Trött

Är så sjukt trött. Dålig uppdatering och ingen tid alls över till att blogga. Får bli bättre på det. Senare. Hinner inte ens läsa bloggar. Dåligt.


Höst

I dag bestämde jag att det är höst. Så i dag fick gardinerna åka upp i köksfönstret!

Findus ligger på morfars stol, i somras rejsade de upp i fönstret så det har inte stått några saker där, för de flyttar bara missarna ner i golvet.

Jag är faktiskt väldigt nöjd med mina löv gardiner från IKEA.

Annars så är min förkylning varken bättre eller sämre. Det känns som att jag har snytit ut hela hjärnan, och jag är en missbrukare med nässprayen.

I går var jag ocg tävlade i Köping igen. Det gick toppen och en avv åra pållar kamade hema alltihopa och blev Best In Show!! Jag är så klart jätteglad och väldigt stolt!


Lite nytt

En blomma här hemma sa upp sig och tackade för sig i går. Fick plocka om lite, och sen blev det ett besök på blomsterlandet. Köpte tre gröna blomor för 50:- och en annan, ärtor på tråd tror jag den hette för typ 30-40 spänn tror jag.

Mina 3 för 50:- kommer det bild på en anna gång.


Köksfönstret. Var uppe på vinden och hämtade ner mina gamla krukor. Och sedan fick en annan lite blomma flytta ut i köket och ärtor på ståd fick hoppa ner i en kruka. Jag har inte bytt till mina höstgardiner än, tycker att vädret är för fint för det,  men ska ta tag i det i veckan tror jag!

Nehe off to work!


En snorig hemma kväll...

Jag rorar mig med att göra rent anisktet. Hinner inte med det så ofta så det fick bli deep cleansing emergency mask från Clinique. Good stuff.

Annars så har näsjävlen förjat rinna. Fuck.  Blev stallet en sväng i morse, gick ok. När jag kom hem passerade jag duschen, sen gick jag & Jack ner på stan en sväng, han skulle köpa nån ny pryl leksak och sen käkade vi god panini på Kumlins :) Sen gick vi hem, mådde inte så jätte toppen direkt.

Ska jobba i morrn också. Känner inte ett dugg för det ska jag säga. Nu ska jag kolla på en film, en mind fuck movie. Spännande ;)

Nu börjar masken bli lite väl stram, dags att tvätta kanske.


Apa...

Jag är toksjuk! Fan, jag som inte har tid med det, jag vill inte vara sjuk!

Jag hostar väre än en rökare som rökt i 100 år, och nu börjar nästan tjorva i hop sig också. Ingen feber än dock, men man ska väl inte hoppas på för mycket...

Blir nog lungt i dag, men vill gå på bio, i dag är det ju premiär för Flickan som lekte med elden. Blääää!!! Jag VILLE INTE vara hostig och snorig!!!


Framtidens storbloggare?

Fick en bild på mailen i dag. Undrar om det är så här alla "barbie wannabe bloggare" kommer att se ut i framtiden?


Barbie har fyllt 50...


Humor




Tisdag kväll


I kväll är det idol! Har egentligen ingen lust att titta för då blir man ju fast, och måste kolla på fredagarna, och jag jobbar ju ändå då...

Har kollat på ett nytt avsnitt på Gossip Girl och ett OTH avsnitt väntar!!

Tjing!


Smoky

Satt och bläddrade lite i en tidning i går. Blev lite nyfiken på Idasoras kit som de säljer för 179.-. "Ett perfekt kit för sotade ögon" Tror jag skulle vilja prova faktiskt!


Men vad besviken jag skulle bli om det inte alls blir bra, och skuggorna "åker" av och allt bara smetas ut... Hmmm, det tål att tänkas på.

I morrn blir det "up with the tupp" är på utbildning hela dagen, vilket innebär att jag är ledig på kvällen. Se där, lite ovanligt.





Inte ledig...

Nope, jag är inte ledig i dag. Skulle ha varit en tre dagars ledighet, men blev inbeordrad att jobba i dag. Jaja, tur att det bara är 10-16, men ändå... Känns som hela dagen.

I går efter Ikea blev det lite tv i soffan med kära sambon. Här är ditt liv. Gillade det programet. Tror det kan bli ganska kul att titta på.


Bild från aftonbladet.se

Kul tycker jag att man får se lite mer "bakom" peronen i stolen. Lite mer om livet innan ett kändisskap. Och inte en massa dravel om tidigare flickvänner och pinsama händelser. Lite mer historia. Kul!

Efter programmet så hade jag och min kära samo lite, vad ska man kalla det? Pratsund? Ni vet när man ligger på sängen och bara pratar om allt mellan himmel och jord. Det är bra stunder. Jag är ju i princip aldrig hemma förrns efter 21 på kvällarna och då blir det sällan att man pratar om saker, man hinner mest gå igenom det viktigaste, typ. Vi hade oss ett gott skratt åt katterna som jagar flugor, det ser väldigt roligt ut när två missar sitter och försöker "prata" ner flugan från taket. Haha, missarna låter ju jätteroligt!


IKEA

I dag blev det en tur till ikea. Jag som egentligen inte akut behöver/måste ha något, men det blev lite smått och gott i alla fall.

Jag köpte två stycken ramar som jag får in bilder i A3 format i. När jag kom in i Ikea så sprang jag på ett par supernygga gardiner, det bara stod Thiffys kök på dem!! Jag kollade prislappen 550:- det är fan inte värt det i köket tänkte jag... Tittar vidare, var på jakt efter en ny kudde till soffan, vi har en som jag verkligen bara stör mig på, köpte den på rea på mio i vintras, och den fäller vassa jävla dun fjädrar, och den passar absolut inte in heller. Så det fick blir den svarta kudden till vår bruna soffa. Egentligen ville jag ha en grön, men hittade ingen snygg. När jag gick vidare till textilavdelningen för att kolla på tyger, tänkte nämligen sy egna gardiner, för de som jag gillar kostar ju fasen skjortan. Hittade inget tyg som jag direkt fastade för och så hade jag ju de snygga löv gardinerna i huvudet. Jag skiter i tygerna, hittade som sagt inget snyggt utan tänkte att jag kan kolla här hemma i stället. Och så ser jag löv gardinerna igen, och medlemspriset var 350:- för två längder. Då slog jag till, för de var ett par bruna gardiner jag var ute efter, och som man fick en "höstlig" känsla över. Och det fanns bara två paket gardiner kvar! Först när jag såg lappen så tänkte jag att det kanske bara var en längd i, för det är de på hemtex (inte panelgardiner dock), så jag tänkte först strunta i det i alla fall, men när jag gick för att kolla så var det två längder i! Så det är mitt "nöjdaste" köp!

Var på jakt över nya glas också. När vi flyttade i hop Jack och jag så köpte vi de "klassiska" 5 kr glasen på Ikea. Nu är de fula, och kantstötta. De är sprickor i dem och jag har börjat avsky dem här hemma. Jag väljer medvetet andra glas i skåpet. Så jag blev nöjd över mitt val. Ville ha ett par vanliga glas som man ändå kan fylla utan att behöva fylla på 15 gånger. Ville ha ett par i en mindre stl också, men de var slut. Man kanske inte alltid är jätte törstig, och då känns det bara onödigt att ta ett stort glas. (Vilket jänkla i-lands problem!!)

Var på jakt efter en hurts också. Jack har sillioner med papper här hemma. Och jag är trött på att ha dem på vårt skrivbord, så en liten, gärna osynlig hurts och gärna gratis skulle den vara. Hittar en vit på Ikea (ville helst ha en i ek, men den fanns bara i fulbjörk och i tråkvitt, och då fick de bli tråkvitt. Förhoppningsvis så åker den in ett blivande hemkontor eller nått i framtiden.

På väg ut så var det massor med saker som skulle utgå. Jag köpte sex stycken lite större tallrikar. Är så trött på dem vi har nu, men tycker det känns onödigt att köpa nytt bara för att. Har jag stått ut med dem i två år, kan jag ju lika gärna stå ut i två år till och köpa nytt när vi flyttar till hus eller nått.

Så nu är jag äntligen hemma. Ska börja plocka upp och fundra på om det är lite tidigt att sätta upp de nya gardinerna eller om jag kan sätta upp mina "murriga" gardiner redan nu.

Ha en trevlig kväll alla!!


Almost Lover

Denna låt har jag gillat från första stund. I loove it. Har lyssnat på den i över ett år, och ändå blir den inte sönderspelad. Då är det fan bra musik!
Har haft myskväll med Simone :) Pizza, Idol och film med chips och dipp, kan det bli bättre?! ♥
 



Strålande väder

I dag är det väl ändå en sån där perfekt september dag?! Klockan ringde vid 7 i morse, solen sken från en klarblå himmel, när man öppnar upp balkongdörren, så kommer det frisk luft in. Inte en mjuk klibbig smöja som det är på sommaren.

Ut i stallet och fixa lite. Han kört en sväng på stubbåkern med Felix. Då är det banemej höst på riktigt! Galopp på en stubbåker, det är grejjer det!

Jobbar till 21 i kväll. Jag har två kompisar utanför mitt fönter. Två jättespindlar. De tillverkar nät. De är lite trevliga min små husdjur. Sprindlar ska bringa tur har jag hört!




090909

Hehe, i dag är det visst 090909, undra vad som kommer att hänta då? Ska världen gå under knaske? Kommer i håg denna dagen fast för 10 år sedan, då var det den 990909 och 09:09 skulle världen gå under. Jag och en bästa kompis satt i skolan i oppeby och hade rast. Men inte gick världen under inte ;)

Annars? Det är onsdag i dag, lite närmare helgen! Wohoo, ingen tävling denna helg :) Dock är ett IKEA besök inplanerat. Ska köpa tavlor. Har ju helt glömt att berätta att mina förstoringar från Crimson kom i förra veckan, snabba bud må jag säga, och jag är supernöjdmed resultatet! Kanonfina!! Ramarna jag ska köpa ska jag ha två A3 förstoringar i, ett på mig och Kitty och ett på Jack när han spelar golf. Tror det kan bli fint, det speglar ju verkligen våra intressen!

Tyvärr så har vår fotoskrivare pajjat... Men i dag kan man ju få en bra skrivare för runt 1000 lappen, då det lär väl bli någon ny någon gång...

Hösten har slagit rot, kan inte fatta att för bara fyra veckor sedan låg vi på stranden och badade!! Det var så himla skönt i vattnet. Hard to believe...




Lycka

I dag i stallet när jag var så där lagom stressad så pringer jag på två 4-klöver! Vad är oddsen på det lixom?

Hoppas att dessa för något gott med sig. Jag gav dem till Tromb så han fick äta upp dem. Undrar om jag gjorde fel då... Vad ska man egentligen göra med 4-klöver? Spara dem? Äta upp den själv?

Annars så rullar live på i full fart. I helgen som var så var jag i Köping med två grabbar. Den ena skulle visas upp på en avelsvärdering och han passerade många ganskande ögon och fick fina poäng och kan nu mer användas i avel då han blev godkänd. Den andra är redan godkänd, men honom skulle jag göra ett körprov med. Det finns 4 moment och man kan få max 10 poäng på varje. Bitis som jag gjorde provet med fick fanstastiska 99910=37 poäng! Det är ju toppen!

Vi har hunnit med att gå på kräftskiva med Jack familj och släkt. Det var jättemysigt och väldigt trevligt. Jag har fått bilder på mailen, men min kära sambo hjälpte mig att formatera om min dator och uppdatera den, när man lägger tillbaka mejlen igen, så kommer inga bifogade filer med... Men det är ju inte hela världen, får lägga över dem på ett usb minne i stället :)

Nähe, off to work.


A favorite

Ju mer jag hör låten, ju mer älskar jag den!

Av någon anledning kan man inte få in klippet i bloggen...



Bilder

Hämtade hem USB kabeln i dag. Har varit ute i stallet och fixat lite inför premieringen i helgen.


Min kalender

Nu ligger det ett "frostat" skydd framför, så man ser lite suddugt. Sen är det ju en bild på baksidan, också en hästbild på klart! Jack undrade om jag inte var för gammal för att ha en hästkalender. Sen när blir man förgammal att ha sina älskade på bild undrar jag?!

Jag har ännu inte fått resten av förstoringarna, men väntar med spänning!


Bild på mina rosa leggings


Både klänning och leggings kommer i från H&M. Gillar klänningen för den sitter faktiskt riktigt bra på!

I dag ska jag göra lax till matlåda, hittade denna blogg för ett tag sen, och hon tipsar mycket om "snabb" mat som man lan göra! Jag ska göra laxlådan i dag tänkte jag!

Ha en bra dag alla, snart åker jag och jobbar!


RSS 2.0