Glossybox november 2012

Äntligen så kom månadens box, och jag r verkligen supernöjd! Jag har faktiskt inte ännu fått någon box som jag nte har varit nöjd med, förra månaden fick jag linser, men de kunde jag lätt byta med en annan tjej mot hårinpackning fån Aussie i stället, supersmidigt!
 
Detta fick jag i min box, temat var Beautiful Dreamer:
 
KÉRASTASE Elexir Ultime Fine & Sensitized Hair      325 kr125 ml
ett kraftfullt skönhetselexir anpassat för tunnt och fint hår som med hälp av antioxidanter och mjukgörande ämnen gö det starkt, skinande, skydda mot värme och yttre påfrestningar.
 
VICHY Idéalia       279 kr/50 ml
Nylanserad dagkräm för alla hudtyer. Aktiva ingrediensen kombucha (utvunnenur svart te), pärlemor och theraliskt källvatten lugnar, ger jämnare hudton samt vacker lyster.
 
MODELCO Lip Duo         Stift189 kr/3,5 g Glans 149 kr/5 ml
Kultmärket från Sidney älskasredan av kändisar så som Cameron Diaz och Kylie Minouge. Återfuktande läppstift och ett skimmrande läppglans som bärs tillsammans eller separat.
 
THE BODY SHOP Chocomania Body Butter         175 kr/200 ml
Ljuvligt chokladdoftande och rikt återfuktande body butter som innehåller 12 Community Fair Trade-producerande ingredienser. Innehåller kakaosmör och återfuktar under 48 h!
 
GLOSSYBOX Glossy Pink Bluscher          110 kr/2,5 g
Speciellt för er har vi tagit fram ett diskret rosa rouge som piggar upp vintertrött hy och för tankarna till en lätt rosa vinterpromenad i solsken.
 

Nya glasögon!

Jag har länge haft problem med jobbig huvudvärk och ibland även tappat synen. Så nu hoppas jag dessa terminal glasögon hjälper mig framför datorn och när jag läser :-)

Ljustider

Jag överdriver inte när jag säger att jag bränner upp ca 10 värmeljus och 8 kronljus varje kväll. Åtminstone på helgkvällarna. På vardagarna är det mest värmeljusen som brinner. Mina fina ljuslyktor!

Nyårsbox

Herregud vad boxar det kommer ;-) Min vanliga box, giesha kampanjen samt denna, nyårsboxen!

Auktion

Denna fina ljusstake ropade jag in på aktion tidigare. 65:- blev det för den, provision och slagavgift. Helt ok!

Lagerhouse

Dessa två nya ugglor hälsas välkomna till familjen! :-)

DLX = Det lilla extra

På mitt jobb jobbar vi mycket med wow kunder. Vi vill överträffa kundens förväntningar och om det blir fel vill vi rätta till det givetvis.
 
Ni kommer i håg, jag bloggade om top coat och base coat lacken från OPI lite längre ner, jag hittade en sida på nätet som sålde till til ett bra pris. Jag klickade hem och väntade ivrigt på posten att de skulle komma. Inga lack kom och jag började känna mig lurad. Jag har ju läst om diverse nätbedrägerier och så vidare. Jag har haft mejlkontakt med företaget som säger att paketet har gått i väg, men det har inte landat i min brevlåda :( Vad gör de? Jo allt för att hjälpa! De skickar mina varor igen till mig och i dag så kom de! Jag förstår att de inte kan råda över posten, och jag tror verkligen att de har sickat paketet men någotning har hänt på vägen via posten för i min brevlåda har de inte kommit, men däremot det andra paktet. Det kom i dag, fullt med fina prover som lite "plåster på såren". Jag uppskattar det enormt! Jag blev som kund inte ifrågasatt om jag verkligen hade fått paketet utan de skickade glatt ett nytt till mig. Jag kommer verkligen att handla där fler gånger och kan även rekomendera dem vidare! Kika in och se i fall du kanske kan fynda :) Parfymeri L heter butiken.
 
 
 

Tips!

Vi var och handlade på ICA maxi i dag och funderade på om vi skulle köpa lördags godis eller ej. Såg då detta, samla fyra streckkoder och få en glossybox!
Eller varför inte börja prenummerera? Klicka in dig här och starta, 139:- i månaden. Ingen frakt tillkommer och du kan säga upp de när som helst :)

Nytt lack!

Köpte nytt nagellack, borde inte men kunde inte hålla mig... Supernöjd är jag i alla fall :-) OPI - German Icure by opi.

Nya möbler

Skulle så himla görna vilja ha lite nya saker till vårt vardagsrum... Drömma kan man ju alltid!
 
 
Soffan, mattan, ljusstakarna och kuddarna kommer  kommer från EM möbler.
Soffborder kommer från Chilli.
 
Vår soffa är så himla liten, räcker gott och väl till två, men ibland har man ju faktiskt kompisar över, trist att någon måste sitta på golvet... Vår soffa köpte vi för 6 år sedan, för kanonpris, så jag har inget dåligt samvete den dag vi köper nytt.

Kvällsmys

Vår katter är inte som andra katter :-)

RSS 2.0