Snart frisk...

Phu, vilken jäkla pärs! Förra söndagen så började jag bli riktigt dålig. J hade insjuknat redan på fredagen... På måndagen kände jag mig lite bättre, och tänkte att jag kanske slipper undan, men inte då. Jag blev bara sämre och sämre... Tisdagen och onsdagen var de sämsta dagarna. Jättehög feber och sov bort båsda dagarna. På onsdagsmorgonen skulle jag ut och hämta lite nyponsoppa, allt blev sudduigt och jag höll på att svimma. Förfodligen en febertopp eller nått. Jag fick ligga en stund på köksgolvet innan jag kunde ta mig tillbaka till sängen igen. Men, på torsdagskvällen började det äntligen att vända! Då kom lite sug på mat och även lite ny energi också. Jag var hemma från jobbet i fyra dagar. Jag hade nog inte ens fyra sjukdagar förra året. Fan, jag hatar när jag måste vara hemma för att jag är sjuk. I fredags var jag ledig, och det var skönt att vila fast man började bli frisk igen. Tog en promenad med Simone och det var så skönt att få komma ut igen!

Valentines day!


Kakfat

I förra veckan hälsade jag på hos Elins mamma Monica inne på Confetti.

Sprang på detta fina lilla kak/tårtfat. Givetvis så fick den följa med hem :) Visst var den söt?!

Fast man behöver ju inte använda det som kakfat ;)


Nya blixten

Har kommit!! Jag har inte hunnit prova den så mycket, men av det lilla jag har hunnit knäppa några bilder så är jag grymt nöjd! Ska lära mig att ställa in den rätt bara, så blir det nog bra :)

Provfotade missarna i dag.


Findus


Figaro

Ny design, igen...

Har bytt designen igen :) Jag trivdes bra med den andra, men ville testa något nytt, jag gillar ju att leka och exprimentera i PS.

Efter:


Före:

Vovarna

I går var det svinkallt ute. Kameran fick följa med ut till stallet, och det blev några bilder på glada busiga vovar!


Jippie & Nikkie


Nikkie


Tindra


Tindra

Canon Speedlite 430EX II

Jag har köpt mig en extern bilxt till min kamera.

Jag har varit på väg ett tag med att köpa blixt, men har inte riktigt haft tid/lust/ork att sätta mig in i den världen med blixtar... Men efter några veckors sökande på nätet och kollande i fototidningar så har jag kommit fram till att denna blixt blir en bra nybörjarblixt samt att den är väldigt prisvärd. På olika forum så har den fått ett bra omdömme.

Jag hoppas vi ska bli kompisar, jag och blixten :)


Bild www.cyberphoto.se


RSS 2.0