Bion ja...

I går åkte vi som sagt ner till Norrköping för att äta god mat och sen se Valkyria.



Vi åt på St. Gorge som ligger ganska nära bion. Deras förrätt, vitlöksbrödet är bland det godaste jag ätit! Till huvudrätt åt både jag och Jack fläskfilé med grönsaker och pommes. Det var jättegott!



Filmen var helt ok. Men kansken ingen film att se på Bio... Jag hade lika gärna sett den i någon dokumentär kanal på tv. Men den var ju välspelad och lite spännande. Vi hade ju bokat platser, vi satt längst bak nästan i mitten. 30 sekunder in i filmen börjar en vuxen karl kräkas rakt ut som ett barn. Han satt bara två platser från mej. Tre gånger kräktes han rakt ut på golvet. Känner man inte att man är på väg att må dåligt? Man har ju hört om att folk blivi sjuka från 0-100 men går det verkligen så fort? Som tur var så var det inte fullt, så halva den bakre raden fick flytta nästan längst fram. Vi hade lite tur, det fanns platser i mitten, så vi satte oss där i stället. Jag är skit nojjig på sånna saker så jag slängde mitt snacks och godis jag hade köpt. Tappade godislusten helt...

Bio igen!

Man skulle kunna tro att vi har klipp-kort på bion, men det har vi inte. De är väldigt sällan vi går på bio, och nu blev det två gånger samma vecka!

I onsdags susade, Jag, Jack, Tobbe, Linus & Adde ner till Norrköping för att titta på "Yes Man". I kväll ska jag & Jack åka ner till Norrköing med hans föräldrar och gå på bio och äta en bit mat innan. Trevligt trevligt!

I dag köpte jag presenten till Sigge, hoppas att han blir nöjd! =)

Sprang in på en annan butik som låg bredvid, och där hittar jag en muffins plåt för bara 55 kr!! Perfekt till alla mina framtida muffins och cupcakes som jag ska baka! Är jättesugen på mototstårta också!



I går åt vi min favoritmat igen! Vet inte varför jag har blivit så förtjust i wokade grönsaker med nudlar? Har inte tillhört favvis maten innan...


My favorite!


Findus är lite knasig i bland!

Torsdag

Bion i går var ganska rolig. Helt klart sevärd, lite av en "må bra film" =)

I går var Alex och tränade sina hästar. Hon har alltid hjälmen på sig, tills hästen är lastad i transporten. I går hände något, ingen vet exakt vad som hände. Min moster var med och hon gick för att hänga in sadel och träns i transporten. När hon gick runt så såg Alex ligga ner på backen. De åkte med ambulans till sjukhuset som snabbt konstaterade att det var inre blödningar och att mjälten och njuranra var illa drabbade. De skickades snabbt som attan vidare till Uppsala sjukhus, där de gjorde klart för operation. Men de har inte behövt operera. Läget har varit allvarligt, men stabilt. Först nu i kväll har de kunnat flytta henne från intensiven.


I dag har min moster börjat plocka lite bland grejjorna och hon hittade hjälmen som min kusin haft på sig. Den var helt försörd på ena sidan. Troligtvis så har hon halkat och skärmt en häst och blivit trampat i huvudet och magen, men vi vet inte.

Ska ringa henne senare, nu ringer nog alla andra för att prata med henne.


Bio...

Ska kolla på Bio snart, Yes Man med Jim Carrey. Hoppas att det är bra, har lite svårt för Jim...



Sänder en tanke till Alex, som just nu ligget på sjukhus i Uppsala och opereras akut...


En skyddsängel till Alex...

Present tips till Alla ♥-dag

Surfade in på denna sida, fick ett starkt "vill ha" begär!



2 stycken par-armband med två valfria initialer i silver.
Pris 749:-


Dejt

Hehe, i dag var jag på "dejt! med Simone =) Vi var nere på stan å shoppa pressent till lilla Sigge som fyller ett år på lördag, dock så är kalaset på söndag. Jag hade skrivit upp vad Sigge önskade sig, tyvärr så fanns inte det nere på stan, så jag får ta en utflykt senare i veckan.

Simone å jag satt å babbla en stund på birgers konditori, billigt å bra =) Skönt att bara sitta å vara en stund, även att få prata av sig, jag tror vi båda behövde det =) Sen blev det en sväng in på H&M, köpte en ny mascara från loreál, provade den hos Johanna i helgen, sen var de ju extrapris på den. Köpte en fin lite ring också, för 19,50 kr =D

Utputtad...

Nä, de är inte så illa som de låter =)

Grabbsen är här å spelar som bara killar kan... Min dator är utlånad så nu får jag sitta med vår lilla leksak, minidatorn, som man knappt kan få plats fingrarna på =)



Sitter å surfar runt lite... Hittar ju så klart massa fina saker =)

Som alla redan vet så har ju bmb brunnit ner i dag... Så jävla dåligt, tycker så synd om alla människor som inte har sitt jobbkvar att så till... Om du missat, läs mer här!

I morgon ska jag träffa Simone och shoppa present til Sigge som fyller ett år!

Party!

Phu! Hela helgen har verkligen gått i ett!

I går var jag i stallet nästan hela dagen, vid 14 tiden kom jag på att jag skulle vara hos Johanna vid 15!! AHH, fick rejsa hem, passera duschen, slänga ner party outfiten och svänga förbi pizzerian och sen till Johanna. Vi fixade till oss, å sen kom snälla goa ♥Jack♥ å hämtade oss och körde oss (hade ingen lust att traska i regn) till Simone där party väntade!

Det var jättekul å trevligt med en del nya ansikten. Alla var jättetrevliga, kul med nytt folk =) Vi babblade, och skrattade, fnissade och viskade. Vi var ju trots allt på ett  sexparty. Det var kul å se alla saker som finns. Vissa saker hade man ju ingen aning om att det överhuvudtagen fanns, och ska jag vara ärlig så har jag heller inte funderat på det heller. Jag köpte två saker, två pressenter. Vad det är kan jag ju inte avslöja, i fall personerna läser här (men lovar att återkomma med bild om någon vill se).

Bjuder på lite bilder från kvällen:


Kebab pizza special =) Gillar sallad, tomat å gurka på pizzan!!


Simones pressent!!


Me! Johanna har fixat sminket =)


Min outfit för kvällen


Johannas outfit!


Födelsedagsbarnet!!!!


Tävling!!


Elin, jag & Johanna


Sandra & Irene


Fanny & Jag, älskar denna bild! =)


Yulia & Susanna är jätteglada!! =)


Skolkort!!... Nä, men nästan =) Nästan alla är med på bild!


Puss!!


Sovdags!

Har kört i väg Jack till jobbet han ska jobba natt =(... Har surfat lite å pratat i telefon. Nu ska jag å grabbarna gå å lägga oss!

Lägger in en bild på min nya frilla, tyvärr så är den ju inte lika fin som den var på salongen, var ju tvungen att gå hem i halv storm! Var f*n är våren? Var är värmen?


Grabbarna!!


Min nya frilla!!


Mina rosa skor, de är delade meningar om
hurvida de är snygga eller inte!

Stressigt värre!

Blev lite stressigt i dag på stan! Jag & Johanna susade runt och donade å fixade =) Var hos frissan och blev supernöjd! En annan kund som var där, en äldre dam tyckte mina skor var fina! Ska ta en bild på mina rosa pumps! Svängde in på bolis och handlade lite. Vi stod och funderade högt vilket vin vi skulle prova, det var en man som stod å lyssnade, till slut räckte han fram en flaska å sa "Den här ska ni prova tjejer" Så vi köpte den, får prova i morrn =)

Frissan!!

Äntligen fredag!!

Ska till min bästaste frissa i dag och fixa till håret, var länge sen nu. Sen ska jag träffa Johanna på stan, fixa lite och sen ska vi nog luncha lite innan jag måste åka å jobba. Jobbar till 21 i kväl.... Fredagskvällarna är verkligen no fun...

Snart hemma...

Snar är jag hemma, ska kolla på nya avsnittet på Gossip Girl, har inte hunnit kollat på det än! Jack tycker vi ska börja kolla på Alias, såg den serien för några år sedan, men nu har Linus tjatat på Jack att vi ska börja kolla... Ska försöka mala igenom pilotavsnittet innan Jack kommer hem. Han jobbar e.m i dag. Får se vad våra odågor har hittat på hemma... Förut när jag satt å pysslade lite med bloggen så hade de fått tag på en pappersrulle som Jack har vid sägen. Det var små håliga pappersslamsor överallt! Jag fick damsuga hela lägenheten! De är all bra busiga våra små missar!

Ny desig

Nu har jag lekt färdigt =)

Ska fixa lite andra saker innan det är dags för jobb =)

Matthelvetet!

Kan tala om att mattan gjorde jävligt ont!!

Håller på att leka lite med layouten i bloggen... Varför blir man aldrig nöjd?!

OTH

Ska kika på ett avsnitt av OTH. Tyvärr så han jag inte förbi och gratta Hampus i dag, får åka dit en annan dag, men han  fick sina paket i alla fall =)


Massage!

I morse var det dags för massage! Ingen "spa-massage" här inte, utan min massör knådade ut två rejäla knutor i min nacke och vid skulderbladet. Aj som f-n vad on det gör! Två muskler som går runt bröstkorgen sträkte hon ut också. Jag har fått låna hem en spikmatta som jag ska prova. Jag hoppas att den är skönate än vad den heter...


För mer info om denna matta, kika in på http://www.spikmattan.com/

Erfter det var jag ute i stallet och fixade, en blå himmel och solsken var det idag! Skönt, kan man hoppas på liiiiite vår nu, snälla bara lite?!

Nu ska här duschas, äta och sen jobba! Ska ev förbi kusin vitamin och gratta Hampus. Kalase börjar 17 men då är jag på jobbet, så vi får se om de är hemma innan.


Kjol!

Var ut till stallet i morse och fixade hästarna, sedan gick jag ner på stan, lämnade tillbaka kjolen från H&M och köpte kläder i pressent till mitt kusinbarn, Hampus som fyller 2 år i morgon!!

Jag svängde in på ginatricot och där, från ingenstans, hänge min jeanskjol!! Jag provade den och den är jätteskön!! Sen att den var 100:- billigare än den andra gör ju inget!!


Jeans kjol från ginatricot

Sänder ett stort GRATTIS  till Simone som fyller år i dag!!


Eller denna?

Åh, har fastnat för en till.... =)



Är den för blommig kanske?

Ungt eller "kärring"

Ska jag? Är den cool eller inte? Är i valet och kvalet. Ska jag våga? Vad tycker ni? Den är ca 60 cm lång, så den kanske är för kort?


Deppig?!

Hörde på radion i dag när jag åkte hem från stallet att enligt en engelsk studie så är detta årets mest depprimeraste dag. Hmm, det är grått ute, det kommer snöblask från himmlen och det är jätteblött i skogen. Efter två prommenader och en kör tur, känner jag mig som en dränkt katt. Men deppig? Nja, det känner jag mig inte =) Även fast det är måndag och långt kvar till helgen (då det för övrigt är Simones födelsedags fest!!)

Nu är julen ute!

Var ute en sväng till stallet i dag, och fy vad det blåste!! Pållarna fick in balar med hösilage så de blev glada!

Ingen promenad i dag, blev pyssel i stallet i stället!

Hemma så röjde jag undan den sista som har med Julen att göra! Stakarna är på vinden och gardinerna ner plockade och det vanliga är på plats igen!

Har tvättat i dag med, gillar att tvätta på söndagskvällarna, försöker att boka in de tiderna.

I dag åt vi jättegott, wokade grönsaker med nudlar =) Det är en av mina favorit rätter!

Både Jack & Jag börjar jobba i morgon. Jag är inte ledig förrns till helgen, och Jack går av måndag morgon.

Kjolen från H&M ska jag lämna tillbaka, den sitter inget bra över låren... Typiskt, jag tror jag letat i över tre (?!) år för att hitta någon snygg, bra Jeans kjol... Jag får helt enkelt leta vidare...


Köket är "av-julat" =)

Cosmonova!

Var supermysigt att äta frukost med Simone i dag också! Vi satt och snackade kläder och skor. Hon tippsade mej om ett mirakel pulver som jag köpte i dag. Jag vill ha volym i mitt platta hår. Ska bli spännande att prova! Vi gick ner en sväng till Åhlens och köpte bakboken som jag ville ha för ett av mina presentkort =) På väg hem gick vi förbi H&M och Din sko. Jag hittade en Jeanskjol som jag inte han prova. Simone hittade ett pas as-snygga ankel skor!


Dagens shopping!

I går när vi satt på Heron och pratade lite, kom vi på att vi skulle åkt upp tidigare så vi hann gå på Cosmonova. Jag har nämligen aldig varit där, så vi har pratat om att åka dit någon gång. Vi hade inget bestämmt, så vi bestämmde att vi skulle åka upp idag!

Linus kom vid halv ett och följde med upp =) Vi gick på två föreställningar, Deep Sea & Kollisioner i Kosmos. Det var jättekul och intressant! Deep Sea gillade jag, far jag har aldrig tänkt på hur viktiga fiksarna och corallerna är för varandra. Spännande var det. I Kollisioner i Kosmos blev man lugnad, om nu någon trodde att jorden skulle krocka och gå under. Det kommer alltså inte att hända innom de närmsta miljoner år. Sen hur vi människor förstör den genom andra saker är en annan sak.


Naturhistoriska & Cosmonova

Nu ska vi äta hemmagjorda hamburgare och pommes =)

Frukost på stan!

I dag ska jag lyxa till det lite med en frukost på stan med Simone =) Ska snart möta upp henne.

Ska ta med mina presentkort på Åhlens och se om jag hittar nått roligt, jag tror det blir bakböcker! Johanna inspierade stort =)

Väcktes i natt av att nån brud verkligen stortjöt nere på gatan. Stackars tjej, jag tor hennes pojkvänn gjort bortsig eller nått. Mellan snyftningarna hörde man, jag hatar dej, jag litade verkligen på dej! Usch, stackars tjej!

Bio!

Ledig fredag i dag.

Var tvungen att åka ut till stallet en snabbis i dag, när jag kom hem hade Jack städat hela lägenheten!

Linus kom förbi och vi åkte upp till IKEA, vi var bara där i typ 20 min för jag skulle bara ha ramar, och duktig som jag var blev det inget annat, eller jo, en sak som man händer i garderoben, som man ställer in skorna i. Jack tyckte det var bättre att slänga (?!) några skor i stället, HELLO??? Jag slänger inga skor om de inte är trasiga eller så, jag älskar höga pumps, jag har zilioner av dem. Man kan aldig få för många snygga skor!!

Anyway, sen gick åkte vi till Heron och gick in på Media Markt och Jack köpte en till skärm, så han har två skärmar till sin dator, de vill jag också ha, med det får bli ett senare projekt. Det är super att ha när man jobbar med hemsidor och så. Jag har två skärmar på jobbet och det är en dröm när man jobbar med så många fönster hela tiden! Jag köpte ett paket fotopapper, till mitt fotoprojekt här hemma.

Åt lite mat och såg sedan The Day the Earth Stood Still. Helt ok film.

Full fart!!

Hela veckan har gått i ett!! Möte å utbildning på jobbet, full träning med mina pållar.

I veckan släpptes bomben på mitt jobb att vi ska börja jobba helger... En helg i månaden kommer jag att jobba 10-16 lördag och söndag... Tycker det suger... Vill inte jobba helg över huvud taget... Har varit ett himla schå med sheman hit och dit. Nu har jag fått ett förslag och det ser ju ok ut... Men man vänjer sig väl... Men man har ju varit bortskämd med att inte jobba helger och inga röda dagar...

I kväll efter jobbet ska vi i alla fall äta lite god mat. Ska bli gott!

Vår i luften?

+4 grader och fågelkvitter, är det vår nu tro?!

Känner jag den svenska vintern rätt så kommer det sökert mer snö... Vill ha vår NU!!

Händer inget speciellt just nu förutom träning med pållarna...

Ledig i fredag, lördag och söndag!! Ska bli nice!! Ska nog till Heron och gå på Bio med Jack =) Blir säkert IKEA när man ändå är där liksom =)

Vad ska ni göra i helgen?

Hemma!

I dag var det utbildning hela dagen i Stockholm, intressant och mycket givande!

Är nu hemma, ska röja lite efter katterna, de gillar att gräva ur gjorden i vår stora blomma i hallen.

Vi fick ett våffelgärn i julklapp (ett som man kan grädda två sammtidigt) så i kväll ska vi äta våfflor!! Mumma!!

Hos J & S

Efter stallet åkte jaghem till Johanna & Stefan å käkade mat med dem och lekte med Sigge. Han är så stor nu, snart fyller han ett år! Johannas bror och flickvänn kom för bi. De var supertrevliga! Vi tittade lite i bakböcker, Johanna ville ha lite inspiration till att göra något till Sigges födelsedag! Wow, vilka roliga bakböcker du har Johanna!!


Massa roliga bäcker!

Sen spelade vi lite Buzz, jag var sämst i början av spelet, sen kom jag faktiskt tvåa!!


Sigge å jag leker med en rolig sak som låter!

Stallet!

I dag åkte jag och Johanna ut till stallet, Simone skulle me, men hon fick ont i huvet, bättre å vara hemma å vila och följa men en annan gång! =)

Jag och Johanna var ute å gick i skogen, mockade stallet och fixade lite. Det var kul att få lite hjälp! Mamma hjälper ju så klart också till, men hon har ju problem med ryggen, så hon kan inte göra allt.

Nu är jag hemma och sen ska jag bara passera duschen å sen ska jag till Johanna, Stefan & Sigge å hälsa på. Jack jobbar eftermiddag i dag, så han kommer inte hem förren vid 22.30...

Hej svejs så länge!

Helkväll med Johanna!!

Jag och Johanna möttes upp på eftermiddagen i dag för att sedan åka ut till Willys och hanla tacos och morötter med dipp!

Vi kollade på Top Model, käkade mat, dippade, drack lite vin och spelade spel och sen Xbox, Lego Star Wars!! Haha, vi va fan asbra!!


Visst ser moroten kul ut!! Haha


Ett glas vitt är alltid gott!


30 sek har du på sej att få i hopp så många ord som möjligt! Jag vann med 199-183 poäng!!

Goding!

I går svängde jag ju förbi Johanna och Anna på väg hem från jobbet. Tittade lite på Let's Dance och på en annan film *skratt* Denna lilla goding var ju så klart också med!


Sigge håller på att lära sig gå!

I dag är det tråk väder med, ska träffa Johanna senare i dag =)

Läser på Elins blogg att hon tränar, jag vill också!! Men när ska man hinna?!

Underbar dag!

I dag kan man inte klaga på mycket! Solen skiner och det är lagom kallt ute ca +5 grader i stallet i dag. Har varit ute nästan hela dagen! Ska i väg till jobbet nu, sen ska jag till Johanna efter jobbet! Ha en riktigt bra fredag alla!


vovarna i väntan på en skogspromenad!


Gossip Girl & OTH

Ska kika på de nya avsnitten som kom ut häromdagen =D

Superglad!

I dag är det nog min dag =D

Min älskling kom hem med dessa i dag efter jobbet!



Och sen på jobbet hände det två roliga saker!
1. Jag ska få gå på en rolig utbildning på tisdag nästa vecka "Skador till följd av tarfik" Låter väl inte som det roligaste direkt, men jag ser fram emot den utbildningen. Jag kan ju en del, men långt i från allt. Vad säger vilkoret och vad säger lagen? Det ska jag få lära mig =D
2. Jag klarade mina mål på jobbet och kommer att få en rejäl "bonus" för det!! Är så glad!! Kan stoppa undan massa på mitt tomma sparkonto =D

Kram till er alla!!


Jag i november när vi skulle ut med jobbet!


Blåsväder!

I morse förs jag som attan när jag vaknade. Brr! Men det var "bara" -7 grader ute. Var nog kallare i natt för de va skitkallt när jag slutade jobba!

Kitty är sitt vanliga jag igen, skönt!

Så här var vädret i morse när jag kom ut till stallet!


Higstarna står med rumporna mot vinden


Jippie var med ute en stund! Man ser henne knappt i snön!


Några julsaker fick vara kvar, staken i fönstret och en blomma som inte var död, samt lite julgodis...

Nu ska jag äta lite mat och sedan i väg till jobbet!

Första jobbdagen...

Jag har haft en lååång härlig ledighet sedan den 23 december =) I dag var jag tillbaka till kontoret igen. Slutade nyss jobba, har varit full fart med vid ca 20 så lugnade det ner sig =)

Städningen gick kanon, gick upp med tomtar å grejjer på vinden. Skönt att ha ett rent hem, det är så skönt att komma hem från jobbet och det är städat hemma? Så man bara kan koppla av?!

Kitty är på bättringsvägen =) Ska ut till henne i morrn!


Kitty & Städning

Lagaom i går till att filmen, Forrest Gump var slut så ringde mamma. Kitty var dålig, troligtvis kolik... Kah åkte ut till stallet, under tiden gick mamma med henne. Hon fick lite B-vitamin och efter ett tag började hon blir bättre. Lite feber hade hon, min stackars lilla tjej!

I dag är hon bättre, men hon får stå inne i stallet i dag, och komma ut en stund lite senare.

Här hemma ska jag ta ett stortag med dammsugaren och golvmoppen! Julen ska städas ut! Hoppas ni får en trevlig solig dag! Kör försiktigt, flera ambulanser har susat förbi utanför fönstret!

...

"Life is like a box of chocolates... you never know what you're gonna get."


Promenad

Stallet i dag med! Tog en promenad med Kitty & Whitney. Whitney var taggad att få komma ut =)

Det var mildare väder i dag, men blåste, kallt att köra Harry!


Kitty & Whitney


Kitty


Soldedgång!

Nu ska jag ta å laga lite mat, sen ska jag och Jack hitta på nått, får se vad det blir!

Film kväll

Har nyss kollat på fimlen Appaloosa. Var helt ok =) Fina hästar i filmen i alla fall =) Tobbe och Tommy var här. Vi åt hambörjare och drack cola. Jag som normalt inte dricker cola, men nu har jag börjat gilla det igen...

Figaro smörade till sig halva min hambörjare, han är lik mej, vi är båda alltid hungriga!



Findus & Figaro

Larv!

Härom dagen så kom Johanna över och vi skulle kolla på top model och käka pizza. Efter ett tag fick vi lite inspiration till att bli modeller själva! =) Vi fulade oss lite och tog en massa kort!

 
 

Tjusiga va?! Top Model, släng er i väggen!

Kika in hos Johanna!

Kallt!!

I dag är det lika kallt ute som i går, om inte ännu kallare!! Ska ut till stallet och fixa med hästarna!

Första inlägget!

Hmm... Man kanske ska försöka sig på det här med bloggandet. Jag ska ge det ett försök i alla fall =)

RSS 2.0