Vi flyttar!!!

Det där spännande som jag skrev om i går, var en lägenhetsvisning!! Iiihhh!! Vi har letat efter en trea och i går ringde vår hyresvärd om att det finns en fräsch fin trea som vi kan få titta på! 88 kvm och äntligen kan vi få ett kontor!! Det enda negativa var den öppna spisen i vardagsrummet, det tar plats och inget som vi kommer att använda. Det är ett stort kök, får lätt plats med ett matbort för 6-8 personer :) Och mycket fönster, ljust kommer det bli!! Är så glad! Sovrummet är lite mindre än vad vi har nu, men det gör inget. Åh är så glad! 1/12 flyttar vi, så alla som vill får gärna komma och hjälpa till, att hjälp är mer än välkommet! Vi får nog tillgång till lägenheten redan den 29/11.


Tänk om?!

Åh, i morrn ska jag i väg och göra nåt spännande :) Återkommer vad det är för spännande i morgon som händer ;)

Märks att man är tjej, i går var jag riktigt förbannad och i dag är humöret på topp! Har varit ute i stallet hela dagen, kört Smilla, det gick jättebra, håller på att höra in henne och i dag var det bästa gången hittils. Har fotat en massa hingstar, 378 bilder blev det! Och fick ett glädjade telefonsamtal, i dag är livet lätt som en plätt känns det som!

Ha en riktigt bra dag alla ute i höstsolen!

Presentdag!

Har fått två fina presenter i dag :) Fick mejl om att jag skulle hämta ett paket på posten, från Ellos. Fick denna sportbag och vattenflaska. Måste varit någon kampanj när jag beställde överkastet?! För väskan kostade inget.



Fick också denna paj bok av mamma! Perfekt, för jag älskar ju pajer!



Tack också till er som tyckte byrån blev bra! Själv är jag supernöjd, även fast J tycker att det ser ut som en tant hall när man kommer in, fast det tycker inte jag :)

Hallen!

Är äntligen färdig med byrån som jag på började hos pappa förra helgen! Blev grymt nöjd med resultatet i alla fall!! Kortet ska ev. bytas ut och på byrån ligget ett av faten som jag köpte i går. I byrån finns nu alla J's datorsaker prydligt sorterade. Den lilla ikea byrån ville jag byta ut och när jag ändå bytte, fick det bli en större så allt får plats.

Visst blev det bra?!




Öppen hand

I dag har jag och Amanda varit och fyndat lite på Öppen hand i stan. Synd att det inte finns fler loppisar runt omkring. Tycker det är rätt roligt att hitta fynd! Jag fyndade två st brickor för 15:- och 5:- helt ok tycker jag! Dessa kan man ju både ha ljus på, och även ha godis i.

 

Denna kostade 15:-


Och denna kostade 5:-


Indiskt!

I går fick vi lite inspiration att prova något nytt i matväg. Känns som att man alltid äter samma mat. Gick in på arla.se och kollade runt. Vi båda fastnade för indiska laxsspett, så det fick det bli! Blev jättegott, så det kommer vi äta igen!


Auktion!

Är så glad, för jag har vunnit min första nät auktion :) Och servisen var det objekt som jag helst ville ha :)

Klicka på bilden, för att se!


Snart helg, igen!

Jisses vad tiden går fort! Men det är lika bra det, då blir det snart vår och sommar igen ;)

I går kom vår häst, Wille hem från Holland! Han har varit utlånad i fyra år, känns som det inte alls var länge sedan jag vinkade av honom och var ledsen över att han åkte. I dag kommer vi nog ändå vara lite ledsna, för Kamleon kommer åka hem till Holland, honom har vi lånat i fyra år.

Gårdagen var fullspäckand med hivslagare, hästar, veterinär som måste se till att alla papper för utlandsresa är ok, jobb, och liten jobb aktivitet med jobbarkompisarna.

Håller på och budar på mina auktioner. Trist när folk ska bjuda över bara ;) Hittade bland annat en jättefin skål som jag gärna ville ha, men nu är det för högt bud. Alltså pengarna är inga farliga summor, men själva skålen är inte värd mer. Släpper den nu och hoppas att jag springer på en liknande en annan gång. Försöker ha pappas ord i bakhuvudet. Ha bestämt ett pris innan!

För övrigt surfade jag in på H&M sida i morse. Vad bitter man blir när man inser att nästan allt jag beställde, nu är det sänka priser på... *sur* ;)

Jag köpte skorna som jag bloggade om innan. De var så sköna och såg små och nätta ut på mina jättefötter :) Hade dem på jobbet i går, och mina väner tyckte de var fina :)


PW

Jag har länge försökt komma i gång och gå, men av olika anledningar så har det inte blivit så. När man håller på med djur, och frammförallt hästar så finns det alltid något annat som tar tid. Men i dag så tog jag och mamma en powerwalk. Det ingår i hennes rehabilitering att gå ut och gå. Vi köpte ju selar för inte så länge sedan samt även ett hundförarbälte som hon har för att inte få ryck i armar och rygg. Det fungerar jättebra så i dag följde jag med på en promenad. Tog lite bilder på hundarna när de är selade och väntar! De vet direkt vad som ska hända när selarna kommer på, då är det jobb!


Hemma igen!

Åkte i går morse ner till pappa och hans sambo. Vi började dagen med att gå på två auktionsvisningar, den första hade inget för mig, men den andra fanns det mycket mer att titta på och mer saker för mig! Jag hittade fyra saker som jag budar på. Man kollar på visningen och sedan budar på nätet, skitsmidigt! En sak är jag redan överbjuden på och det får vara. Pappa sa att innan ska man bestämma sig för vilket pris man vill ge, och sedan hålla sig till det. Det kommer alltid in "nya" saker på auktioner, och just denna sak har jag sett flera gånger innan så jag sörjer inte direkt. Men jag hoppas att jag lyckas få in de andra sakerna, vore roligt!

Sedan åkte vi vidare till deras lager, för att hämta en byrå som jag hittade i somras. Den stod så klart längst in med en massa möbler på och framför. Men vi fick ut den, körde hem och sedan fick den stå och torka i deras torkrum över natten eftersom att den stått ute i ett magasin. Hittade även en pianopall som fick föja med hem! Den ska jag ha i hallen, smidigt att sitta på när man ska ta på sig skorna.



I dag så jag jag hunnit med två strykningar på byrån. Den ska antikmålas, så jag ska nog ner i veckan gör göra klart det sista, spännande, hoppas att det blir som jag tänkt mig! Den byrån ska också stå i hallen, J har en nu, med tre lådor, en Ek malm från IKEA som jag tröttnat på plus att han inte får ner allt, så vi behöver en byrå med mer lådor i. Sen är det ju så klart mycket roligare när man hittat och gjort iordning själv, inte bara skruvat i hop den ;)

Jag sov ju kvar hos pappa i går, så här fint sov jag i natt, så jag klagar inte!


Var ju som sagt var ute å käkade i fredags, paktet från H&M hade kommit, så jag hade denna outfit på mig. Tröjan var jag extremt nöjd med, kanske lite stor, men den ska ju vara lite "lös & ledig" så den behåller jag, orkar inte skicka tillbaka, för en mindre stl, den kanske inte passar lika bra i alla fall. (Det är byrån bakom mig som ska bytas ut). Hade på mig skorna från have2have, och tja, jag blev väl mer än ett huvud längre än alla andra ;) höga klackar!


Rolig helg!

Denna helg inleddes med att Jag, Fanny, Johanna och Simone var ute och käkade mat på Fika i går. Det var supertrevlig och maten var jättegod. För första gången så provade jag Fika hamburgaren och den behövde man inte bli besviken på :)

I dag ska jag åka ner till pappa och vara kvar tills i morrn. Vi ska gå på auktioner och kolla och jag ska börja renovera en byrå! Kommer bli toppen!

Trevlig helg på er alla!

Nytt från H&M

I dag har det kommit en an massa nyheter från H&M, bland annat dessa fina! Är lite inne på att kanske skaffa mig en poncho, men vet inte om det är något som jag verkligen kommer att använda, fast fint är det ju!






Höst

Nu verkar hösten vara här, med besked! Det regnar och blåser ner gula och röda löv från träden.

I dag blir det ingen stalltjänst på förmiddagen utan en promenad med Simone. Härligt, dels var det ett tag sedan vi sågs och sen ska det bli skönt att komma ut och röra lite på fläsket ;)

I förra veckan när jag var i fotar tagen så fotade jag denna bild. Gillar flugsvamparna, gillar det röda i hösen tror jag!


Rosa!

I dag kände jag mig på ett rosa humör, så därför blir dagens klädval, Rosa! Det är sant som det är sagt. Pink isn't just a color, it's an Attitude!


Skor!

Är på jakt efter ett par vinterskor. Ska inte göra som förra vintern då jag väntade in i det sista och inte hittade några skor som jag gillade. Fick paniköpa ett par som jag knappt använde. Hittade dessa på din sko för 449:-

Så vad tycker ni?


For me!

Titta vilket snällt ♥ man har! Har fått fina nya toppar av honom!


Iron Man 2

Har haft en lugn dag :) Hämtade ut överkastet från Ellos, och jag blev mycket nöjd! Bilder kommer när sovrummet är klart. Ska byta ut och fixa några saker fört ;)

Har kollat på Iron Man 2 i dag. Jag gillar verkligen Robert Downey Jr. Tycker han är grym som skådespelare i både Iron Man och i Sherlock Holmes, han är så cool och spelar med en sån humor.


Bild: google.com
Robert Downey Jr.


Lite bilder

Börjar känna mig sjukt trött och seg. Hoppas verkligen inte att det är sjuka på gång. Vill inte och har inte tid med det heller :(

I dag jobbar jag bara till 20:00 sedan är det helg för min del! I morgon ska jag bara vila och ta det lugnt och umgås med min kära sambo som man inte sett av så mycket. Han pluggar nu mer på KTH i Stockholm och pendlar fram och tillbaka, och det var varit lite tävlingar på helgerna, så denna helg blir det lugna puckar.

Överkastet från Ellos ligger på ICA och väntar på att hämtas ut. Tar det i morgon, ska bli spännande. Hoppas verkligen att det inte blir för mycket, jag vill att det ska vara lika perfekt som det är i mitt huvud :)

Lekte lite med kameran i går också, fick en del fräna bilder i mitt tycke!


Vänlig?


Folk säger ofta till mig att jag är "för snäll" att jag borde bli tuffare. Men bara för att jag inte reagerar på ett visst sätt betyder inte det att jag inte bryr mig. Jag väljer helt enkelt vad som är värt att lägga energi på, och sällan blir det att bråka om vad andra gör eller inte gör.

Rabatter

Var inne på Englas blogg i morse, och där fanns det flera rabatter hos Ellos, och då passade jag på att nyttja 50% rabatten och köpte överkastet jag bloggat om tidigare! Vi får se hur det ser ut i verkligheten, det får inte blir för mycket krimskrams. Med rabatten blev det ju samma pris som ikea överkastet som var rätt billigt.

I dag åkte jag och svärmor till Ikea. Spanade in överkastet som de hade, och det var för tunt och jag gillade det inte. Köpte glas, alla har gått sönder här hemma utom 5 st så det var lite akut. Två förvaringsboxar, en jättefin vit pläd som nu pryder den bruna soffan. Samt lite annat smått. Skulle köpa nya tallrikar, men de vi villa ha var slut. Får ta det en annan gång.


Ofelia pläd och Kassett lådor. Bild från ikea.se


Waka waka

När denna låt spelas, så höjs volymen på radion :)


Fredag, igen

Det var ju nyss fredag! Hela veckan har verkligen gått i en rasande fart! I dag har jag badat tre grabbar inför morgondagens hingstpremiering i Hallstahammar. Spännande!

Bara för att det är fredag, så ska jag dröma lite om denna väska jag hittade i London ;) Den fanns att beskåda inne på Harrods, med en ynka prislapp på 6.000:- Ett kap va? ;) Får väl drömma rätt länge om den tror jag.


Burberry väska


Fullbokad

Denna dag har varit fullbokad. Tidigt i morse åkte jag ner till Tranås för att hämta hem min finaste Tromb. Han har varit utlånad under sommaren för att betäcka en massa ston nere i Kalmar. Men nu är han hemma och det känns skönt!

Sedan var det dags att rusa i väg till frissan, hade tid kvart över två, och som vanligt är tidsplanen en aningens för opptimistiskt ;) Bara en kvart försenad så var jag på plats i stolen!

Nu är det dags för en kväll i tvättstugan, vilken glamorös dag va? :)


New shoes

Förra året köpte jag ett par nya skor som jag har när jag visar häst. Jag var inte riktigt nöjda med dem men jag var tvungen för mina dåvarande skor var hel trasiga. Skorna jag köpte är fina och så, men min fötter avskyr dem! De blir små och trånga och ger mig skoskav. :(

I så går åkte jag till påljungshage för att kolla på Stadiums Outlet. Fanns lite, och hittade dessa för 380:- känns helt ok. Jag hade sånna här skor när jag var liten, och de är verkligen supersköna... De kanske är lite för fina för att visa hästar i?


Överksat

Skulle vilja ha ett vitt överkast till sovrummet tror jag. (Fast frågan är hur smart det egentligen är med två mörkhåriga katter...)

Ellos 1.299:-


IKEA 649:-

House of Linnea, Vitt överkast i Quilt 1.595:-


Som ni ser, det finns massor med fina, fast det kostar ju så klart en slant... Det sista tror jag att jag gillade bäst!

RSS 2.0