Hemnes

Mitt sovrumsprojekt blir sakna men säkert klart. Jag har länge varit på jakt efter två likadana sängbord. Jag och Jack har haft två olika gamla antika pottskåp, och det har väl sin charm men nu ville jag ha likadana, och det är väl inte så svårt tycker ni, men vi har en kontinentalsäng, och sängen är 65 cm hög. De flesta sängbord som jag tycker är fina och passar oss är lägre. Hemnes avlastningsford från IKEA har jag spanat på många gånger men inte slagit till. De kostar ändå 499:- st, och jag har kikat på auktion och loppisar men inte hittat. Och vi har inte haft brottåm med att hitta heller. Men nu såg jag tidigare i veckan på IKEAS facebook sida och för family medlemmar så kostade borden 349:- st i stället under en viss tid. Så i går åkte vi ner med Jacks föräldrar och gick en sväng.
 
I dag har jag skruvat i hop dem och gjort lite i ordning i sovrummet. Jag är mycket nöjd och till och med Jack som inte bryr sig nämnvärd över heminredning tyckte att det var fint och blev bra! :)
 
 
Sedan tidigare har vi dessa lampor i sovrummet och det blev jättefint tillsammans.
 
 
 

Ricinolja

Jag har provat ricinolja i ca 1 månad, det kändes inte som att det blev någon skillnad, men nu en månad senare så tog jag en bild, och det var ju skillnad! Bilden till vänster är tagen 18 december och den till höger är tagen idag, 22 januari.

Mix

Lite blandade bilder från dagen :-)

BIO

Jag älskar att gå på bio, om jag får välja helgnöje så väljer jag bio. Jag vet inte varför, när jag var yngre gick jag typ aldrig på bio.
 
Förra helgen var vi på Jack Reacher, vad ska jag säga, en typisk Tompa film. Men så gillar jag honom som skådis. Bästa filmen är helt klart A Few Good Men, men jag har sett så många som jag gillar med honom. Förra året hade vi en Tompa helg, vi såg många filmer, phu! :)
 
Några andra favoirtskådisar är Ryan Gosling och Emma Stone. Och de spelar i samma film, Gangster Squad, jag längtar efter att se den!!
 
Bild: google.se
 
Jag gillar den typen av film, den tidsepoken. Jag har höga förväntningar på den filmen!

REA

Var förbi Åhléns i dag! Fyndade detta för 62:- :-)

Guld

Temat för nyår var piff :-) jag körde med vitt och guld.Tur jag fick guldsmycken i julklapp av pappa, två guldarmband och en diamantring :-)

1 Januari 2013

I dag är det årets första dag!

RSS 2.0