Kissed by the devil

Spontanshoppade denna tavla som jag kikat på många gånger :) Jag gillar Kandee Shop på facebook och då skrev hon att man hade halva priset i dag :)


Bild: Kandee shop


Sopptunna

I tisdags träffade jag simone för en dejt på stan. Vi båda slutade tidigt så vi möttes upp för lite strosande och fika.

Varken hon eller jag kom hem tomhänta om man säger så.... Jag hittade en svart klänning till helgens tjejfest, där det var dersscode :) Helt svart med en färgrik detalj/assocear, spännande :) Klänningen fick jag i går kila ner på lunchen och byta till en mindre stl, den var för stor när jag kom hem, provade aldrig utan chandade. Dumt.

Köpte tre baslinnen på Cubus, mina från Ginatricot som jag köpte för 3-4 år sedan är nu söndertvättade och trasiga. Två har blivit kasserade och de använder jag i stallet. Där fick man löpa 3 och betala för 2. Gillas!

Inne på Gina hittade jag en sjal/halsduk som fick följa med hem inför höstens kyla. En svart. Ni vet en såndär som sitter i hopp som man snor om två varv runt huvudet.

Vi var inne på Åhlens en sväng också. Där hade jag två presentkort från jobbet somjag fått/vunnit. Har spanat sedan i vintras men inte hittat nått specielt. Hittade dock ett knivställ i går, men när jag kom hem så fick inte alla knivarna plats :( Det var ett sånt där ställ som man bara sticker ner knivarna i, det är alltså inga färdiga hål. Lämnade tillbaka den på lunchen och köpte en sopptunna till badrummet i stället. Såg det i tisdags och var supersugen och ångrade mig lite, så det gjorde inget att knivarna inte fick plats ;) Tycker denna tunna är supersöt och påminner om R2D2 i Star wars ;)


Den blir väl fin i vårt badrum?


Outfit

Som sagt, ibland är man inne i ett stim.

Hösten är kul med kläder, kjolen kommer från H&M, köpt på rea, halva priset. Den blå tröjan är en nyhet, hur skön som helst!


Dagens...

Ibland kommer man in i ett stim och fotar mycket, just nu fåtar jag vad jag har på mig :) Kul att gå tillbaka och kolla ibland.

I dag kör jag på detta (tagen med mobilen, där av ingen superkvalite)


Fynd!

Älskar att fynda! Det är så himla kul!

Var nere på stan och skulle till bibblan för att hämta en bok till J's mamma. Gick förbi Din Sko som hade halva reapriset på sin rea. Har under sommaren spanat in dessa leo pumps, men tyckte att för 299:- (som de då var nedsatta till), kunde jag göra nått annat för, så de fick stå kvar i butken. Har kollat in dem de gånger jag varit på stan. I dag gick jag mest in för skojs skull och där stod de, nersatta till 199:- och sen halva priset på det, då slog jag till, 100:- var de värda tycker jag, kliver fram till kassan och drar mitt bonuskort så hade jag en liten pott där på 25:- tydligen, så 75:- betalade jag, helt ok tycker jag! :)


Outfit

I brist på annat slänger jag upp två outfitbilder, en från i går och en från i dag.

Började jobba i går. 12-19, och innan är jag en sväng ut till stallet, så det blir lite småstress dessa dagar.

Lite sommarkänsla fast det är som höst ute.

 

Glee

På min semester när det regnade hela tiden, så fick jag för mig att kolla på Glee. Brukar kolla på imdb på vad som har fått högst betyg/populärast just nu bland tv serier och denna känndes ganska lättsam.

Har kollat igenom hela första säsongen och den är helt ok faktiskt, om man gillar musik :)

Bild: Google.com


Målartagen igen!

Nu fick sko och hatthyllan, LEKSVIK från IKEA en omgång av den vita pänseln.

Blev faktiskt riktigt nöjd!


Före och efter.

Före var det lite stökigt kanske ;) Men uppe på hatthyllan stod det två stora korgar innan som slukade massor, av skit bland annat. Som inte ens behöver vara i lägenheten, utan kan flytta in i lådor och flytta upp på vinden. Ja, de där fyra små korgarna rymmer ju en del också, men det har fått hoppa in i burkarna i stället ;)

De runa, lite romantiska burkarna fyndade jag på blomsterlandet för några veckor sedan, halva priset var de på dessa, passar alldeles utmärkt i "hålen" i hatthyllan :)


Närbild. Nöjd!


Närbild på burken. Fint lock, synd att det inte syns...

Kuddar!

Jag älskar ju Chilli butiken i Norrköping när det gäller inredning, snyggt och billigt. Gillar deras sida på Facebook, och lite titt som tätt dyker det upp höstnyheter. Dessa kudar fastnade jag direkt för, just för att de är svarta och vita :) Ska spana in dem nästa gång jag är i Norrköping.



Annars så flyter allt på. Har fullt upp med min målning och jobbet ute i stallety. Håller på att köra in två 4 åriga hingstar, det är jättekul och går framåt för varje dag :)

 


Kakfat

Detta fina kakfat vann Nellie på tävling den 24 juli! Hon gick och blev Champion Ministo :)

Jag tycker fatet är jättefint och påminner mycket om IB Laursens stil, kandke därför som jag gillar det så mycket! Att det är vitt gör ju inte saken sämre heller ;)


Lite nytt

Här ekar det tomt med nya inlägg. Men det blir ju så på sommaren, man har så mycket annat för sig än att tänka på att blogga också :)

För några veckor sedan så var jag och Jack på Harry Potter uppe på Heron. Undertiden vi väntade på bion så smet jag in på hemtex en snabbis, de hade massa rea så jag köpte dessa ljusstakar med mig hem, de passar bra på mitt nymålade vardagsrums bord. Hästhuvudet är en kapsylöppnare som hästarna vunnit. Den kommer från bülow & bülow.

En ny matta ligger på önskelistan, en som passar in... Bordet var i ek innan.

Vi har varit i Riga en sväng, men mer om det i ett annat inlägg.

I går fick jag ett ryck att äntligen måla. Det har ju i princip tokregnat under hela vår semester... Men hyllan i badrummet och vardagsrumsbordet fick bli vitt. Och vitt blev det kan jag säga. Kom på i efterhand att jag borde målat med antikvitt eller nått, så det inte blev så kallt. Får väl fixa till det om det behövs.

Jag kom ju så klart inte i håg att ta en före bild, men hyllan var träfärgad.


RSS 2.0