H&M

Det är så synd att jag inte kan ha trekantsbikini, för denna var ju skitsnygg!!



Tidsbrist

Fasen, det är så mycket hela tiden så jag hinner knappt blogga!!

Tänkte berätta lite om Stokholm :) Vi checkade in på ett hotell vid stureplan. Nära till det mesta! En svit på högsta våningen och med en stor balkong. Lite onödigt kan jag tycka då vi ändå inte hade tid att sitta där ;) men fint var det. Två badrum var det också, och det var ju en lyx!

Vi gick i väg och kollade på Melody Gardot och det var så himla coolt!! Bredvid oss satt komikern Henrik Hjelt och hans fru, så en kändis såg vi i Stockholm i alla fall :)



På måndagen blev det lite shopping i vår huvudstad. Jack är väl inte den som älskar att shoppa kläder och se mig prova miljoner olika, men han var tapper och lite fynd blev det! Skorna nedan, och lite tröjjor! bilder kommer upp senare!


help me!

Har haft en underbar helg i el stockholmo med el boyfried. Nu ska vi bara vila efter en trevlig mini weekend med lite shopping. Jag sprang ju på dessa, problemet är, vilken färg på snöret ska jag ha?

10 år sedan...

Jag slutade 9:an. Det är knappt man kan tro att det gått så lång tid. Man undrar ju var alla år tagit vägen?!

I kväll är det i alla fall klassåterträff för alla som slutade nian är 2000. Undrar hur många som kommer. Lite känns det som att folk inte går, men vi får se :)

Här är en bild på min klass -94 tror jag det är, tja, det var ju ett tag sen ;)


Vill ha

Varje gång jag går ut på H&M sida så möts jag av denna vackra skapelse. Och den är slutsåld :( Varför tar de inte bort den så jag slipper sukta efter den? Jag ska ju till Stockholm i helgen. Jack och jag ska i väg på en liten mini weekend, så jag kanske har tur och kan springa på den i någon butik?!


Inte min dag i dag precis...

Dagen börjar med att jag spiller ut ett helt glas med O'boy över mig och mina ljusa fårskinnstofflor. Det rinner ner över våra vita köksluckor och hela ljusa mattan är dränkt i O'boy... Suck. Jag var redan sen och inte blir det bättre när man måste stå och göra rent spill.

Stressar ner till bilen, och vad händer? Inte ett skit kan jag säga! Pärlan är stendöd! Jag mitt klantarsel glömde lyset på på bilen i går när jag parkerade, sen har det stått på ett par timmar tills batteriet var slut. Suck, mammas sambo fick komma och hjälpa till med starthjälp. De var ena kabeln trasig utan att han märkte det, suck igen. Fick åka till mitt gamla jobb och hämta en liten box som man startar bilar med. Den var ju så klart urladdad när jag hämtade den och skulle starta bilen. Då fick mammas sambo åka tillbaka till sin verkstad och hämta ett par andra startkablar. Äntligen startade pärlan! Bara ca 1 timmer senare än tänkt...

Med andra ord, det är verkligen inte min dag i dag!

...







Förvånad!

I dag är det jobbfredag. Det betyder jobbhelg. Var fjärde helg jobbar jag fredag, lördag och söndag. Det är väl inte det roligaste precis, men det är ju bara en gång i månaden, tre ggr i månaden är jag ju ledig fre,lör och söndag :)

I går var jag ledig i stället, Jack med. Nu när han jobbar skift så är det sällan vi är lediga tillsammans, så man får ta vara på dessa dagar. Vi hade absolut ingen aning om vad vi skulle äta för mat, och jag var så trött på den mat vi "brukar" äta. Så jag surfade ut på arlas hemsida för lite inspiation, jag blev sugen på kykling och hittade detta recept, och det var så gott!! Men jag modifierade om det lite ;)

 
Bild lånad från arla.se

Det var superlätt att göra också!

4 pers

500 g kycklinffilé
150 g championjoner
1 gul lök
2 dl créme fraiche
1 stk hel svart-, vit-, grön-, och rosépeppar
1 pressad vitlöksklyfta
100 g sockerärtor

Det jag la till var 2 hönsbuljonger och sen hade jag inte hel peppar hemma, så det fick bli färdigmalen peppar mix, och sen kan jag rekomendera lite mer créme fraiche eller matlagningsgrädde. Blev lite snålt med sås och jag gillar sås. Vi körde på skogschampionjoner då jag tycker de ger mer smak också! Sen gillar jag broccoli som jag hade i också.

Strimla kycklingfiléerna och skär svampen i klyftor. skala och hacka löken. Stek kycklingen i smör eller olja i stekpanna - Tillsätt svamp och lök, salta. Ha i peppar. Rör ner créme fraiche, peppar vitlöck och sockerärtor och broccolin. Låt koka någon minut. Servera med ris eller pasta. Själv körde jag med ris :)

I kväll blire det baguetter med svamp och salami, jag och Johanna åt dem i förra veckan och jag har längtat sen dess!

Trevlig helg på er alla!


Min nya väska!



Vilken toppen dag i dag! Vädret är alldeles underbart!!

Själv har jag hela dagen uppbokad med saker som ligger och släpar, trist men det känns verkligen skönt när det är färdigt!

Jag köpte väskan som jag skrev om i förrgår! Jag kunde inte hålla mej och jag ville ju ha en brun väska! Så denna är en födelsedagspressent från Kerstin & Rolf till mejl :)


Findus spanar in och kollar vad det är för nått som jag släpat hem...


Vår snart sommar?

Tänkte på en sak när jag åkte till stallet i morse. För ca 1 månad sedan, var det rätt mycket snö kvar, nu är det nästan ingen snö kvar och hagarna börjar torka upp rätt bra, utom vid in och utsläpp i hagarna, där krävs det gummistövlar. Så om ca 1 månad då kommer det förhoppningsvis vara kanonväder ute! Hoppas kan man ju alltid!

I dag var det en lugn och skön dag i stallet. Fixade lite småplock efter helgens premiering. Täcken ska sorteras, saker ska fixas och så visare. Han även med en sväng ute i hagarna, och Jippe kom stolt och visade upp vad hon fångat! Inte så jättemysigt direkt... Dagen fortsätter med jobb till 21 i kväll!


Full fart och REA

Phu, var ett tag sedan det uppdaterades här.

Förra veckan har varit full av jobb och förberedelser in för helgens hingstpremiering. Jag skulle visa min treårs hingst som jag köpte osedd som nybliven ettåring. Man har ju varit skaplig nervös hela veckan. Men det gick bra, i söndags visades han från sin bästa sida, och kan nu titulera sig som avelshingst! Jag är så stolt och glad över honom, jag över alla grabbar som vi hade med! Jag fick mycket beröm av ordförande för han tyckte jag hade så bra hand med hästarna och han kunde inte förstå hur jag kan ha dem så väluppfostrade, och det är så himla kul att få höra att en av Sveriges största uppfödare, Mr Shetland säger en sån sak! Jag var stolt som en tupp kan jag säga :)

I dag har jag varit på besök hos kiroprakorn Björn Nilsson. Det var bra, för han fixade till en massa saker i både rygg och nacke. Han frågade om jag hade problem med yrsel och huvudvärk, vilket jag haft och problemet satt troligtvist i nacken, så nu hoppas jag att jag ska slippa mer problem med det.

När jag ändå var nere på stan handlade jag en massa saker som behövdes, klädvårdsrulle, går åt en hel del då jag älskar svarta kläder och har två katter som hårar överallt! Ett par nya leggings då mina andra var urtvättade och fulla med hål, inte så najs direkt. Gick ner på H&M och sprang på en tröja som jag kikat på ett par ggr och nu hängde den där till halva priset, då var det ju bara att slå till!! Hittade ett par lite snyggare trosor också för halva priset! Så tre par plagg för 190:- kallar jag kap! Sprang ju så klart på jordens nyggaste väska också, en Friis väska och jag älskar dessa väskor, kanske kan bli min med tanke på att jag fick lite pengar i födelsedagspresent, och Kerstin sa att jag skulle spendera dem på något totalt onödigt ;)


Min nya tröja från H&M, den är så jäkla skön, sitter så där slappt och ledigt! 50:- är det ju värd.


Tavla?

Kan inte bestämma mig, vore kanske coolt att framkalla bilden nedan? Jag har lekt lite med den i Photoshop, jag är absolut inget proffs, utan har lekt mig fram. Jag har i alla fall fotat den ;)


Ledig

I dag har vi bara varit lediga! Påskafton tillbringades hos Jacks familj på kvällen med god mat och trevligt sällskap.

I dag har vi bara tagit det lugnt. Jag har kollat på film, My sisters keeper. Helt klart sevärd, se den!!

Vi tog en promenad i det fina vädret, vi gick "strand" vägen till Brandholmen, jisses vah hus de har smällt upp där sedan sist jag gick där! Massor med nya hus och lägenheter ploppar upp som svampar i skogen.

Bilden nedan är tagen längs vattnet under vår promenad.
   

I fredags var jag över till Rasmus och Elin för lite planering till vår fest som vi ska ha den 8 maj! Härligt, det kommer bli kanon!

Är ledig i morrn med, ska ut till stallet en sväng och köra lite hästar, hoppas på bra väder!

RSS 2.0