Höst

Här ekar det tomt med nya inlägg...

Det rulla på i det dagliga livet. På jobbet har vi hur mycket som helst att göra, vilket är kul, men man är ganska trött efter ett jobbpass. Tror de tagit ut stiffror på att vi har tre gånger så mycket mer att göra än vad vi brukar, det säger ganska mycket.

Tavlan från Kan Dee har kommit, tror jag beställde på torsdagen eller fredagen och den kom redan på måndagen! Helt otroligt vad snabbt det gick! Ska bara hitta en ram till den också.

Förra redagen så åkte jag och Jack ner till Linköping och IKEA. Vårt tredje rum som vi har som kontor/datarum har vi aldrig riktigt fått ordning i sedan vi flyttade in. Det rummet har vi bara låtit vara. Men nu fick jag nog och vi kollade lite på hemsidan och åkte ner och köpte det vi skulle ha, skrivbord, hyllor och en golvhylla till pärmar och så. Vi höll på länge med att rensa, kasta, sortera, flytta ut en byrå och en sekretär som bara tog onödig plats. Sedan så var det bara att börja bygga i hop en hurts och skruva dit två ben och vips så var mitt skrivbord färdigt och sedan så var det bara att börja med nästa hylla. Det blev faktiskt väldigt bra när alla saker om på plats. En hylla ovanför skrivbordet saknas dock, får fixa det i helgen. Men det är så skönt att gå in där nu när det är så luftigt och fint! En hissgardin ska införskaffas då de andra gardinerna inte längre får plats när vi möblerade om lite.

Tänkte ta en bild på det när allt är klart!

Kommentarer
Postat av: Kitty

Ska bli kul att se bilder sen!

2011-09-15 @ 19:03:01
URL: http://elinhellokitty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0