Ullareds shopping!

Lägger upp lite i taget av det jag shoppade, hinner inte riktigt med allt innan jobbet!

Denna lampa köpte jag två av, foten kostade 119:- och skärmen 99:- Eftersom att allt är vitt i köket så tyckte jag att det skulle vara lite fin med lite blommor på skärmen :)


Liljor

Dessa fina blommor fick jag i från jobbet när jag fyllde, superfina tycker jag! Jättefin färg på liljan också :)

I kväll blir det fest för hela slanten :)


Bild: Thiffy


Balkongen

Leter efter inspriation till att inreda balkongen. Kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det. Ikea har ju lite sommarnyheter, blev sugen på dessa fåtöljer, men de kostar 900:-/st. Känns kanske lite väl maffigt?! Men tjusiga var de. Förs och främst så ka det i alla fall upp ett nät för katterna , från och med 1 maj 2008 är det ju lag på att ha skyddsnät, hittade denna onlinebutik för kattnät! Ska kolla in där sen.

Solen har ju skinigt i dag och våren känns allt närmre, kanske är det som inspirerar? :)Bilder lånade från google.se montage gjort av mig.


Skål!

Febern och förkylningen håller i sig. Har varit hemma från jobbet både i går och i dag. Suck, sist jag var hemma från jobbet var när jag var magsjuk 2009. Har legat helt däckad i sängen sen jag kom hem från jobbet i onsdags.

I tisdags var jag ledig, och då mådde jag faktiskt lite bättre än jag gjort de senaste dagarna. Vi är ju så många i vår släkt som fyller år i mars, så i stället för att gå på massa kalas hela tiden, så firade vi allihopa på en gång, inklusive mig. Vi var totalt 17 st som gick gick ut och åte lite mat och sedan gick hem till mig och J för lite kaffe och fika. Då hade vi också lite paketutdelning. Jag fick både choklad, ljusstake och biobiljetter, samt denna jättefina skål av min moster. Hon hade gått på loppis och fyndat, och det tyckte jag var en rolig grej!


Feber

Har haft feber till och från i fyra dagar nu. Inte roligt. Ligger i sängen och myser med Findus. Hoppas på bättre tider.


Converse

Jag älskar dessa skor! Var nyss innte hos Linda Blom och hittade de helvita! Jag smälter en liten skvätt. Sååååå fina! Give me!


Här finns dessa skönheter. Skulle inte tacka nej till ett par gula eller ljusrosa heller :D

Sjuk

Det var ett tag sedan jag var här.

Tack för era komentarer ♥

Dagarna och livet rullar på, hur ledsen man än är.

I går har jag åkt på någon form av sjuka. Ont i kroppen och feber :( Jobbar ju så klart hela helgen, och jag är ju inte den som stannar hemma från jobbet, (fast jag kanske borde). Tog en ipren i morse och har fått ner febern lite. Ska snart sluta, och då blir det till att vila hela resten av dagen. Har verkligen inte tid med att vara sjuk. Det har varit så mycket det senaste halvåret med saker och ting, nu börjar det reda upp sig Och det kanske är som mamma sa, kroppen känner väl att den kan bli sjuk nu. För det hade fasen inte gått tidigare.

I kväll ska jag kolla på melodifestivalen. Hat inte tittat på någon deltävling. Vi får väl se om jag orkar se spektaklet.

RSS 2.0