Glossybox oktober 2012

Då var det dags igen, min tredje glossybox!
 
Detta fick jag!
 
LOVE & TOAST Showergel    99 kr/242 ml
Duchcreme som låter dina sinnen omges av ett stimulerande och grönskande rikt lödder som doftar aprikos. Innehåller aprikoskärnolja, sheasmör, aloe vera, kamomill och kaprifol.
 
LENSON Adore - Färgade månadslinser   279kr/ask
"Bi-tone" har två färglager för heltäckande färg och dramatisk kontrast. "Dare" förstärker ögats naturliga färg och har en förstorande effekt.
 
NAILS INC. Nail Polis  159 kr/10 ml
Nails Inc är ett av Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken där alla nagellack är döpta efter kända platser i London.
 
BRILLIANT SMILE WhiteningEVO Mouthrise  198 kr/250 ml
En speciellt framtagen munskölj som är effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. Munsköljen löser effektivt upp ytliga missfärgningar och gör dessa lättare att borsta bort.
 
BEAUTYBIRD Luxurious Exfoliating Soap Bar 89 kr/75 g
Lyxig exfolierande tvål med bitar av persikostjärna som skonsamt skrubbar händerna lena och mjuka. Kokosnötsolja som mjukgör huden och med en härlig vanlijdoft.
 
 
Vill du också prova glossybox? Fyll i dina uppgifter här så får du också hem en låda varje månad!

O P I

Jag har blivit helt fräls av dett alack, vilken kvalité! Jag fick prova detta lack tack vare min Glossybox, annars hade jag nog varit för snål, men efter att ha provat så är jag fast.
 
Beställde i dag hem OPIs top coat och base coat, spännande!
 

OPI

Köpte nytt nagellack på Åhléns för ett tag sedan. Provade det i dag, super nöjd! Färgen heter Every Month is Oktoberfest.

Uggla

I fredags svängde jag förbi Åhléns en sväng. Äntligen hade de fått in de fina ugglorna! En fick flytta hem till mig och jag gillar verkligen " mina " ugglor!

Gult träd!

Fast hösten består av mest regn, så är det fortfarande fina färger ute.

Phonewallet

Jag har ett tag letat efter en phonewallet. Jag använder i princip aldrig min plånbok, så länge jag har med mog mobil och nyklar samt körkort och kontokort så klarar jag mig bra. Jag är medlem på Groupon och Let's deal, då får man olika erbjudanden varje dag, jag klickade in mig och beställde denna, 139:- ink frakt i ställer för 438:- +frakt! Jag har letat efter någon där mobilen inte sitter fast. Vill ju inte ha hela plånboken i örat när man pratar...
 
Hoppas den är fin i verkligheten och passar bra! Fanns i fem olika färger, jag har ju en vit Samsung och tror en mingrön väska/plånbok blir bra :)
 
Bild: www.groupon.se

Serum

I min Metro box från glossybox fick jag ju Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator Serum att testa, och jag älskar den! Den är lätt att använda, doftar gott och huden blir superfräsch! Rekomenderas starkt!
 
Vill du också få hem en superkul låda varje månad, full med roliga saker att testa? Kostar endast 139:- i månade, fri frakt och ingen uppsägningstid eller binningstid! Klicka in dig här och registrera dig!
 
 

Tjejer

Ligger i sängen och läser cosmo. Läser Petras krönika, och jag kan bara konstatera att det "vänner" hon beskriver har jag redan rensat ut för länge sen. Skönt att man hänger med lite i svängarna ;-)

Intouchables

Dagen har spenderats till större delen hemma. Vi tog en promenad i morgonsolen och pluggade sedan båda två. Jag börjar tröttna lite på matten, finns så mycket annat jag hellre skulle vilja göra när jag inte jobbar, men det är "bara" 8 veckor kvar, så jag får väl hålla ut...
 
Vi unnade oss lite ledighet så vi gick på bio, vi såg Intouchables, eller En oväntad vänskap som den heter på svenska. Det är en fransk film och jag rekomenderar den verkligen, en riktigt feel good film och bjuder på många skratt, rekommenderas starkt!
 
Bild: www.imdb.com

Ugglor

Ja, hag har ju fått dille på ugglor. Denna är på väg hem till oss :) Jag älskar den!
 
Bild: Södahl.com

Kusinfika

I onsdags var det dags för lite kusinfika! Så himla treligt att träffas alla kusinerna lite då och då. En familj saknades dock, inte helt lätt att få i hop det så det passar alla så klart.
 
Vi passade på att fira Rocky igen, så det bjöds på både tårta, bullar och kakor :)
 
 
 
Och bild på födelsedagsbarnet så klart! Underbara fina lilla unge! ♥

Nya skor och en uggla!

Äntligen har jag hittat ett par höstskor, som dessutom är riktigt sköna! De kommer från skopunkten och kostade 349:- helt ok. Skorna från Ellos åkte tillbaka direkt, alldeles för vida och stora övanpå (?) foten. Synd, för de var fina annars.
 
En ny tvålpump har hittat hem till oss och vårt badrum. Jag verkar ha fått dille på ugglor. Jag älskar vår nya pump i alla fall. Kommer från lagerhouse.
 
Skon gör sig inte riktigt rättvis på bilden, mycket finare i verkligheten!

RSS 2.0