Inte prio ett

Det blir dåligt med bloggandet just nu :(

Jag har fyllt upp just nu när mamma hoppar på kryckor och ska vila. Mina dagar är långa och på jobbet är det fullt upp, så det är inte så mycket att blogga om just nu. Jag börjar mina dagar ca 7:30 och brukar komma innanför dörren 22:30. Då är man rätt trött efter att ha hållt i gång hela dagen, varit hemma en snabbis, duschat och ätit och sen åkt vidare igen.

Just nu så ser jag fram emot till den 29/11, då flyttar vi, då kommer vi ha fullt upp med att bära kartonger och flytta över alla saker till en stor och fin trea!! Hallen börjar sakta men säkert fyllas med saker som jag rensat ut, saker som ska slängas eller skänkas bort samt kartonger som är färdigpackade.


Här ska det svullas!

Herre jesus vad vi ska svulla och vara onyttiga i kväll! Har tjatat om att jag vill se Wall Street filmen, men eftersom att J är en man av ordning så måste jag ju så klart se första fimlen, först ;)

För övrigt aå har katterna blivit badade i dag, skönt! Har varit på gång med det länge, men nu började det bli för mycket katthår överallt, så nu blev det dags. Nackdelen är ju så klart att när man fönar dem i badrumet är att man också måste städa badrummet efter det. Tummer ner. Fast det det var ändå lika bra att det blev gjort.

Skönheten & Odjuret

Gissa hur glad jag blev när min absoluta Disney favoritfilm damp ner i brevlådan?! Jag bokade den för länge sen, den har inte varit lätt att få tag på kan jag säga! Nästa film till min favoritsamling är Peter Pan & Aladdin! Jag tror jag och min bror nästan tittade sönder Peter Pan-bandet när vi vad små! Andra favoriter som redan finns i samlingen är Lilla sjöjungfrun och Bilar :) Disney filmerna som gjordes på "min" tid dvs 90-talet är det så himla mycket mer magi i än filmerna som görs i dag tycker jag!


Anne Taintors

Har beställt hem lite kort av Anne Taintros. Har gillat hennes bilder och nu ska jag rama in dem och sätta upp i mitt nya kök! Gillar 50-tals brudarna ;) Hittade denna sida, och fick se att de har fraktfritt fram till den 25 oktober, så det blev ju billigt och bra!


Orkideé

I dag kom J hem med en brud orkideé! Undrade om han friade, men det gjorde han inte ;) Fin var den i alla fall, nu ska jag bara se till så att den överlever också!

Annars så rullar livet på. Mår så där just nu, hoppas verkligen inte att jag åker på någon magsjuka eller nått, för det går bara inte! Mamma har haft lite oflyt, och ramlade och bröt benet :( Det betyder att skötseln av alla djur just nu ligger på mig. Men jag är glad så länge det inte snöar eller att vattenledningarna fryser. Förra vintern fattar jag inte ens att jag orkade? Tog hand om allt själv, skotta flera ton med snö varje dag och ha fyra hästar i full träning.

Bilder på min fina orkideé!



Härligt väder!

I dag har det verkligen varit superhärligt väder! Solen har lyst från en klarblå himel, och träden är så fina i alla färger. I dag var för övrigt första gången som jag fått skrapa rutorna denna höst.

Glömde ju berätta att jag var bjuden på mat till Simone i lördags. Det var supertrevligt och maten var kanongod! Speciellt snittarna, de var gudomligt goda! Hade supertrevligt med Simone och Fanny ♥ Vi pratade om allt mellan hmel och jord, alltid lär man sig något ;)

Från förr

Håller på att försöka blir klar med min distansutbildning, och satt och gick igenom mina gamla fotoalbum. Hittade bilder på mitt gamla rum! Tänkte dela med mig på en bild, sänggaveln och sängbordet har min pappa byggt :)


Rosa bandet!

Ni ser väl vad jag har uppe i högra hörnet? Ett rosa band för bröstcancer. VIll du också stödja genom att ha ett band på bloggen (helt gratis) klicka HÄR.


IB Laursen

Har surfat rut och kollat på lite heminredning, och jag har kommit på att danskar, de kan, så att säga ;) Gillar ju både AU Maison och IB Laursen. På önskelistan står denna vispskål! Finns också fina skålar att äta ur, de står också med på önskelistan!


El stockholmo

I går var jag tröttare än tröttast skulle jag vilja påstå! Uppe före tuppen, tar tåget till stockholm, åka lite pendeltåg för att landa på huvudkontoret där jag var på möte. Äta lite god mat, ha lite mer möte. Ta pendeln till centralen och ta tåget hem igen.

Fasen vilken huvudvärk jag fick i går. Vet inte om jag kanske håller på att bli sjuk. Har i alla fall konstaterat (igen) att storstäder är inget för mig, kul att besöka, men inte att bo i. Det var stressade mäniskor överallt! Lantis som jag är, skogen står i alla fall stilla. På väg hem satt det stressade mammor med sina barn på tåget, mamman skulle knappa lite jobb på datorn och barnen skulle göra läxan på tåget. Det är inte lätt när man aldrig varvar ner (ska jag säga) men jag stressar nog på ett annat sätt skulle jag vilja påstå.

Senare så fick jag åka till stationen här hemma och hämta upp J som var klar med lite arbete i skolan, vi åt lite mat, sen gick vi och la oss vid 21 i går kväll. Pinigt kanske, men fasen vad trötta vi var.

Slutsats. Jag fattar inte att folk orkar hålla på och pendla så långt och länge varje dag. Själv har jag 20 min till stallet och 5 min till jobbet.

Trevlig helg på er!

Just the way you are

Jag älskar denna låt, texten säger så mycket!



Ny vecka!

Måndag igen?! Är det bara jag som tycker veckorna går i en rasande fart? Inte mig emot, längtar tills 1 december!

Jobbade i helgen = ledig i dag. Det är rätt skönt att vara ledig på måndagar faktiskt. Jobbar två dagar på kontoret denna vecka. På torsdag är det möte i Stockholm hela dagen, sen är jag ledig fredag till söndag. Då borde jag försöka bli klar med min kurs som jag började i våras, men om jag känner mig själv rätt så lär jag väl börja gå igenom lådor och garderober :)

Har hittat fint matbord på EM och en fin kökslampa på Mio, men ska inte köpa nått förrns vi flyttat in. Ska inte göra om "misstaget" att köpa allt innan, denna gång ska jag riktigt bo in mig innan jag köper diverse prylar. (Får se hur länge det varar) :)

Trevlig dag på er!


1 oktober!!

Redan den första, nu är hösten och snart även frosten här på allvar! Jag är fortfarande glad över bara tanken på att om exakt två månader så är det första december, och då flyttar vi!! Shit vad mycket det är som ska hinnas med och fixas med innan. Tur man har många vänner som erbjuder sig att hjälpa till, ni är alla guld värda ♥ Vi kommer verkligen behöva all hjälp vi kan få, vi har två dagar på oss att tömma vår lägenhet och flytt städa den. Mamma har erbjudit sig att hjälpa till med städningen, Elin jobbar ju natt men jag kanske kan flörta lite med henne att hjälpa till när hon har vaknat :) Hoppas dock att det kommer gå fort att flytta, ska låna två kärror av pappa så går det fort att flytta kartonger.

Har kommit på hur många fönster det är, 8 eller 9 st! Shit, det, i princip enda som vi måste införskaffa oss är gardiner och gardinstångar till rummen. Och ett nytt matbord förstårs ;)

Nä nu väntar en jobbhelg, hoppas det blir lugnt så jag kan kolla in lite gardiner på nätet ;)

RSS 2.0