Ny mobil!

Minns ni förra året, Nikkie käkade ju på min mobil så displayen sprack och den gick inet att använda... Jag tog min gamla mobil i bruk som jag köpte 06, alltså för 4 år sedan! Nu börjar mobilen lacka ur, eller den har gjort så ett bra tag, men jag börjar lacka ur. Den bryter mitt i samtalen och den laddar ur sig hela tiden. Så jag har varit på jakt efter en ny mobil. Mitt krav är att den inte är dyr, för jag har den i stallet, och det kan bli lite tuffa tag! Jag hittade denna, finns både med och utan tangentbord, ligger mellan 2500 -3000 kr. Så denna ska jag köpa när den släpps med tangentbord, den utan finns redan!


Min nya fina cykel!
Så här fin är min nya cykel! Insåg att jag inte ville lägga ca 4500:- på en ny cykel som säkert ändå blir stulen, med min tur. Så i dag har jag och babe tagit en lite roadtripp till Katrineholm och hämtat hem min nya fina cykel! Ska bara sänka sadeln lite, så jag når pedalerna :)

Var ledig i går, och tänkte ta lite sovmorgon till 8 eller 9, jo tjena jag tog sovmorgon till 12!!! Jag hatar när man sover bort hela dagen, helt plötsligt så blev jag superstressad fast jag inte direkt hade något inplanerat. Gick ner till H&M och köpte lite nya sommarkläder, köpte nästan inga förra året så nu behövdes det. Gillar när man får rätt många plagg för runt 400:- Det blev en tunn cardigan, en tubklänning och två linnen! Skulle beställa på nätet men där var ju allt slut. Kommer ni i håg den här klänningen som jag skrev om för ett tag sedan? I går när jag surfade runt på H&M sida så fanns den!! Jag klickade hem den direkt, hoppas verkligen att den passar, för den fanns nästan inte i några storlekar... De ska skicka den i nästa vecka, ska bli spännande att prova den!

I kväll ska vi på partaj, ett överraskningsparty, det ska bli jättekul!

Sommarfint!

Hallå!

I går var jag och Elin och kikade på cykel! Min som jag har nu är för liten, så den sålde jag till en jobbarkompis. Vill ha en större och en tantcykel med cykelkorg, men fasen vad dyrt det är med cykel! Man blir lite tveksam med tanke på hur lätt det är att stjäla en cykel. Har råkat ut för att min förra cykel blev snodd, och det är fasen inte kul!


Så här fin är den rosa cykeln i alla fall!!

Fick hem en liten h&m tidning i dag, och där fanns ju massa snyggt, bland annat denna! Fast jag tror den är snyggast på en härligt solbrun kropp!


Långledig

Skulle man varit om man inte jobbade helg ;)

I torsdags så var vi i alla fall i väg på dop, det var mitt kusinbarn som döptes till Alvin. Efter dopet så var det bara att åka vidare till Jacks pappa som fyllde år.

På fredagen så blev det lite shopping. Det blev IKEA, en ny kudde till soffan, nya gardiner till sovrummet, har haft samma i tre år, så nu bytta jag till andra lila gardiner ;) Sen blev det lite nya ramar, en har jag tappat i backen flera ggr så den sa upp sig i torsdags... Och vi impulssköpte nya kontorsstolar. De vi har är inga sköna och de köpte vi mest bara för att... De vi köpte nu är inte direkt jordens snyggaste, men de är sköna och var billiga. De skulle utgå från IKEA's sortiment och kostade bara 500:- st. Vi köpte dem för att jag hoppas vi kan flytta snart och då ha ett kontor så man inte behöver se dem för jag vet inte om jag tyckte de var så snygga precis. Vi kom också överrens om att köpa nytt porslin. De vi har köpte vi när vi flyttade in och de är asfult och några tallrikar har gått sönder och några är kantstötta. Det är fördelen med att köpa billigt, man kan byta ut det oftare :) Denna gång ska jag köpa helt vitt, för de kan man alltid ha.


Som sagt inte den snyggaste, men den är skön och de ska in i ett framtida kontor!
Kudden blev fin i vår bruna soffa!

I går så var det jobblördag. Det var fullt upp efter att ha varit stängt i två dagar kan jag säga... Det var jättefint väder i går, så vi satt en stund på balkongen som jag håller på med. Det var verkligen varmt i solen! Vi bestämde oss för att äta ute, så det blev en promenix ner till hamnen och vi åt på Café krogen och det var verkligen gott!! En promenad på piren och sen hem igen. Jag skulle ju jobba i dag med... I dag regnar det dock så ingen mysväder i dag i alla fall...

Hur har eran ledighet varit?

Long time ago...

Shit pomesfrits, här var det länge sen det skrevs någon!

Som vanligt så är jag superwommen ;) med tusen saker att göra... Vi har kört ut alla hästar på sommarbete, hovvis var först och fixade till hovarna på alla. Det tar tid, mer tid än vad man tror!

I helgen så var det fest, det var trevligt som vanligt, alla goa vänner :D Bilder från festen har jag inte hunnit ladda in ännu, men det kommer!

Annars så är jag lite sugen på att ta in lite mer vitt i vardagsrummet, eller snarare äggskalsvitt... Vill inte ha det svarta på sommaren tror jag... Skulle kunna tänka mig att byta ut vardagsrumsbordet också, men det kanske är lite väl att ha en "vår/sommar" inredning och en "höst/vinterinredning"... Vi får se hur det blir....

Hittade dessa på IKEA, men jag vet inte om jag gillar dem...RSS 2.0