Glossybox augusti 2012

Så kom då äntligen boxen, som jag väntat så länge på :) Direkt hem i brevinkastet.
 
Jag är jättenöjd med boxens innehåll och jag blev int besviken! Alla får ju olika saker i sina boxar beroende på vad man har fyllt i i sin skönhetsprofil, min innehöll detta!
 
Orofluido Beauty Elixir (full size) 169 kr/50 ml
Arganolja, linfröolja och cyperusolja som stärker håret och gör det mjukt och glansigt.
 
BM Beauty Pure Mineral Blush 119 kr/7 ml
100% ren naturlig mineralrouge med finlyster och lång livslängd som inte täpper igen porerna och låter huden andas.
 
MSCHIC Lip Kiss (full size) 139 kr/7 ml
Mjukgörande glossigt läppbalsam med en svag doft av vit choklad. Ger snygg glans med mycket pigment och hög kvalité från finksa MSCHICs mineralsmink.
 
Weleda Body lotion ca 199 kr/200 ml
Weledas kroppslotions i ny design är baserade på rena naturliga växtoljor, växtextrakt och äkta eteriska oljor. De återfukar, mjukgör och tas lätt upp av huden.
 
Glossybox Lipstick (full size)
I sammarbete med tillverkarna av Illamasqua får du här GlossyBox egna minimalistiskt ljust färgade läppstift.
 
Det totala värdet är 626 kr och jag betalade 139 kr.
 
Den kom väldigt fint pakiterad :)

Och detta var då innehållet :)
 
Är du också sugen på att prova detta? Mejla mig så skickar jag en inbjudan!

Tävling!

Jag är med och tävlar om en personlig almanacka hos Linda Blom.
 
Min almanacka gick ut i juni och ja, jag är akut behov av en helt enkelt :)
 

Nu är du min!!

Denna skönhet har äntligen blivit min! Jag har spanat på både Michael Kors och Marc Jacobs och valet föll på denna vackra skapelse ;) Att det blev en klocka i guld beror helt enkelt på att mina övriga smycken är i guld. Alla mina ringar och halsband, så då fick det bli en guldklocka också :)
 

Bild från google.se
 
Lite hårolja fick också följa med hem från USA. Johanna fick moroccanoil i sin Glossybox, hon använder en annan olja så jag fick och prova och jag gillade den verkligen! Så min snälla svärmor köpte med sig både klockan och oljan från USA :)
 

Bild från google.se

Glossybox

Jag har blivit inbjuden av Jacks syster att prova detta, och i nästa vecka så kommer min första box! Det är så larvigt igentligen, men jag väntar med spänning, för jag vet hur nöjd hon är med sina boxar! Hon har prenumererat ett tag :)
 
Hur funkar det då? Jo, man får i slutet av varje månad hem en jättefin box med fem utvalda produkter i lite mindre storlek, så att jag ska få chansen och prova massa olika saker. Förutom produkterna innehåller boxen även information om dess innehåll och egenskaper, samt tips på hur du bäst använder, applicerar och stylar med dem.
 
Jag valde en månadsprenumeration för 139:- som jag när som helst kan avsluta, det är dessutom fri frakt. Det är alltså ingen uppsägningstid, så jag tänkte att det var bästa sättet att prova om jag ens gillar produkterna. Jag har varit inne på deras sida och kollat på tidigare boxar, och jag har än så länge inte blivit besviken på innehållet :)
 
I och med att jag blev inbjuden och började prenumerera via länken som jag fick, så fick Jacks syster 200 glossydots. När man har 500 så får man nästa box gratis. Man får även 20 glossydots för varje produkt som man recenserar. Så vill du låta mig bjuda in dig, så jag får 200 glossydots får du gärna mejla mig på thiffanny.j@gmail.com Så har du också chansen att få en box varje månad samt bjuda in en vän :)
 
Kika in på hemsidan och kolla :) www.glossybox.se
 
Jag fick precis mejl om vad månadens box kommer att innehålla, och jag blev inte besviken kan jag säga!!
 
 

RSS 2.0