Lördagsmys

Jag hostar så jag nästar tappar rösten, och jag har snart snorat ut halva hjärnan känns det som. Men man får göra det bästa av situationen och jag och Jack var och handla och hittade dessa gobitar :)


Bilarna är såååå goda!!


Tjejmiddag - igen!

I går var det dags för tjejmiddag igen! Denna gång var vi hemma hos mig, sex tjejer invaderade lägenheten och kära jack flytte fältet! Kan inte förstå vaför han inte ville umgås med sju fnittrande tjejer som pratar om vad som hänt sedan 2000 när vi slutade nian. Vi har alla kännt varandra väldigt länge och det är så himla skönt att umgås med dessa tjejer ♥ Sist så var vi "bara" fem, men då så kunde Matilda inte komma med och så kom Sofia hem från Afrika i måndags, och kom till Nyköping i går, så hon fick givetvis också komma! Vi åt en tacopaj, som jag bara älskar, och en västerbottenost paj. Maten vara lyckad, alla blev mätta så det borde väl vara bra ;) Vi har bestämmt att vi ska försöka träffas en gång i månaden i alla fall. Vi jobbar ju alla olika tider, så det blir lite trix i bland :)

Tänker bjuda på receptet till världens godaste tacopaj, jag gillar ju varken rödlök eller peperoni, så den biten hoppar jag ;)

Det här behöver du
(4 personer)

Degen:
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
50 g margarin
1,5 dl mjölk

Fyllningen:
500 g köttfärs
1 msk olja
1 lök
1 påse tacokrydda
2 vitlöksklyftor
1 dl vatten
3 tomater
2 dl crème fraiche
4 msk majonnäs
2 dl riven ost

Garneringen:
1 rödlök
8 peperoni

Så här gör du:
1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop mjukt margarin med torra ingredienser.
2. Häll i mjölken och rör ihop.
3. Tryck ut degen i en form med lite högre kanter. Förgrädda inte!
4. Skala och hacka löken.
5. Stek köttfärsen och löken. Pressa i vitlöken.
6. När köttfärsen är stekt tillsätter du tacokryddorna och vattnet.
7. Låt puttra tills vattnet nästan är borta.
8. Häll köttfärsen i pajskalet.
9. Hacka tomaterna och lägg ovanpå köttfärsen.
10. Blanda ihop crème fraichen, majonnäsen och den rivna osten och bred ut smeten över tomaterna.
11. Grädda i ugnen i 12-15 minuter tills ytan fått fin färg.
12. Skala och skiva rödlöken.
13. Garnera med rödlöksringar och peperoni och servera med grönsallad eller hackade grönsaker, nachochips och kanske en salsa.

Receptet kommer från aftonbladet.se


Nästan lön!

Nu har jag äntligen, med hjälp av min chef, fått fart på lönetanterna, så min lön kommer in i morrn, förhoppningsvis... Undrar om det ens är lagligt? Men men, i morrn så kommer den.

I morrn är det också dags för lite tjej middag med brudarna ♥ Ska bli så kul, för denna gång kan även Matilda vara med!

Annars så händer det inte så mycket, börjar få lite ont i halsen, men intalar mig själv att jag bara inbillar mig. Har varken ork, tid eller lust att bli mer sjuk :(

Lägger in en musikvideo från Live aid 1985, från det året jag föddes. Shit vad unga alla är! Älskar när en ung Bryan Adams glider in och sjunger väsra versen =)


Mix

Hallå! Haft fullt upp med allt möjligt den senaste tiden, så detta får bli ett mixat inlägg.

Kan ju börja med att berätta att jag är så grymt irriterad!!! Fick min löne spec i dag, och jag blev mäkta irriterad när jag ser att utbetalningen bara är på 2400:- jag blir sä jäkla irriterad, för det är inte första gången som det blir jäkligt fel från deras sida. Skit företag som har hand om våra löner! Suck, måste ringa dem i morrn och ordna... Just denna månad så får vi vår löneökning retroaktivt från 1/1-09 också... Suck. Massa jäkla strul!

Jaja, jag har blivit beroende av tv serien The Hills också... Vet att den har gått jättelänge, men jag hade bestämt mig för att inte titta på den, då jag inte alls har tid med att kolla på serier, utöver de två jag redan tittar på. Men jag kunde iunte hålla mig och nu är jag alltså fast. Jäkla skit. Kan ju inte påstå att det är så speciellt bra, men underhållande :)

I oktober så var vi nere i Norrköping och gick in på Media Markt. Hittade där OBH Nordicas Wave Maker som jag ville ha. Den fanns inte i lager, men tjejen beställde en till mig, och jag skulle bli kontaktad om ca 1 vecka. Jo tjena, i lördags var vi på bio i Norrköping och såg 2012, och passade på att svänga in till Media Markt och kolla hur det går med min tång. Jo, den hade kommit, varför de inte ringt mig? jo det beror på att tjejen som hjälpte mig slutat och ingen hade brytt sig om att "kolla hennes kvitton" dvs hennes kunder som hon beställt saker till... Suck, var hittar alla företag alla inkompitena människor, och vad är det för jäkla rutiner de har? Passade på att säga att någon kanske borde kolla upp och kontakta "hennes" kunder... Suck igen. Men jag är nöjd med tången i alla fall, ska bara få in lite mer teknink :)

Som sagt, vi var på bio också, får ju en massa biljetter från jobbet, så då får man passa på ;) 2012 var helt ok, och ett tag så höll jag på att dra sönder Jack tröja, fast jag vet att personerna kommer att klara sig, no matter what ;) Denna är en film som förmodligen är bättre på bio än hemma i soffan!


Shoppingsugen

Åh, jag är så shoppingsugen just nu! Skulle vilja åka ner till Ullared och shoppa billiga hästtäcken, skulle vilja åka upp en dag till Stockholm och shoppa runt, och så har jag hittat en massa fina saker på nätet. Varför är inte jag gjord av pengar för?




Kläderna ovan är i från forever21, är det inte typisk att jag bara hittar partysaker?


Skärp dej ;)

Var inne på Bellas webb shopp och blev så sjukt sugen på detta skärp!! Snälla, ge mig! Synd att de bara säljs en produkt per dag, annars hade jag lätt köpt detta när lönen kommer :)

Men om någon känner sig sugen på att klicka hem detta till mig, så är det givetvis välkommet!


Kuddar!

Har blädrat lite i tidningar under helgen, och hittat många fina soffkudar! Ja alla passar så klart inte in i vårt hem, men fina är det, dessa kommer från Indiska.




Coola va? :)


Mina tjejer!

I kväll har vi träffats, mina brudar från förr ♥ Vi har fasen hängt i hop sedan 6 års åldern några av oss, och några har hängt på lite senare i livet, men vi har alltid varit kompisar!

Och det bästa är, att trots vi inte setts på några månader och år, så tar vi lixom vid där vi senast slutade. Inga konstiga tystnader eller stunder. Det jag verkligen älskar med mina tjejer är att vi har så kul tillsammans, även om det bara är för en kort stund eller för en hel kväll. Vi har ju gått igenom så mycket tillsammans =)

Snart har hela veckan gått igen. Natten till tisadgen vid 4 tiden så vaknade jag av att jag mådde så fruktansvärt illa. Och då startade kräk kalaset, som höll på till 15 tiden. Jag var helt slut, det var bland det värsta som jag varit med om... När det var som väst som fick man vila i ca 10-15 min mellan besöken i badrumet... Fy vad vad jobbigt det var. Var hemma från jobbet i går med för att vila upp mig. I dag var jag på jobbet och det känndes faktisk helt ok, hade med mig lite nyponsoppa som jag fick i mig.

Ledig i morrn för att jobba i helgen.


Guld

Sitter på jobbet och nu är det dött. Hela Sverige tittar väl på "Ullared" som visas på tv nu...

Nu när våra föräldrar vet om det så kan jag ju skriva det här med, jag och Jack förlovade oss den 25 oktober ♥ Käns ju toppen så klart!

Annars så flyter allt på som vanligt, mulet och ingen sol...

Tittade runt lite på nätet förut i dag, och b la på Jimmy Choos prylar, fastnade för en väska, men några 1500:- kommer jag inte slänga ut på den i alla fall...


Slappar dag

I dag har vi verkligen inte gjort så mycket nytta. Jag var helt slut, Jack väkte mig vid 12:30 tiden i dag!!!! Vet inte när det hände att jag sov så länge! Jag har verkligen varit trött den sista tiden, men det har innte funnits tid till att sova länge eller ta igen sömn, men nu så hoppas jag att jag ska bli lite piggare!

I dag var vi nere på stan och köpte fars dag pressent tills i morrn. Först ska vi hälsa på hos min pappa och sedan hälsar vi på Jacks pappa på hemvägen. På stan i dag var jag nere en sväng på KappAhl och hälsade på hos Johanna :) Mycket folk på stan var det också. Tog en snabb fika med Jacks mamma och bror också.

Sen har vi testat något nytt, vi hyrde film via cdon.com och det gick alldeles utmärkt! Vi skulle kolla på de senaste Johan Falk filmerna som släpptes i dagarna och givetvis var de alla uthyrda, och här i stan får man ju hyra filmen i en vecka... Jag ser faktiskt bara fördelar med att hyra över nätet, det kostar lika mycket 39:- och man behöver inte komma i håg att lämna tillbaka filmen heller :)

Jag är mer och mer nöjd med designen som den är nu, så det får nog bli så här ett tag ;) Om ni inte ser den, tryck F5.

Ha en fortsatt trevlig helg alla vänner!

Bättre?

Ska känna mig in lite med denna desig, nu tycker min sambo jag suttit för länge så nu får jag inte pilla mer med det här ;)

Inte nöjd...

Jag är inte nöjd med hur bloggen ser ut, den är tråkig.

Kikar runt lite bland olika sidor fär att få inspiration, ramlade över denna sida, där man kan ladda ner gratis bloggdesigner, kanske du hittar nått fint? www.bloggdesign.nu Direkt länk till de designer som är gratis


Tankar

Sitter på jobbet, det ringer inte överdrivet mycket direkt...

Sitter och pillar på en av mina guldringar, och funderar... Tänk den guldringen låg fint inslaget i ett litet paket vid min säng när jag vaknade efter att jag klarat mitt körkort, ringen var från mamma & pappa ♥

Tänk vad små saker kan göra. Det behöver ju inte vara stora saker, men små saker i vardagen betyder mycket. Som att någon gjort något, eller bara hjälper till med nått.




RSS 2.0