det sista och lastade och åkte. Det började att snö regna, och när vi kom till Björkvik så var det snö! Jättemycket snö och ingen snöröjning kl 9 på morgonen! Det är ju inte klokt! Det var mellan 1-2 dm snö på alla vägar fram till Köping. Fy fasen vad otäckt det är att åka i sådan modd, man tror ju att de ska ha plogat runt lunchtid i alla fall! Några andra kompisar åkte på E18 mellan Sthlm och Oslo, den var inte heller plogad, en två filig motorväg?!

Jaja, tävlingen gick bra i alla fall, alla tre fick en guldmedalj och uppförde sig bra!


Man får blå/gul rosett när man erhåller en guldmedalj!

I går så vaknade jag upp med världens huvudvärk och illamående. Var helt yr hela dagen känndes det som. Var hemma från jobbet, tog några alvedon och sov till 18. Sen ringde Johanna och hon kom över vid 20 tiden. Hon kom med vitamin drycker och frukt, massor av frukt! Så jag tryckte i mig lite mat och frukt i går kväll. Illa måendet har i alla fall gått över. I dag har jag ont i halsen och huvuder värker...

Kan det vara möjligt?!

I så fall är jag världen gladaste person!! Jag tänkte tanken i går, att forever21 borde öppna i Sverige... Jag har typ 15 klänningar därifrån eller nått och massa andra fina kläder. De tråkiga är ju tullavgiften. Ska kolla när Ruth & Ron flyger till Sverige snästa gång, om de kan ta med ett paket till mej i så fall.

Läs på Aftonbladet.se

Hoppas att de kanske kommer till Nyköping  ^^ ;)

Puts

Japp, i dag har här putsats! På söndag är det tävling, ända till Köping ska vi å tävla. Kitty, Withney & Prinsessan ska få följa med. Spännande, K & W går i samma klass.

I dag har det vräkt ner snö, blöt jävla snö. Blir så trött. Ska de nu envisas med att komma, så får den fasiken stanna ett tag också! Morr!

Nähe, om man ska återgå till att jobba. Jobbar till 21 i kväll. Men tanke på vädret, så har jag nog å göra!

Tjingeling!

Trötter

Usch, undrar om jag håller på att bli sjuk? Har sovat i nästan 12 timmar i dag... Huvudvärk och allmänt seg...

Var nere på stan i alla fall och köpte en väckarklocka för mitt presentkort på Åhlens, nu är det 3 kr kvar på dem, undrar vad jag ska köpa för dem ;) Larmet på min mobil är för opålitligt!

Ska i väg till jobbet nu, får trycka in mej några alvedon eller nåt...


Nya väckarklockan


Helst skulle jag vilja ligga i min säng med och bara sova!

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Jänet!!

Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.

Bild nr 6 i mapp sex är:



Bilden förställer mej hemma hos Johanna & Stefan. De hade inflyttningsfest med rock tema... Vet inte om jag var så vidare rockig direkt... Det var den 12 maj 2007 (jag & datum...) i alla fall så var det eurovision på tv då.

Jag utmanar:
Elin, Simone, Fanny, Johanna, Irene & Lotta

I dag har jag haft huvudvärkt hela dagen och frusigt, not kul...

Var i stallet och myste med hästarna, satt en stund i hingstarnas hage och då kom min lilla Tromb fram och var jättemysig och ville bli kliad och gosa. Han har varit lite reserverad innan, men alltid snäll. Känns så underbart skönt när någon kommer fram och snosar en i nacken och vill bli kilad =)


Bebis!

Nä, vi ska inta ha barn, om Jack fick bestämma, så dröjder det säkert 10 år, minst!

Då får man roa sig med sånna här saker  =D

En liten flicka



och en pojke



Vill du också kolla? Klicka här!

GG & OTH

Snart är jag hemma från jobbet, ska jobba en timme till. När jag kommer hem väntar de nya avsnitten av mina favoritserier Gossip Girl och One Tree Hill. Är det någon som vet om detta är den sisa säsongen av OTH eller om det kommer en ny?

Alla ♥-Dag Tips Igen

Satt i går och surfade runt lite, hittade dessa, visst var de coola!! Fick ett sånt där starkt "vill-ha-begär" i shopping tarmen!









Dessa finns att köpa hos www.mihi.se men vilken var sötast? Finns fler mönster på hemsidan!


SKÖN DAG!

Solen skiner och det har varit jätteskönt i stallet i dag! Hade med mig kameran ute. Vovarna var ju så klart på ett väldans bushumör!

Har precis ätit och ska i väg till jobbet! So long!


Foxen & Bitchen står i solen och spanar in brudar!


Min fiiiiiinaste Tiger ♥


Jag skulle ta ett kort på Jippie, så hon tittade på mej och såg inte att Nikkie
kom och ville leka!


Nikkie


Jippie

1 ÅRS KALAS!

Phu, snacka om att jag är trött!! Jag och Jack var hemma från kalaset runt 18:30. Vi låg en stund i soffan, och slocknade helt  Inte så konstigt när man somnar 4:30 på morgonen och ska upp tidigt... Mamma ringde vid 22 och väkte mej. Var tvungen att susa ut till stallet och släppa in busarna. Mamma jobbar kväll, i kväll. Kännde mej lite hungrig när jag kom hem och gjorde äggröra. Ännu något som är klart på ett par minuter!

I alla fall så var kalaset jättetrevligt! Sigge fick fina presenter. Jag glömde ju så klart kameran, men söta Simone skickade över några bilder till mej, tack!


Johanna har bakat allt själv!


Sigge 1 år!


Födelsedagsbarnet fick ju så klart den obligatoriska "låta-mest-presenten"
av Rasmus, Elin & Mattias


Thomas kör back-hopp stilen, det syns väl?! 


Jag rockar rockring med Nintendo Wii Fit 


Simone & jag

Snabb eller idealmakaroner?

Förut har jag varit en snabbmakaronie tjej, men nu har jag övergått till idealmakaroner. Jag måste nog vara sveriges främsta expert när det gäller kungsörnens makaroner, för de är nästan det enda jag äter. Jag gillar inte att laga mat som tar tid. När jag är hungrig, är jag hungrig NU. Jag är ingen finlirare i köket som gillar att fixa och pyssla med mat. Jag fixar och trixar gärna med pyssel, så som inredning.

Här hemma, när vi ska äta något finare är makaroner eller nudlar är det Jack som lagar. Han gillar mer att stå och fixa till kött och ha kolla på grejjerna i ugnen.

Snart så ska vi i väg och fira Sigge som fyller 1 år. Han fyllde i går, men ska ha sitt kalas i dag!


En tårta till Sigge!

Kika in på www.gunillawall.se och besök hennes hemsida, det är hon som gjort denna tårna, man blir helt målös, de är ju helt otroliga en del tårtor!!

RSS 2.0