Happy!

Åh, i dag är jag på toppenhumör!

I morgon vid 12 tiden kommer vi få nycklarna till vår nya lägenhet!!! Det ska bli så otroligt skönt att slippa leva mellan kartonger, ca 30 st står innanför dörren :/

Lika glad blev jag över att traska in på On off för jag skulle köpa en julklapp, och så står det jättefina stjärnor från Markslöjd, precis sånna som jag letat efter! För ynka 45:-/st perfekt när man ska ha 4 st och har lite annat att lägga pengar på i flytten :)


Skorna

Skorna kom i går, jättesnygga men de får åka tillbaka. De var sjukt vida i skaften, så hur mycket snö som helst kan åka ner där. Jag hade gärna behållt dem, men skor måste jag inte att jag har så det både räcker och blir över. Bättre att lägga pengarna på ett par ordentliga skor i stället. Synd!

Fick inte...

I går gjorde jag nått som jag inte borde. Jag klickade hem ett skor från h&m. Det är så mycket ändå som man borde lägga pengarna på, men då mina nuvarande skor faktiskt läcker in i tårna vid minsta slask ute, så behövde jag ändå ett par skor. Och eftersom att jag inte vill lägga en halv förmögenhet och inte har tid eller lust att gå på stan eller så för att leta så fick de bli dessa. Jag ville att sulan ska komma upp lite, så vi får se om dessa blir kvar eller om de skickas tillbaka...


Något nytt

Ibland känns det som att man alltid äter samma trista mat, så i dag provar vi något nytt, något som jag aldrig ätit. J lagar mat medans jag tvättar och stryker. Vi ska ära risotto. Hittade detta recept via arla.se.

För övrigt är det inte många dagar kvar tills vi flyttar. Det ska bli så kul att äntligen få packa upp och leva i ett mindre kaos!

Frånvarande

Jag är väldigt frånvarande i från allt vad bloggar heter just nu. All ledig tid går ut på att packa, rensa eller städa. Försöker städa de grövsta jobben redan nu, så det går snabbt om ca 2 veckor då flytten blir av. I dag har jag haft spisen framme, var inte så jättemycket bakom då jag gjorde rent där i våras när vi fick ny spis. Men jag tänkte att nu jäklar ska i alla fall fläkten över bli skinande ren. Jag blev inte helt nöjd så jag skruvade lite så jag kunde rengöra varje liten del, till och med skruvarna som far fulla med flott. Kanonbra ide! Eller inte. Var ett meck att få i hop igen, men nu så är det rent och det hinner inte bli lika flottigt på ca 2 veckor som det blivit på tre år, minst!

Nackdelen med att börja ståda supernoga är att det blir sån skillnad. Skruvade loss handtagen på skåp och lådor och gjorde rent dem samt luckan/lådan. Tog dem som vi använder dagligen, men hjälp vilken skillnad det blev! Får lov att göra de andra handdtagen med, senare.

Vilket otrolig intressant inlägg det blev. Om vår skit.

I går tog jag en paus och gick över till Simone för sex party :) Skönt att komma till ett rent och fint hem utan kaos :) Samt trevliga vänner också ♥ Blev dock bara några timmar för mig, hade ju hållit på hela gårdagen och ja, i dag med.

Nehe, nu ska jag upp på vinden och packa ner lite småskit i lådor. Lite senare i kväll blir det farsdag middag med J och hans familj. Min pappa har jag grattat över telefon och delgivit mina planer för prylen nedan ;)

Nytt projekt!

Detta mina väner är mitt nya projekt!

Det är långt i från färdigt med det är en början i alla fall :) Dock så ska den målas vit, såklart!


Gårdagen

I går var det fredag, en ledig sådan. Till och med lite ledig i från stallet, inte illa!

Jag och J vaknade och åt en gemensam frukost, sånt gillas ♥ Sedan styrde vi kosan mot huvudstaden och Ikea. Jag handlade inte en enda liten pinal, mycket stolt över mig själv. Vi tittade på sängramar, jag hade ju fått för mig att jag skulle ha en. Men på hemvägen så lades de tankarna ner igen. För samma pengar får jag en mycket stabilare säng, och en som jag verkligen vill ha, eftersom att pappa bygger den! Då vi har en kontinentalsäng, så är det inte det lättaste eftersom att sängen blir så hög och alla gavlar så låga...

Vi svängde förbi Net on Net's lager shop och köpte en liten låda att ha i sovrummet, vi har ju tidigare haft en bärbar dator inkopplad i tv:n så man ska kunna kolla på film och serier, men nu så räker det med den lilla lådan, som dessutom är liten och inte tar någon plats och är trådlös = inga fula sladdar överallt.

I går kväll så tog vi det bara lugnt. Min tanke var att packa, men det var typ den föra dagen på länge som jag och J var lediga tillsammans så det får bli packning i dag i stället, efter jobbet, jobbar hela helgen. Vi träffade J & M på kvällen och hade trevligt framför spelet absolut överens. Haha, var länge sen jag skrattade så mycket!


Cildhood

Var inne på BB blogg nyss och fick syn på denna! Åh, jag skulle vilja ha ett sådant armband, men 5 st känns lite väl hejansvejsan kanske?! Man de kostar 300:- för 5 st.Går att beställa här!


Ja tack!

Dessa vill jag ha, två stycken till sovrummet. Pronto!
Från H&M.

Tavla?

Funderar att göra en tavla av dessa ord till vårt nya sovrum.


RSS 2.0