En paus

Jag tar en bloggpaus. Jag orkar inte prata med någon just nu. Texten nedan är kopierad från min hemsida, skriven den 27 februari.

Min värsta mardröm är att man en morgon ska komma ut och hitta en häst död i hagen.

Min värsta mardröm blev i dag. Mamma ringer och säger att det är katastrof, att jag måste komma. Det var den längsta färd jag åkt tror jag. Polis och veterinär var redan på plats. Det var inte bara en häst som låg död i hagen, det var tre. En häst är i sådan chock, veterinären jobbade med henne, men hon dog i mina armar. Fyra hästar är döda. Det känns som ett krigsfält att gå ut i hagen och se dem. Jag bara skriker. Och skriker. Det är inte sant. Det händer inte.

Jag tror fortfarande inte på det, det kan inte vara sant.

Jag önskar så mycket att alla fyra älskade djur står upp och möter mig med ett gnägg när jag kommer, men innerst inne så vet jag att det inte är så.

Jag saknar er så, älskade älskade vänner. ♥


The Italian Man Who went to Malta

Min typ av humor.


Nitar, läder och en liten lampa...

Paketet från Bubbleroom kom i dag, jag var väldigt spänd på att se jackan. Den satt som ett smäck och var jättefin! Trodde att den skulle vara lite plastig i modellen, men det var den inte, är supernöjd med mitt köp! 199:- kostade den. Jeansen var assköna, nya favvobrallorna, dock en aningens för stora, men det gör inget. Det var ju lite baggie modell på dem. 140:- var de lätt värda!

Inte nog med det, i går fick jag ett mejl från Ellos, bara i dag fick jag 50% på en vara, och jag har ju tidigare bloggat denna lampa som gärna får flytta in på mitt skrivbord. Så i dag, när det var 50% rabatt så passade jag på :)

Annars så flyter det på, är ledig fredag och lördag, jobbar söndag och är ledig på måndag. Skön vecka må jag säga! Har också bestämt mig angående mitt jobb. Jag kommer att stanna kvar. Jag har ju fått byta avdelning och fått lite annorlunda arbetsuppgifter, så det känns kul :)

Trevlig helg på er!

Bokrea!

I dag ringde Simone och undrade om vi inte kunde kila ner på bokrean en sväng. Jag började ju jobba vid 14 så det fick bli en snabbis innan jobbet. Skulle inte ha något speciellt, men hittade dessa två böcker. Har kollat lite i muffisboken, och den var det många goda recept i! Den är jag extra nöjd med!


Svinkallt - igen!

För inte alls så länge sedan låg tempen runt nollan ett bra tag. Nu har det slagit om tvärt, snö och många minusgrader är det! I stallet i morse var det -23 vid nio tiden. Undrar hur kallt det var när jag kom ut i morse?

Det var fantastiskt vackert i morse med solen och allt glitter ute! Önskar jag hade kameran med mig! Men fångade en mindra bra bild med mobilen i alla fall!


Äntligen!

I helgen fick jag ju lite tid över så jag beställde bilderna från www.crimson.se man blir aldrig besviken! Fick de i dag och de var superfina! Beställde svartvita matta bilder. Blev lite osäker på ramarna när vi var på ikea för ett tag sedan, ville prova några och blev nöjd. Får snart åka och köpa flera tror jag! Nedan är ett litet smakprov på hur det blev.


Vårjacka och jeans

Har funderat på om jag skulle kunna passa i en kort skinnjacka. Undrar om jag skulle trivas i det.

Hittade en på rea, beställde hem den för att prova, om den inte passar så får man väl skicka tillbaka den.

Hittade ett par jeans också på rea, har letat efter ett par med sådan muss längst ner, så jag hoppas de passar! Kalaset kostade 377:- ink frakt och det tycker jag att jag är värd!


Sunny day

I dag skiner solen och det är svinkallt ute!

Jag jobbar i dag, sen bär det av till kusin Alex för att fira henne som fyller år. Efter det blir det stalltjänst och sedan blir det nog en lugn kväll i soffan.

I morse vaknade jag en timma innan klockan skulle ringa, irriterande. Ligger jag kvar i sängen blir jag bara ännu tröttare hela dagen så jag gick upp. Satte mig och betällde hem bilderna till min fotovägg. Har inte haft tiden att göra det då jag är tillbaka på jobbet igen, och har varit i stallet både morgon och kväll. Mamma har legat inlagd på Huddinge sjukhus. Men nu så har läkarna äntligen hittat vad som är fel på min mamma och hon får rätt medecin också. Det är otäckt när någon bara blir sämre och sämre och ingen verar hitta något fel.

Jag står igen och måste fatta ett beslut. Jag valde ju att sluta på mitt jobb för jag ville pröva något nytt, något annat. Jag är visserligen tillbaka på jobbet, men med lite andra arbetsuppgifter och på en annan avdelning. Nu finns det en möjlighet att bli kvar på jobbet, annars så slutar jag den 28. Tåls absolut att fundera på.

I morrn är jag ledig. Då ska jag ta tag i vårt tredje rum, som är tänkt som kontor. Just nå så står det saker inslängda där efter flytten som inte har någon plats eller som jag inte vet vad jag ska göra av. Dvs, det är inte direkt någon arbetsro där inne. Men, det ska jag ändra på i morrn. Då ska påsar och kartongen slängas och bäras upp på vinden. Jag skulle vilja ha en magnettavla vid skrivbordet, där jag kan skriva ut foton och sätta upp saker som man inte ska glömma. Får spana efter en sådan.

Ha en underbar dag i solen!

Vissa dagar

Får man unna sig lite skit :P

Jag är ju som jagt tillbaka till jobbet igen, jobbar så det står härliga till! I dag jobbade jag mellan 8-15 = lyx
Åkte ut till stallet efter det och stannade på Willy på vägen hem. Det är lite farligt, jag var sugen på allt.
Men som vanligt brukar suget släppa när jag väl kommer hem, så vi får väl se om jag moffar i mig allt.


Born This Way

Lady Gaga, hon kan hon!

Lyssna själva!

Vita gardiner

Här om dagen bytte jag gardiner i köket. våra juliga röda passade inte in längre. Jag har varit på jakt efter ett par gröna gardiner, men har inte hittat några i rätt nyans, och inga som jag gillade. Jag hade vita gardiner hemma som jag satte upp för att kolla hur det blev. Tycker det blev hel ok, så jag behåller nog de vita gardinerna uppe. Det blev väldigt ljust i köket i alla fall :)


My rock!

Detta är ett personligt inlägg. Egentligen lite för personligt för bloggen.

I lördags pratade jag och några kollegor om allt mellan himmel och jord, bland annat vad man tycker är manligt.

Manligt för mig är bland annat trygghet.
Jag vill känna mig trygg och omhändertagen.
När allt är som en virvelvind runt om mig vill jag ha en fast punkt att ta fäste vid.

Min sambo, han är bra han. Jag älskar honom över allt i världen och jag är stolt över honom. Han är min klippa, mitt berg som jag kan luta mig emot när allt känns tungt.

Jag är inte den som gärna visar utåt att man är lite svajig i själen. Om jag var en indian skulle jag nog i vissa fall kallas för 'stenansikte'. Men J han läser mig som en öppen bok, fast jag har mitt stenansikte på. J är smart och intelligent han är logisk och han är rättvis. Han är det som jag behöver ♥


So here it is from me to you,
Nobody loves you like I do,
I'll say it twice because it's true,
Nobody loves you like I do,


Back at work!

Japp, tro't eller ej, men jag jobade alltså inte min sista dag i måndags.

Jag behövdes. Ibland känns det bra att vara behövd. Så, jag blir kvar mars ut i alla fall, sen får vi se vad som händer :)

Men. Vi hade i alla fall en avslutningsfest för mig och två kollegor till som redan har slutat. Jag fick ett jättefint armband från SNÖ och en jättefin tulpanbukett, jag som älskar tulpaner. Och en jättefin "vänner" bok som mina kollegor fixat till jättefint. Det var en kul bok, som några kändisar hade fyllt i också.


Tusen tack till mina kollegor!!


Curly!

I kväll ska jag ut och äta lite med jobbet. Vi ska fira av en del som har slutat, inklusive mig. Dock så har planerna ändrats lite, men mer om det sedan.

Kände för att ha lite vågit hå i kväll, tycker det blev ganska bra om jag få säga det själv! Andra gången som jag använder mig av Björn Axens våg grej ;)


Sommartider...

Det är ett tag kvar, men have2have har ju grymt snygga skor, och när de lockar med sånna här fina skor på facebook, kan man ju inte låta bli att vilja ha! Tror de kan bli jättefina i ett par solbruna sommarben!

Det är ett tag kvar, men have2have har ju grymt snygga skor, och när de lockar med sånna här fina skor på facebook, kan man ju inte låta bli att vilja ha! Tror de kan bli jättefina i ett par solbruna sommarben!

Men, som Tony Irving säger, det är ett par killer heels, 14 cm!



RSS 2.0