Lite helg och lite shopping...

I går åkte jag och Jack ner till Norrköping för att jag skulle handla några saker. Med facit i handen skulle vi inte gjort det. Jag hade inte en tanke på att det var lönehelg, och fy fan, rent ut sagt vad mycket folk det var! Köerna 10 tal meter långa till både kassa och provhytter och det var verkligen folk överallt! Man kunde tro att folk inte haft pengar på flera år!

Jag handlade det jag skulle i alla fall, skulle ha en inpackning till mej och mamma, och en kamera fodral på Media Markt. Egentligen skulle jag kolla på byxor också, men jag la ner den tanken. Vi åkte hem igen ganska så snart jag fixat det jag skulle ha. Synd, egentligen när man ändå åkte ner vill man ju kolla lite i affärer, men å andra sidan så slösade jag ju heller inga pengar.

I går kväll gick vi ut med några av Jacks jobbarkompiar på tema krogen. Jag hade aldrig varit där förut och det var ju en upplevelse i sig. Jacks ena jobbarkompis spelade i ett band som uppträdde. Vid 4-tiden i morse kom vi äntligen hem! As hungrig, nästan så att man mår illa, åt en halv pizza, pizza är inte direkt någon man vill ha när man är vrålhungrig.


Inpackning och body lotion till håret när man fönar det ofta.


Ny header!

Var ju inte riktigt nöjd med den förra så jag provar mig fram lite :) känns som denna kan duga.

I dag har det verkligen varit riktigt tråk väder... Regn och mycket fukt i luften. Var ute i stallen på morgonen och fixade lite, hästarna har kommit i fällning och det betyder ju att våren är på väg!

Har pratat lite med Elin ang vår fest, och jag tror det kommer bli riktigt bra! :D

Katterna hårar som tusan, det resulterade i ett bad i dag. Jag tycker jättemycket om våra missar men inte allt katthår som blir överallt. Så ett bad fick det bli!

Jag är ledig fre-sön och det ska bli jätteskönt! Ska ev ner till Norrköping, bara jag får med mig Jack dit, kanske kan bli lite bio också!

I går när jag höll på att laga mat, så blev det helt svart i hemmer. Säkringarna och jordfelsbrytaren slog ut. Som tur var, var jag precis klar med maten så det var bara att stänga av plattorna och dra upp säkringarna igen. tänkte inte mer på det då det hänt ett par gånger tidigare... Men i morse när jag skulle göra frukost (äggröra) så blev inte plattan varm. Ingen av de två plattorna jag använde i går, fungar i dag. Efter ett samtal till hyresvärden är ny en ny spis på väg till oss! Tummen upp för det, den kommer i nästa vecka redan! Äntligen, jag hatar vår fula gamla spis, och det är det första man ser när man kliver in i lägenheten också. Men nu så, tänkte att när den nya kommit, ska jag bannemej baka bullar eller nått! Inge kul att baka i en gammal ugn som inte ens håller värmen jämt.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Slänger in en bild på Nikkie som är tagen 090228, alltså nästan för ett år sedan, lite skillnad på vädret kanske?!


Tidsfördriv

Ca 20 min till hemgång och äntligen lite lugnt på jobbet. Passar på att leka lite med tanken på att vara otroligt rik och vara en av tjejerna i Gossip Girl...
Men återgår till att vara en vanlig tjej i sverige, och nu ringer telefonen...

Härliga dag!

Hela denna dag har varit toppen!

Dagen började ju bra, man får ett mejl som talar om att man är älskad ♥
Solen skiner och det är toppenväder, i stallet är det så skönt att bara se när hästarna logger i solen och sover, fåglarna kvittrar och det känns som vår i luften! Ja då kan man ju inte bli annat än på bra humör!
Det enda som inte är bra är att Jack jobbar natt :( usch det var ju över ett år sedan han jobbade natt. Kommer aldrig att vänja mig vid det.

Tillbaka till vädret! Det var ju som sagt toppen, och jag inser hur pass mycket inverkad solen faktiskt har! Ska bli skönt när den kommer fram så man mår bra!

Beslöt mig för att gå till jobbet i dag, kameran fick följa med på turen, vilket resulterade i några bilder!


Happy ♥

Tänk att ett mejl (!) kan göra en så glad!
I morse när jag kollade i min mejl, så fanns det ett där som gjorde mig väldigt glad! Raderna i hjärtat är några rader ur mejlet ♥


Typiskt...

Vi skulle i väg och kolla på en lägenhet i dag. 95 kvm, nyrenoverad, kakelugn och trägolv. Högt i tak i ett äldre hus. Lät ju som en dröm måste jag säga! Hade pratat och bestämt att vi skulle komma och titta på den i dag. Snopna blev vi, när vi inte fick titta på den för den var redan uthyrd?! Jaja, det kommer väl fler tåg, men ändå! Hade gärna sett den... Sen kanske det var meningen att vi inte skulle ta den heller, värden sa att en granne var väldigt ljudkännslig, och det sista vi behöver är en granne som klagar på att vi spelar spel och kollar på tv...

Längtar

Just nu så har det vräkt ner ännu mer snö. Jobbar hela helgen och i går var det mindre kul med alla trafikolyckor.

Just nu så längtar jag till våren, om en månad fyller jag 25 år, när jag var mindre önskade jag alltid att snön skulle vara borta på min dag, i år tror jag det blir svårt, var ska all snö tavägen när den smälter?

Känner för att göra nått på min födelsedag, men fråga är ju vad? Fika med släkten är ju redan givet, men på kvällen? Ut å äta kanske? Festen kommer ju senare, en efterfest kommer det förhoppningsvis att bli ;)

Jag börjar sakta men säker återfå min "ork" igen. Har varit helt slutkörd och bara behövt få sova. När man är så himla uppe i varv, ja då njuter man inte ens av att få sova, man somnar oroligt och vaknar tidigt. I går vaknade jag faktiskt och inte kännde mig så slut, utan kännde mig faktiskt ganska pigg :)

Vi har blivit bjuda på fest i sommar :) Det är en rock'n'roll fest, och jag hörde att det är ca 150 pers bjudna, det kan nog bli riktigt kul!!

För övrigt så har jag tagit tag lite i att flytta till större lägenhet, känner ett stakt behov att att slippa Jacks alla jobb saker i vardagsrummet. Och han vill ju ha ett enger rum/kontor också, så det här kommer nog att gå bra!


Jag och J på min kusins bröllop


Me like!
Dessa kommer härifrån!


Lite önskan kanske....

Kikade in hos BB och hon tipsade om denna länk, Polyvore. Man kan klippa i hop en outfit med alla "märkes" kläder som finns, och visst kan man väl få drömma lite så här när man snart får gå hem från jobbet....

Denna outfit skulle inte jag tacka nej till direkt...


Är med och tävlar!Är med och tävlar hos Linda Blom, klicka in dig och tävla du med!


I bland suger

blogg.se tycker det är sällan det fungerar att lägga upp bilder...

Ännu en vecka har passerat...

I går var det tävlingsdags igen, det gick super, kanon nöjd med resultatet!

Efter tävlingen så var det lite fika hos Jacks mamma som fyllde år i går. Kan inte påstå att jag var särskilt social då jag var sjukt trött. Sov 12 timmar i natt och skulle kunna sova lika länge till, utan problem. Undrar om jag håller på att bli sjuk kanske?

När vi åkte hem, så var det lite alla ♥-dag mys! Vi åt en pasta rätt som jag gillar jättemycket och så fick jag fina blommor! Både rosor och mina favoriter, tulpaner! Tanken var att de skulle få plats i samma vas, men det blev för trångt så det fick bli två vaser i stället! Slocknade i Jacks knä vid nio tiden.I dag blev Jack äntligen av med gipset, en sjuksyrra skvallrade om att det varit en ganska svår operation, platta och 11 skruvar i armen tror jag han sa. Usch, hoppas handen blir helt bra så han kan spela golf i sommar ♥

I morgon ska jag på utbildning hela dagen, sedan blir det middag med tjejerna, var ett tag sedan sist ju!

Hela resten av veckan består av jobb, stall, jobb, stall, lite ledig, mera jobb och lite mer stall.... Tja, man håller sig ju inte sysslolös precis...

Till Alvin

När jag och babe var och handlade mat i kväll på Coop forum sprang jag på dessa ursöta små tofflor! Tror det ska bli en present till mitt kusinbarn, Alvin, han föddes förra torsdagen ♥ De är i stl 18/19 undrar om det är för stort?


Hollywood Undead - UndeadYou better get up out the way,
Tomorrow we'll rise so we fight today,
And no, I don't give a fuck what you think and say,
'Cause we are gonna rock this whole place anyway.
(Undead!)

(Undead!)
You better get up out the way,
Tomorrow we'll rise so we fight today,
And no, I don't give a fuck what you think and say,
'Cause we are gonna rock this whole place anyway.

Now I see that motherfucker writin' on the wall
When you see, J-3-T, Thirty Deep, He's Down To Brawl
Fuck those haters I see,
Cause I hate that you breathe,
I see you duck,
You little punk,
You little fucking disease,
I got H.U. tatted on the front of my arm,
Boulevard,
Brass knuckles in the back of the car,
Cause we drunk drive Cadillacs- we never go far,
And when you see us motherfuckers,
better know who we are.

I got one thing to say to punk asses who hate,
Motherfuckers who don't know what,
You better watch what you say.
From these industry fucks,
To these faggot ass punks,
You don't know what it takes,
To get this motherfucking truck.

I'm already loud maybe,
It's a little too late,
Johny's taking hands up, with all the faggots who hate,
Cause I am good motherfucker and there's a price to pay,
Yeah, I am a good motherfucker and its judgment day!
(Undead!)

You better get up out the way,
Tomorrow we'll rise so we fight today,
And no, I don't give a fuck what you think and say,
'Cause we are gonna rock this whole place anyway.
(Undead!)

(Undead!)
You better get up out the way,
Tomorrow we'll rise so we fight today,
And no, I don't give a fuck what you think and say,
'Cause we are gonna rock this whole place anyway.

I'm getting used to this nuisance,
And all the fags who bad mouth this music,
It's fuckin stupid and foolish of you to think you can do this,
You cowards can't, never will, don't even try to pursue it.
I took the chance, I played the pill, I nearly died for this music.

You make me wanna run around,pulling my guns out and shit,
Your tempting me to run my mouth, and call you out on this bitch,
I heard the reason you got to beater to believe any of this,
You need to slit your wrist, get pissed and go jump off a bridge,

What? You can't see the sarcasm in the verses I spit?
What? You think I just got lucky and didn't work for this shit?
Bitch. I've been working at this ever since I was a kid,
I played a million empty shows to only family and friends.

What kind of person would diss a band who deserves to get big?
I hate to be that person when my verse comes out of the kid's lips.
That shits as worse as it gets.
This verse is over, I quit.
Signed Charlie Scene on your girlfriend's tits.
(Undead!)

You better get up out the way,
Tomorrow we'll rise so we fight today,
And no, I don't give a fuck what you think and say,
'Cause we are gonna rock this whole place anyway.
(Undead!)

(Undead!)
You better get up out the way,
Tomorrow we'll rise so we fight today,
And no, I don't give a fuck what you think and say,
'Cause we are gonna rock this whole place anyway.

White boys with tattoos,
We are pointing right at you,
We are breaking everything, r-rowdy like a classroom,
Pack of wolves,
'Cause we don't follow the rules,
And when you're running your mouth,
Our razor blades come out,
Because its nothing in my life except my dick and what I spit,
So my dick is in my hand when I respond to faggots talking shit,
Speaking of fags, already wrap with the drag,
We killed him and then we stuffed his body in the Cadillac.

Why you always pressin?
You know I'm never stressing,
With fucking DMS,
J-Johny to my left,
Got Phantom and the rest,
Who are down there at the west,
A grew up by drive-by's and L.A gangsta's,

So what the fuck do you know about being a gangsta?
What the fuck do you know about being in danger?
You ain't doing this, so you know you're just talking shit.
Mad at all the boys because every song is a fucking hit.
(Undead!)

You better get up out the way,
Tomorrow we'll rise so we fight today,
And no, I don't give a fuck what you think and say,
'Cause we are gonna rock this whole place anyway.
(Undead!)

(Undead!)
You better get up out the way,
Tomorrow we'll rise so we fight today,
And no, I don't give a fuck what you think and say,
'Cause we are gonna rock this whole place anyway.

Motherfucking time to ride, (ride,) (Undead!)
See you drop when we drive by, (by) (Undead!)
Motherfucking time to ride, (ride,) (Undead!)
Watch you fucker's just die, (die) (Undead!)


Alltid är det nått

Snön faller ner från himlen. Snart borde det väl sluta så det hinner bli vår?

Är ledig i helgen, ska dock i väg på tävling. Är så sjukt trött hela tiden. Beror nog på all stress. Stess på att folk i min omgivning inte mår så bra. Det är jobbigt. Fast det är ju värre för dem än för mig så jag ska inte klaga.

Usch vilket trist inlägg, men man kan inte alltid vara på topp.Summer 2010


RSS 2.0