Den perfekta lådan...

Har jag äntligen hittat! Till måtten i alla fall ;) Nä, men jag tycker den är jättefin!

Har en sån där IKEA hatthylla som många har, med fyra fack. Den hyllan är ju endast 20 cm djup och jag vill ställa någon fin korg/låda på. Det har inte varit det lättaste att hitta kan jag säga. Men i går var jag inne på confetti en snabbis när jag ändå skulle fixa några andra saker på stan, innan jag skulle i väg ut till stallet. Sprang på skolådan, och den fick följa med hem :)

Hatthyllan och skohyllan ska målas vita, och vi har en väldigt ljus hall, så jag tror det blir toppen :)I går efter jobbet när jag stressat net till stan för att fixa lite så åkte jag ut till stallet. Hade lite saker och fixa med där. Vad skönt det är att åka ut efter jobbet och slippa stressa, stressa med att man måste vara hemma innan en viss tid, för att komma i tid till jobbet. I love it, plus att det var en väldigt fin kväll i går också, det känns som att det regnat de senaste veckorna bara.

Tuffa skor!

Sitter på jobbet, 1 timme kvar innan hemgång. Blev en lång dag i dag, 8-19, hassor att göra på jobbet. Vi har sommarjobbare inne nu, de tar telefon så vi ordinarie hinner jobba undan med massa annat, skönt att komma i kapp! =)

Fick mejl från have2have, massa rea och snygga skor!
Dessa var coola tycker jag, kanske ska klicka med dem? Det var ju en liten klack på dem, vilket jag vill ha. Kan inte gå i helt platta skor. Ajaj i ryggen då.


Rut m.fl

Har sett i många bloggar kläder från Rut m.fl. Tycker att det är väldigt söta klänningar och dessa finns hos Nelly, bara 159:-/st. Det är väl billigt och bra! Den i mitten tycker jag är sötast!


För hon har blommor i sitt hår....

Nope, de sitter på fötterna!

Tycker det är sjukt snyggt med bruna med och blommiga skor. Så det så.


Sommarpresent!

I går fick vi en sommarpresent från jobbet. Den var jättefin och platsar bra hemma i vårt hem :) Den kommer från Sagaform.


Bild: google.com


Ny mobil!!

Så kom äntligen min nya fina lur! Är mer än nöjd med den än så länge :)


En god frukost

Det gäller att börja dagen med en god frulle ;)

Mörkt bröd med keso och kiwi, och ett glas mjölk är inte helt fel!

I dag så hoppas jag att solen tittar fram och att det inte blir så regnigt som i går...


Var tog sommaren vägen?

Ingen vidare värme ute direkt...

I dag är det jobb mellan 14-21, ja inte bara i dag onsdag och torsdag också. Tänkte om det är fint väder åka ner till pappa och sola på fredag, men det ser inte så ut på vädret just nu.

Fick frågan om jag gått ner lite i vikt, och visst är det så :) Jag och Jack har tillsammans börjat äta bättre och börja röra på oss. Det går mycket lättare när man är två i samma hushåll som håller på. Vi har båda gått ner, jag har gått ner 4 kg och 8 cm i midja. Vi har hållit på sedan i påskas, så det går inte jättefort, men det är inte det viktiga heller. Det viktiga är att man börjar få en grundkondition och att man mår bra, att kroppen börjar må bra och orka. När det går åt rätt håll blir man verkligen inspirerad av att fortsätta röra på sig och äta bra också :)


Bild: Elin


Firande

Denna helg har verkligen gått i firandets tecken!

I går firade vi lilla kusinen Theresia som tog studenten. Det var strålande som och varmt!


Bild på fröken som tagit studenten, det är jag som har fotat, blev faktiskt riktigt nöjd med bilden!

Och i dag har vi varit i väg och firat pappa och hans sambo som fyller år! Det var jättetrevligt, synd att vädert inte var så fint, regn åska och blixtrar... Men vi hoppas på bättre väder nästa gång! Det blev jätteglada över presenten i alla fall, en resa till USA, San Diego och massa dollar!

En bild på mig från i dag, det är Elin som har fotat!Är sjukt nöjd med både klänning och skorna! Skorna hade jag på mig i går, hela dagen, från 8 på morgonen till 22 på kvällen, 14 timmar i ett pat 10 cm höga klackar!

Sommartårta

När jag och Jack var i Norrköping i förra vecka så fick denna tårta följa med hem. Inte till mig dock utan till en jobbarkompis, tycker den var riktigt fin och festlig! 199:- på Chilli!


Bildkälla: www.chillistore.se


Ny sommar, ny design :)

Eller snarare ny bild och sommrig färg!

I dag har jag varait ledig, var ute i stallet en stund på förmiddagen, fotade hästar, myste med föl och annat pyssel.

Dejtade Simone en stund också, vi splade lite på vallarna, tog lite bilder och strosade runt lite i stan. Vi hamnade också på en husvisning, 4 mille ville de ha för huset :)

En härlig dag med andra ord!


Klocka

Är lite sugen på denna klocka. Men är den lite 'over-kill?' Gillar den i alla fall!


Bild: Ur & Penn


RSS 2.0