Två månader senare


Auktionsfynd

Denna vas ropade jag in på auktion tillsammans med två vågar. Visar bild på de senare :-) Vasen blev fin tycker jag!

Who killed Laura Palmer?

Ja, som rubriken antyder, vi har börjat kolla på Twin Peaks. Den finns på Netflix så det är himla smidigt att se den :)
 
Serien är egentligen inte läskig serie, men på ett sätt är den väldigt creepy. Den kryper lixom in under skinnet och serieförfattaren har verkligen lyckats med att bygga upp en stämning i nästan varje avsnitt. Vi har precis sett klart på första säsongen och håller på med början på andra. Gillar man den typen av serier så rekomenderar jag den starkt.
 
Twin Peaks är en amerikansk TV-serie, som sändes mellan 1990 och 1991 i totalt 30 avsnitt, skapad av Mark Frost och David Lynch. Handlingen utspelar sig i februari–mars 1989 i den fiktiva, till synes idylliska, småstaden Twin Peaks som är belägen i delstaten Washington i det nordvästra hörnet av USA, nära gränsen till Kanada.
 
Serien börjar med att den lokala skönhetsdrottningen Laura Palmer hittas mördad och FBI-agenten Dale Cooper kallas in för att lösa fallet. Under utredningens gång upptäcker Cooper att det lilla samhället ruvar på mörka och mystiska hemligheter samt att inget i Twin Peaks är vad det synes vara.

 

 

 

 

Ordning och reda

I morse satt jag och pillade lite i kodmallarna och fixade lite nytt. Frågade sambon vad han tyckte. Han tyckte headern såg pixlig och dassig ut. Men hallå? Det var ju det som jag var ute efter. Originalbilden är tagen med mobilkameran så klavitén är inte den bästa precis... Så fick det bli så, själv gillar jag det mer och mer, och det är de som är huvudsaken :)
 
Sedan har jag tvättat sängklder och sorterat bland alla mina papper på skrivbordet. Jösses vad skit som man egentligen inte vill slänga... Sorterat in i olika pärmar. Sängkläder är tvättade och då kännde jag för att byta våra murriga färger mot ljusare. Så det fick bli vita med lila blommor på. Man skymtar också det nya sängbordet från IKEA. Men en stor flaska handkräm på, jag har hankräm typ överralt, smörjer mig jämt.
 

Ny design

Jag har velat ha en ny header och nya färger på bloggen ett tag. Men jag har inte riktigt haft orken och energin och inga bra bilder. Jag är dock nöjd med headern nu, men kommer ta lite nya bilder frammåt våren tror jag :)
 
Före och efter.

Vattenfall

I dag ville jag gå ut och fota lite. Exprimentera med olika inställningar. Jag och Jack gav oss ut med kamera, stativ och fjärrkontrollen till kameran. Jag blev nöjd med några bilder och här kommer en bild.
 

Glossybox januari 2013

Detta fick jag i månadens box.
 
Temat var functional beauty
 
BUTR'S BEES lemon Butter Cream 79 kr/17g
100% naturlig nagelbndskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglar och nagelband och lämnar en frisk doft av citrus.
 
PERCY & REED No-Fuss Fabulosness Dry Conditioner 129 kr/50 ml
Alla känner vi till torrschampoo, men har du testat torrbalsam? Gör håret mjukt och ger glansig lyster. 
 
ILLAMASQUA Cream Pigment 179 kr/8 g
Använd den enskilt för sig eller som en bas för din ögonskugga, som en högt pigmenterad fouge, eller på dina läppar. Cream Pigment är till för att expreminteras med!
 
ELITE MODELS Intensity Eve pigment 109 kr/1,1g
Vattenfast och extremt hållbar intensiv kajalpenna. Krämig och mjuk som gör appliceringen enkel och precis. Innehåller lugnande ämnen så som sheasmör och vitamin E.
 
OLIVA BY CSS Eco Makeup Remover Wipes 50 kr/24 st
Rengöringsservetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Innehåller ekologisk, mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt som mjukgör och återfuktar.
 

Instagram

Jag gör som så många andra, visar ett urval av mina bilder :)
 
 
  
  

Min julklapp

Från J var detta. Hårfön och platttång från ghd, en limited edition upplaga. Jag har använt plattången och jösses vilken skillnad från min gamla billiga sak... Den blir varm på typ 30 sek och den är smidig och lätt att använda. I love it!
 
Hårfönen har jag inte testat ännu, men jag tror inget annat än att den är super :)
 
Bild google.se

RSS 2.0