Klantig & Bränd...

Suck. Jag är så jäkla klantig i bland... I går när jag stod ute i stallet och badade hästarna som skulle tävlas i dag hör jag ett 'plums' i vattenhinken. Jäklar, jag hade mobilen i en magficka på tröjan. Så, min reservmobil är du mera stendöd. Skit. Har inte hunnit hämta ut den andra som varit inlämnad heller. I bland är min kära samba bra. Han sparar på sånna tekninska prylar som laddare och mobiler. Själv ger jag bort dem eller lägger det i någon bra låda, packar undan den och glömer bort var. Suck igen. Jag fick liv i mobilen när jag kom hem och den legat ock torkat en stund. Men när jag skulle ladda den så kom det upp en varning som sa att det var ett ladningsfel och mobilen snart skulle explodera. Ja, typ så stod det. Jack tyckte jag var brightast i stan som kör in en blöt telefon i laddaren som sitter i väggen. Men jag hävdar att telefonen var torr, men den vägrade att ladda. Så. Nu har jag Jacks trasiga telefon, som inte gör ett ljud i från sig när det ringer. Jag har inte ett endaste telefon nr till någon, eller nått. nada. Jag är helt själv.

I morse 05:45 ringde klockan. Upp och hoppa! Eller nja, nästan. Solen sken och man såg hur bra hela dagen skulle bli. Klarblå himmel, morgon dagg och tempen på väg upp!

Vi lastade pållarna, och susade i väg mot Malmköping. Det gick kalasbra med hästarna. Jag var i solen typ hela dagen, (svåårt att undvika så banan var i solsken hela dagen) så jag har bränt mig i ansiktet. Och så har jag fått färg där solen stålar nått min hud. Så, ja. Tjusigt värre måste jag säga! Halva armarna har fått färg. Och lite kors och tvärs på ryggen. Suck. Hur ska jag få bort det. Skulle ha tävlat naken så det blev lite jämt!



Man ser inte så bra på bilden, men inte fan är det snyggt i alla fall... Och ja jag är kritvit under linnet...

Nehe om man skulle ta å äta nått kanske. Är lite hungrig, och törstig. Snälla Fanny bjöd ju med på tjej kväll i kväll. Har typ missat hela förfesten, men hakar nog på brudarna när de kilar ut! :)


Facebook

Jaha, här har man stått emot och kämpat. och vad händer? Jo man blir sjuk, har tråkigt och blir medlem i facebook. Suck.


Sjukling

Bu-huhu!!

Jag är sjuk :( Feber, förkyld och ont i halsen. Och lock för örat, så jag hör ju inte vad någon säger heller...

Blir till att vara hemma i dag och vila. Ska ner till apoteket e sväng bara.



Förkyld &feber

I går var det jättetrevligt på festen!! God mat och god tårta! Alla var på glatt humör :)

Jag blev nöjd med besöket hon världens bästa frissa, hon fixade inte bara håret, hon stylade och fixade ögonbrynen!! Hon plockar dem med tråd(?!) så fort och perfekt blir det!! Hon är bäst! Frillan höll hela dagen, den är till och med kvar än!

Jag och Simone möttes upp, bara några minuter sen blev jag ;) Sen möte vi Johan, en gammal klasskompis, och så satt vi och snacka lite med honom. Kul, det var verkligen länge sen!

I går kväll började min näsa, sakta men säkert att börja täppas igen och rinna. När jag skulle lägga mej, var det kört, fick ta nässpray. Och jag jhar vaknat flera gånger i natt av att jag inte kan svälja eller andas. Förstår ni hur många gånger i natt jag har varit på väg att dö!! Varmt har det varit också. Kokhett.

Nu har det blivit mycket partande på sistone, så nu hoppas jag att det blir lugnt ett tag ;) But, you never know :)

Kameran följde med, såklart!


Jag & Simone


Vi och födelsedagsbarnet i mitten!


Tessan & CIlla, födelsedagsbarnen!!!


Presenterna!! Av oss fick de ett fallskärmshopp med video och foto!!


Cilla öppnar presenter


Och Tessan får en wokpanna!


Maten


Den fina och goda tårtan!


Väntar på att hugga in.


Me!! Ja, jag är lite rund, men inte SÅ rund, det är tyll
under klänningen som står rätt ut...


Och en outfit bil på Simone med!


Sen fick man rida en sån här!! Jag har filmat, för det är roligare att titta på än kort :)
Det var välinte så överdrivet lätt att sitta kvar!


Simone, jag och Kalle


Några sånna blev det med ;)


Tessan med en sommrig drink!


Jag med!






Toppen

I går var det en skön dag i stallet. Mamma hämtade mej vid nio tiden. Ute i stallet så putsade jag lite extra på Harry-boy som flyttade till sitt nya hem i går. Det kom en tjej som ska köpa honom och tävla honom, det känndes toppen. Viktigt när det säger klick på en gång!

Sen pysslade jag hela dagen fraam till ca halv tio i går kväll. Det var skönt, inget stress eller nått. Bara vara, sitta i hagen och kolla på fölungarna, när de hittar på bus! Helt enkelt en dag då man rensar ut hjärnan på en massa tankar och laddar batterierna.

I dag ska jag till frissan, var länge sen jag var där. Sen till jobbet i några timmmar, slutar kl 18 i kväll. För i kväll är det Tessan & Cillas 25 års kalas!

Det kommer att bli askul! Vad ska ni göra i dag?


Grillfest!

I går var det grillfest hos Tobbe!! Det var jättetrevligt, tyvärr så regnade det, inget kul! Men vi kunde ändå grilla och sitta på altan en stund, men det blev ingt dopp i polen... :(

Vilka var där då?


Haha, dessa muggar var ju lite roliga!
(Fick tyvärr inte bild på alla muggar...)


Simone och Mattias


Inget dopp i polen


Elin, a k a Kitty var där!


Åsa & Emma


Vad gör Thomas?!


Stefan & Ramsus


Simone & Rille


Syskon :)


Elin


Tobbe, Jack, Emma och Rille


Snyggast av alla!! Simone & Tobbe


Adde har nästan tömt skumpan!!


Rille & Elin


Fulla grabbar!


Linus


Emma & Adde, dansar loss

Phu!! Det blev en hel del bilder!! Som ni ser så var det en trevlig kväll!!


Regnar...

I går var det en toppen dag!! Inget stress och allt var allmänt skönt!

Var ute en eväng med Simone, Thomas, Stefan och Sigge och fika lite. Först skulle vi till Tjuvholmen, men det blåste storm ute vid vattnet, så det gick inte. Se åkte vill till Ängstugan, där var det stängt, sen åkte vi till vallarna, där blåste det med, så vi slutade där vi började! På Stefans bakgård!! Haha lite komiskt! Vi fikade, höll koll på Sigge hittade diverse roliga saker, som man inte får leka med. Och pratade om vad vi ska grilla i kväll på festen! Vi kom fram till lax! Ja, vi tjejer då, grabbarna ska ju så klart ha kött :)

Sen när jag kom hem, skulle grabbarna ut och spela holf, det hande jag ingen lust med, så de släppte av mej i stallet! Jag körde två pållar och myste lite med fölen! Jag älskar denna tid på året. Det är grönt och frodigt ute, några av träden håller på att fälla ut alla sina löv, och fölungarna skuttar runt i hagen! Så måte själen bra! Jag kan sitta i timmar och kolla. Bättre sätt att ladda batterierna på finns inte!

När vi åkte hem, handlade vi lite grejjer till tacos. Det var länge sen vi åt det. Jack hjälpte en kompis med att laga hans dator, så jag gick in i sovrummet och lyssnade på ljudboken, jag måste ha varit omedveten as trött, för jag somnade vid 22!! Jack kom in och väckte medj vid 23, men jag var så trött så jag fortsatte att sova. Shit!


Dendy med sin 5 dagar gamla son


Haha!



Haha, I love www.tjuvlyssnat.se


Making lasaña

Åh, vad jag är duktig i dag! Jag har gjort lasange med en sallad till!

Nu ska jag kila i väg till jobbet, har inte hänt så mycket i dag. Regnet vräker ner. Kul. Jag ser verkligen fram emot en promenad till jobbet. Verkligen.

Chill out.

Tisdag

Å, vad jag har länktat till denna vecka! Jag jobbar bara två dagar, i dag och i morrn!! Var ledig i går också, var ute i stallet hela dagen, tyvärr så regnade det, men det avtog lite på kvällen.

När jag kom hem så såg jag att mina kläder hade kommit. Jag ska ha en av klänningarna på Tessan & Cilla 25 årskalas dej 25 maj, det lutar åt den corallfärgade, med ett par 3/4 leggings och ett par skor med klackar. Tror det kan bli nice!



Eller vad tycker ni?

Klänningarna kommer från www.forever21.com


Söndag och jobb

Det var jättetrevligt i går hemma som Mickelina! Hon och Peggy hade lagat jättegod mat, och efterrätt. Maten var hasselbackspotatis med fläskfile inbakat i någon god gegga och sedan inlindat i smördeg, efterrätten var panacotta med hallon! As gott! Vi drack lite vin och kollade på eurovision i bakgrunden.

Bjuder på lite bilder från i går!


Min före bild, Jack tycker dock att jag ser ut som en elak Bitch
som tror att man är cool....?


Tada!! Min outfit för kvällen!


Söta Mickelina, värdinna för kvällen!


Partybrudar! Tessan & Peggy


Cilla kom föbi och parta oxå! As kul!


Sandra sprang vi på ute, hon var på ett annat kalas innan!


Skååål!!

I dag så har jag jobbat, segt när det är så fint väder ute. När jag kom hem så hade vi en intressant dialog. 

Jack - I dag är det din dag, du får bestämma vad vi ska äta!
Jag - Får jag?! Då vill jag ha lax!
Jack - Nä, allt utom lax.

Å det kallar ni att bestämma??

Party!

I kväll är det party med mina flickor! Tjejmiddag hos Mickelina, sen blir det utgång. Kan nog bli väldigt trevligt, det var länge sen jag var ute på krogen :)




Prinsesskronor!

Visst är de fina!! Två stycke skulle passa bra i mitt kök tror jag!

 
Dekommer från www.nogautvalt.se


Tupperware

Det är grejer det!! Jag hatar att hacka lök, mina ögon avskyr det och bara rinner och rinner. Men denna lilla manick, så behöver man inte hacka löken, den gör det åt dig!! Eller, nästan. Den ända du behöver göra är att skala löken, och dela den i fyra delar.


På med locket, vrid fram och tillbaka ett par gånger och voila! Perfekt hackat!! Perfekt till tacos och köttfärssås!!


La Musica!

I går fick vi Spotify! Vilken grej!! Man bara skriver in ett artistnamn, och sen finns alla låstarna där!

Det finns en sida som delar ut invites, klicka in dej här och hoppas på att du hinner få en invites. De delar ut nya varje dag!




Tårtspade!

När jag fyllde år här i mars gick jag runt och ledade efter en lite roligare tårtspade. Det fanns ingen att tillgå i hela stan!! Nu har jag hittat en på www.bluebox.se



Denna var väl cool. En högklackad sko, passar mig perfekt!!


Ledig dag

I dag var jag ledig. Sov till typ kvart i tio i dag, så jäkla skönt, hade kunnat sovit mer, men det fick räcka! Prata lite med kära Simone i telefon, kom på att vi båda var lediga, så vi gick ner till hamnen för att äta glass! Jag har tjatat på J hela helgen , men han har inte varit sugen på glass?! hur man man inte vara sugen på glass? I alla fall så satt vi där i solen en stund, och pratade och solade. Vi pratade och globen, S ska ju dit och titta på Beyonce i kväll, och sen pratade vi lite om att ev åka till Liseberg!! Hoppas att vi alla kan komma i väg, vore ju as nice!

Jag och mammi åkte senare och hämtade hem min kära vän från djursjukhuset på Stömsholm. Lilla gubben. Nu är han hemma i alla fall, och det känns alltid bättre.

Nu är jag helt slut efter att ha kört till Stömsholm fram och tillbaka, svichat förbi J pappa som fyllde år, fick en liten tårtbit, för att sedan susa vidare och möta upp morbror som kom från solvalla med sin häst. Pust!

Hoppas ni haft en trevlig dag!


Lunchmöte

I dag har jag lunchat, i drottningkällaren, det ni! Vi åt fläskfile, men klyftpotatis och en god sås till.

Jobbar, as usual. Ledig i morgon, troligtvis ska jag åka till Strömsholm och hämta en av hästarna, men vi får se. J's pappa fyller ju år i morrn, så kalas är det ju också.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Tinkerbell

Jag är jävligt ombytlig av mej, märker jag! Men jag tycker ju attd et är så fruktansvärt rolig, med ny layout! Och i dag fick jag en snilleblixt, tinkerbell passar ju mig utmärkt! :)

I rock!

I går på utbildningen så gick det kanon! Vi partade, mycket om vad vi gått igenom på de andra faserna. Men i alla fall så spelade vi in ett samtal för att sedan analysera det. Det händer att man ibland får in engelskpratade personer, men inte ofta. Och vad händer, jo jag får ett engelskt samtal, som spelas in och sedan analyseras.

Suck, om det här hade hänt under skoltiden hade jag fan gått hem. Nu är det ett stort kliv för mej, att våga prata och spela upp det inför "publik". Som en del vet, hatade jag engelska i skolan, jag vägrade lära mej det och hade typ alltid IG varning i det. Men efter studenten så åkte jag till USA och tvingade mej själv att lära mej det, i dag skriver jag i princip dagligen mejl eller sms på engelska, så jag har ju helt klart blivit bättre!

Men i alla fall, så spelade vi upp samatlet, 11 minuter och 38 sekunder lidande. MEN jag lyckades kanon!! Flera blev riktigt imponerade, du låter ju som en som bara pratar engelska hela dagarna sa de. Det gjorde min dag! :) Jag vågade! Och jag fick med alla små små detaljer i samtalet också! För det är inte alltid det lätaste att prata försäkrings engelska med någon som krockat och vill ha hjälp.

I dag har jag och J varit hemma och hjälpts åt med att tvätta och städa. Vi båda jobbar ju en hel del, så det blir tyvärr ganska lätt att städningen glider undan ibland. Vi har varit väldigt duktiga tycker jag. Alla slängkläder har passerat maskinen, till och med överdraget till bäddmadrasen och kuddar och i stoppningtäcket. Hela badrummet har tömts på prylar, avlopp har blivit rena och speglar blivit putsade. Sen satte jag på vattnen och spolade ner hela badrummet. Väggarna kaklades av också.

Är det inte glamoröst, så säg :)

Nu ska vi ner till ica, köpa nått gott och bara ta det lugnt.

Mitt jobb firar 10 års jubileum i dag. De har hyrt Globen och ca 1500 pers har tackat ja och är och partajjar i detta nu. Jag tackade nej. Dels för att jag jobbar på våran jour grupp och jobbar kvällar och helger, och detta är den första helgen på typ en månad som jag inte jobbar. Så jag vill vara hemma.

Ha en toppen helg alla nu!

Jag är sä j*vla sur!

Jag är sur på mej själv som var så ortoligt klantig och inte godkände den där jäkla deklarationen direkt när den kom. Jag la fram den på skrivbordet innan jag åkte till jobbet i måndags (varför godkände jag den inte då?) Men när Jack kom hem så röjde han undan bland lite papper, så den hamnade i en hög, underst. Fan! Det har legat och stört mej hela dagen, och det är jag också irriterad på. Jäkla skit! 1000:- hade jag kunnat göra annat för...

I morrn ska jag på utbildning igen. Det är en sån där utbildning som aldrig tar slut. Kommunikations utbildning. Helt enkelt hur man gör och vad man säger i vissa situationer, och hur man hanterar vissa samtal. Väldigt lärorikt. Både på jobb och privatliv.

Såg för ett tag sedan, Gwyneth Paltrow, var gäst hos Oprah. Oprah går alltid på tv när jag slänger i mej lite käk innan jobbet. Jag har alltid tyckt att Gwyneth har varit lite slätstruyken som skådis, inte haft något speciellt utseende eller så. Men min uppfattning ändrades radikalt när Oprah intervjuvade henne. Geyneth verkar vara en väldigt cool tjej med bra värderingar, både som mamma och som skådis. Hon är verkligen en bra förebild. Jag skulle vilja bli som henne när jag blir stor! Hon är cool!


Bilden är från google.se

Ledig!

Äntligen en ledig dag!!

Jag är helt ap trött. Jag är seg, trött och allmänt ap trött.

I dag var jag ute till stallet en sväng, sen åkte jag till Willys och handlade lite mat, blir pressad potatis och kassler i kväll, men en grön sallad till. Gott va?!

Har även bakat Jack favorit kaka, typ som en mockarutstårta är det. Den är supergod, den är väldigt "vattnig" hatar kakor och tårtor som är torra. Urk!

Nu ska jag nog bara slappa på soffan hela dagen som är kvar. Förresten, jag deklarerade i morse alltså försent, mamma prata nått om böter, är det någon som vet om man får det?


En liten söting!

Helgen i bilder

Har ju skrivit lite om vad som vi har gjort, men hos oss så är helgerna ganska fyllda med saker, så man hinner ju inte alltid skriva om allt!

Vi var ute en sväng på golfbanan, J gjorde väldigt bra i från sig, nästan som proffsen ;) Vi grillade hos Mattias, åt god mat, än en gång blir jag mobbad för att jag fiskar upp kameran för att dokumentera :) Tobbe var förbi med och sa hej, han har varit ute med sin hoj! Härligt! Minns själv vilken kännsla det är att åka motorcykel! Jag har jobbat båda dagarna, i går efter jobbet åkte jag och mamma ner till pappa, för att lämna hans bil som jag lånat. De håller på att bygga nytt och det blir jättefin! Stor härlig altan med utsikt över vattnet! Hoppas på några soltimmar på bryggan i sommar!

I går kväll blev det mys framför tv med film och goda mackor! Jag handlade men mästerkocken här hemma fick göra i ordning dem. De blev kalasgoda!

I dag blir det bara jobb. Suck!

Klicka på bilden!


It's love in the air!

Thiffanny Johansson
Jack Engström Hoff:
92%

Arriiiiiiiba arriiiiiiiba! Det går knappast att matcha varandra bättre än vad Thiffanny Johansson och Jack Engström Hoff gör!

Kärlekstest

Gör tester du med! Klicka här!

Steve Madden

I like them!!


www.nelly.com

Ännu en lördag

Som tillbringas på jobbet... Jobbar i morrn med. Blä!

I går var vi till Heron, jag, Jack, Mattias & Linus brummade i väg. Undrar om hela Sverige bestämde sig för att 1 maj är en perfekt bio-dag. Vi var i en av de största salongerna, ca 500 personer få plats, nästan fullsatt! Och de har ju 18 salonger, så mycket folk var det!

Vi såg i alla fall Wolverine! Och fy vad snygg han är, Hugh Jackman. Han är snygg på ett speciellt sätt måste jag säga. Filmen var helt ok, jag snappade upp några bra namn som jag kan döpa hästarna till sen :)


Hugh Jackman, Wolverine

1 Maj

Demostranternas dag. Jag har inte mycket att demostrera över... Vill mest bara protestera, skrika rakt ut och fråga vad fan det är för problem egentligen.
But, I rest my case.

I går var det partaj i alla fall, hur trevligt som helst hos Simone och Thomas. Saknade några dock, som brukar vara med och festa, bland annat kära bror & Elin, men måste man jobba så måste man!

Lite bilder bjuder jag på, innan vi ska dra i väg på bio!


Me & Fanny


Fanny, Simone & jag


Simone & Robin


Janne & jag


Louise & Robin


Hehe, Uggly Bitches :)


Simone & jag


What a hell?!


Linus, Janne & Simone


Babe & me

RSS 2.0