Cosmonova!

Var supermysigt att äta frukost med Simone i dag också! Vi satt och snackade kläder och skor. Hon tippsade mej om ett mirakel pulver som jag köpte i dag. Jag vill ha volym i mitt platta hår. Ska bli spännande att prova! Vi gick ner en sväng till Åhlens och köpte bakboken som jag ville ha för ett av mina presentkort =) På väg hem gick vi förbi H&M och Din sko. Jag hittade en Jeanskjol som jag inte han prova. Simone hittade ett pas as-snygga ankel skor!


Dagens shopping!

I går när vi satt på Heron och pratade lite, kom vi på att vi skulle åkt upp tidigare så vi hann gå på Cosmonova. Jag har nämligen aldig varit där, så vi har pratat om att åka dit någon gång. Vi hade inget bestämmt, så vi bestämmde att vi skulle åka upp idag!

Linus kom vid halv ett och följde med upp =) Vi gick på två föreställningar, Deep Sea & Kollisioner i Kosmos. Det var jättekul och intressant! Deep Sea gillade jag, far jag har aldrig tänkt på hur viktiga fiksarna och corallerna är för varandra. Spännande var det. I Kollisioner i Kosmos blev man lugnad, om nu någon trodde att jorden skulle krocka och gå under. Det kommer alltså inte att hända innom de närmsta miljoner år. Sen hur vi människor förstör den genom andra saker är en annan sak.


Naturhistoriska & Cosmonova

Nu ska vi äta hemmagjorda hamburgare och pommes =)

Kommentarer
Postat av: simone

kul att ni hade trevligt...hihih

2009-01-17 @ 19:41:56
URL: http://simonesnya.blogg.se/
Postat av: Kitty

Snygg kjol :), Har också en sån!

2009-01-17 @ 23:15:59
URL: http://elinhellokitty.blogg.se/
Postat av: Kitty

Synd att den inte passar... vad är felet?

2009-01-18 @ 00:38:10
URL: http://elinhellokitty.blogg.se/
Postat av: simone

synd att inte kjolen blev bra!! =(

2009-01-18 @ 16:44:40
URL: http://simonesnya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0