Sommarpressent

I förra veckan fick vi en sommarpressent på jobbet :) Man tackar!




Helgen är över...

Men jag deppar inte för det. Har jobbat hela helgen, sjukt segt när det är strålande sol och varmt ute...

I fredags var jag i alla fall ledig :) Passade på att åka ner till pappa och hälsa på lite, och ligga på bryggan med en ljudbok. Fy vad skönt det var, men shit var röd och bränd jag är nu. Mina ben och mage ser inte så mycket sol, se jag har grisrosa lår, rumpa och mage, tjusigt värre... I stallet har jag alltid långbrallor på mig. Skulle inte få för mig att gå ut i högt gräs, med ett par shorts, kan ju ligga en äcklig orm där och lura! Men i alla fall, så låg jag på bryggan, Cilla & Tessan hade varit i Norrköping och shoppat lite, de svängde förbi ett par timmar innan de var tvugna att åka hem. Ska passa på att åka ner till pappa fler gånger i sommar, och bara slappa :)


Pappa & hans sambos hus som de håller på att bygga


Utsikten


Verandan

I lördags så var jag bjuden på tjejkväll hos Fanny :) Super trevligt och många trevliga, roliga brudar! Själv tog jag det lite lugnt, skulle ju jobba dagen efter... Var hemma runt 23 tiden. Jag, Jack och Mattias kollade på Adam & Eva filmen, ni vet, från den där serien, med barnen. Nostalgik!


Jag


Min outfit

Fler bilder finns på Facebook, klicka
här för att komma dit :)

Eftersom att jag inte mått så bra under gårdagen så tog jag det ganska lugnt med alkohol intaget också, drack typ bara två cider innan jag cyklade hem. I morse hade jag ingen lust att laga någon matlåda, så jag tänkte svänga förbi statoil på vägen till jobbet, för att köpa mig en sallad. Sagt och gjort, jag tar bilen och rullar i väg. Där står farbror blå och tar in alla för blåskontroll. Fan, vad nervös jag blev, jag har aldrig blåst i hela mitt liv.  En vänlig tjej polis kom fram, kollade på körkortet, och jag fick blåsa, sen gick hon runt och kollade lite på bilen. Då slog det mig att jag ju faktiskt drukit två cider kvällen innan. Jäkla skit, de hade jag helt glömt bort!! Fan vad pisamt! Men hon kom tillbaka och allt var bra sa hon, jag fick se att det stod negativt på den där blås dosan. Phu, vad förbannad jag hade blivit på mig själv om det hade visat positivt. Så jäkla klantigt i så fall. Jag cyklar ju nästan alltid till jobbet när vädret tillåter...

Nehe, om man kanske skulle ta och lägga sig, är ledig i morrn, dagen ska tillbringat i stallet :)


Friis & Company

Åh, VILL HA!!!!!!


Sjukt snygga, plus att de finns i min sko sorlek!!! Jag älskar dessa Balmain inspererade skor. Man har ju knappast råd att köpa ett par riktiga direkt...


SOL!!!!

Underbart väder, och jag jobbar 6 dagars vecka :( Jobbar, jobbar och jobbar...

I dag har jag varit ute i stallet en stund innan jobbet. Kära bror följde med :) Tycker det är kul att få lite "egen" tid med bror, annars blir det bara på fester och liknande. Vi blabbla om allt möjligt, och han hjälpte mig att plocka ner en vinterhage som hästarna haft i vintras! Tack bror! Härligt väder var det ju som sagt med... Jag gick i det höga gräset och linade upp el-tråd, så jag er en jäkla orm slingra i väg. Fy fan vad äckligt, jag har skitsvårt med ormar. Spindlar kan jag se eller ha på kroppen, man fasen ingen orm, urk!! Tog sin lilla tid att samla i hop allt, sen var klockan mycket och vi var tvugna att åka in till stan igen.

På fredag ska jag nog brumma ner till pappa och ligga på bryggan med en ljudbok tror jag. Är ledig innan mitt helgpass. Min kära hälft ska i väg på en fiskehelg med några kompisar, och jag är inte så sugen på att följa med, plus att jag jobbar dessa jäkla helger. Morr!

(föreställ er en glad sol här, blogg.se funkar ju inte med att ladda upp bilder.... Morr igen!!)

Smidigt!

Fy fasen vad jag är smidig!

Men för att ta hela historien från början.

I går vid typ tre tiden kom vi på att vi skulle följa med Jonna, Micke, Victor och Tove och äta lite glass i hamnen. Smarta som vi är så har vi ju så klart bokat tvätt tid då också. I alla fall så kom vi på när vi satt i hamnen efter ett tag att vi skulle hem till oss och äta lite och komma på vad vi skulle göra. Vi skulle sitta på balkongen och äta i alla fall. Jag åkte hem och börjar tvätta och göra i ordning på balkonegn samtidigt. Ingen bar ide, jag mitt klant arsel lyckas lämna kvar tvättstuge nyckeln i tvättstugan!! Vi har bara en gemensam nyckel, så ingen granne eller nått kunde hjälpa mej heller :(

Får ringa till vår störningsjour, och de kunde hjälpa mej. Sagt och gjort, de var ju tvugna att komma för vår tvätt låg där inne och kl 7 i morse skulle nästa tvätta... Suck. 500:- tog han för att låsa upp tvättstugan med huvidnyckeln :( Det som retar mej förbannat mycket är att jag alltid ser till att haka på tvättnyckeln på min nyckelknippa, men jag var så tressad så jag tänkte göra det när jag satt igång maskinerna. OCh jag tänkte öppna fönstret, men struntade i det, annars hade jag ju kunnat hoppa in där och hämta nyckeln. Suck.

Sen kom vi på alla att vi skulle gå på bio. Hela gänger knallar i väg, jag och Jack skulle äta lite innan, och då stänger alla matställen kl 21. Perfekt. Jäkla skit!! Fick tag på en kebabrulle, jag som inte alls är förtjust i det...

Filem var i alla fall helt ok. Helt slut lägger jag mig nyduschad mellan rena lakarn! Livet är härligt ibland!

Seeeeeg!

Oj vad det har varit trelvligt i helgen! Lägger en länk med bilder, orkar inte lägga upp alla 95 här med ;)

Som synes så var det supertrevlig med många nya människor, alltid kul! Jonna och Tove hade ordnat en massa roliga lekar och 5 kamp, men vi hade så kul, så vi han inte med alla lekar!! Vi hade fint väder hela dagen och kvällen, det kom några små droppar bara framåt midnatt, men det får man ta tycker jag.

Jag hade ingen anin om att jag hade så dålig kondis som jag hade. Brändboll och fotboll, det är grenar man springer mycket i!

I dag blir det bara slappa, ska tvätta lite framåt kvällen, kan behövas =)


Bland annat så såg vår midsommar ut så här =), vi badade!


Det kom ett mejl...



Till mina vänner som sätter värde på ett glas vin... Och de som inte gör det...
Som Ben Franklin sa: I vinet finns visdomen, i ölet friheten och i vattnet bakterierna.

Genom en ny rad kontrollerade tester är det vetenskapligt bevisat att när vi dricker 1 liter vatten/dag i ett år, har vi fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E.coli) - bakterier som finns i avföring. Med andra ord: vi konsumerar 1 kilo skit.
Detta riskerar vi alltså INTE om vi dricker öl och vin (eller tequila, rom, whisky eller annan sprit) då alkohol genomgår en reningsprocess genom kokning, filtrering och/eller jäsning.

Visdom: Vatten är skit och Vin är hälsa.

Det är därför det är bättre att dricka vin och snacka skit än att dricka vatten och vara full av skit!

Det finns ingen anledning att tacka mej för denna värdefulla information, jag gör bara allmänheten en tjänst!

 
PS: En nyckelring är en liten klurig grej som gör att man tappar alla nycklarna på en gång.


Fyllekärringar & tvestjärtar

Vilken dag!

Först möta med jobbet klockan 10. Gick helt smärtfritt och vi var klara till lunch. Tar cykeln och hojjar ner till stan, Hemtex har 50% på nästan allt. Köpte änltigen de köksgardinerna som jag kikat på varje gånge jag varit inne, men varit för snål för att köpa. Hitta två tabletter som fick följa med hem också. På väg ut möter jag en arbetskollega och pratar lite innan jag cyklar hemmåt. morrar lite över att det är så trångt, måste man seriöst parkera sin cykel 5 cm i från den som står bredvid? I alla fll så kom jag ut från cykel snåret och ska precis trampa i väg, när en fyllekärring med rullator utbrister "Du är också med i ett gäng, jävla snorungar" och tar upp sin rullator och kastar ner den igen. Folk runt om kring försöker lugna ner tanten. Suck. Jag cyklar hem.

Vi hade som sagt möte i dag, och skålen med frukt som blev över fick min grupp till kvällsfikat. Jättefin med alla möjliga frukter. Jag tar en persika, har halvt ätit upp persikan, och står vid kaffeautomaten med Jens och Sara. När jag har persikan i munnen ser jag i ögonvrån två tentakler sticka upp. Fy fasen, vad rödd jag blev. Min reaktion blir att jag kastar persikan på stackars Sara, den hamnar på golvet och ut hasar sig en tvestjärt som störtat. Fy fan vad äckligt!! Jag ska aldrig mer äta persikor. Möjligtvis på burk.

Hoppas ni haft en bra dag, min var ganska händelserik!


Från landet var det ja ;)

Japp, kommer man fråb landet och är van med mormor egenodlade tomater, kan jag ju inte vara sämre själv närr jag flyttat hemmifrån :)

En tjej på mitt jobb, jobbar också som trädgårdsmästare tror jag. Hon jobbar med blommor och dyligt. I alla fall, så i våras kom hon till jobbet med massor av plantor som vi fick, jag tänkte att prova skadar ju inte :) Så jag kom hem med 4 tomat plantor och fyra chili plantor :) Och jisses vad oväntat bra det har gått. De växer och frodas som bara den! Jag ställde ut dem på balkongen under pingsten när det var så varmt, men nu har det blivit kallt igen :( Så plantorna fick flytta in igen. Jag gjorde en liten koll över plantorna och tomaterna fick några pinnar som stöd. Och det har kommit massor av små tomater till min förvåning :D 7-10 st är det i alla fall!


Detta är den största tomaten än så länge


De ser lite ledssna ut, men de har nyss flyttat in i från kylan...


Cola med is

Är bland det bästa jag vet! I loooove it!




Jobbar helg...

Jaha, nu är man på väg till jobber, igen...

Jag har laddat med lite å äta under dagen i alla fall...



Och när jag kommer hem, ligger detta och väntar på mig!



Måste rusa, hej svejs!


Studenten

I dag är det dags för Nyköpings sudenter att springa ut. Tyvärr så vräker det ner regn och för en liten stund sedan så åskade det utanför fönstren. Stackars studenter.... Själv tog jag studenten för 6 år sedan!! Fasen vad gammal jag blev nu. I alla fall var det strålande sol och fruktansvärt varmt! Hellre det än detta pissväder...

Hemma blir det lugnt. Ska i väg och jobba i kväll. Och jobbar hela helgen. Suck. Men är ledig på måndag, hoppas på fint väder då.

I går var jag ledig, vi åktre ner till Norrköping en sväng med Jack's syster Johanna. Jack skulle köpa en ny mobil, någon som precis släppts i Sverige och fanns inte i Nyköping än. När vi kom ner så fanns det bara en kvar! Snacka om tur. Han hade ringt innan vi åkte för att det verkligen skulle finnas, och då fanns det massor kvar... När vi åkte hem igen, släppte de av mig i stallet. Pållarna skulle få lite fotvård. I går vard et en toppenkväll, solen sken och det var varmt ute. Vi stod och kollade på fölunarna en stund som sprang rund och buta i det höga gräset med alla hundlokor och smörblommor, det ser så sommrigt ut. Det ger ro i själen. Så klart så hade jag kameran hemma. Men jag hoppas på måndag, att det blir bättre väder då.



Kortspel

I går när jag kom hem från jobbet, var vi båda ganska raslösa. Inget bra på tv, så vi tog fram kortleken! Helt ny, och ouppackad, så korten var så där glansiga och rena och fina. Vi spelade något spel som jag inte kommer i håg vad det hette och vänd tia. Det var kul, för jag vann :)

Efter det så kom vi på den smarta iden om att göra ett korthus. Vi fick börja om ganska många gånger :)


Här började vi, men jag råkade komma emot och riva...


Här börjar vi om igen, tur att vi har två kortlekar...


Taaadddaaa


Här har det kommit in en nattfjäril i rummet som katterna
får span på, Findus hoppas upp på bordet och glider med
tassarna före och hela huset faller i hopp... Men nu har
vi fått in tekninken och är ganska snart uppe igen...


Snart klara, bara ett litet hus klar, men då faller huset igen...
Nu orkar vi inte bygga mer.




Styleroom

Åh, jag hittade den sidan via Irenes blogg. Jag har hittat massa inspiration till vår supertrista balkong som jag just nu knappt kan vänta på att få styla/inreda!

Kika in vettja ;) Styleroom och Irenes blogg, hon har även massa andra rolia inredningslänkar!

Appråpå läkare. De suger och är helt värdelösa. Allt såg helt bra ut. Pyttsan. Jag väntade i 45 minuter, han undersökte mig i max 1,5 min och kom fram till att allt var bra. Suck. Allt är inte alls bra. Jag kan inte svälja och det gör så förbannat jäkla ont i örat. Men jag får väl köra på mina egna knep. Suck igen.


10:45

Då har jag fått tid hos farbror doktorn i dag. Det här funkar ju inte längre, kan ju knappt sova när man inte kan andas och inte kan svälja och inte sova med huvudet på högra sidan. Suck.

Ser ut att bli en fin dag med solsken. Toppen. Under mina tre lediga dagar har jag varit sjuk och vädret piss.


Give me a break!

Jag orkar inte mer nu.

Nu har jag varit sjuk i över 2 jävla veckor... I går var den värsta dagen på länge, så fruktansvärt ont i halsen, i örat och i höger sida på nacken. Blä och fy fasen. Jag har knaprat ipren, halstabletter och läckerol. Inget hjälper. Min västa är som ett vandrande apotek. Jag har nästan allt där i känns det som...

I går åkte jag och K ner till skara och lämnade min bästaste Kitty till sin blivande kavaljer, så förhoppningsvis så blir det en fölis nästa år :) Det var långt att åka, nästan 4 timmar med trailern efter. En lång dag med andra ord. När vi kom hem till tallet igen hade Rebecka och hennes mamma kommit upp från skåne och hälsat på. Med sig hade hon Kameleon och sina två damer som ska gå här i sommar, och förhoppningsvis så får hon föl nästa sommar med.

När jag kom hem så powernapade jag i en timme. Vi och några stycken har pratat om att se Terminator på bio. Och jag har (såklart!) inte sett de andra filmerna. Så i veckan har jag och Jack kollat på första, andra och tredje filmerna. Vi, Linus och Johanna (Jacks syster) Åkte upp i Linus nyinköpta BMW som han hämtade i går. Om man lägger i hop milantalen som han och jag körde i går blir det tillsammans över 150 mil! I alla fall, så åkte vi till Heron och såg på filmen. Den var väl helt ok, fast kanske lite för mycket krig för min smak. En mörk film skulle jag nog säga att det var.

Jaja, nästa gång är det Transformers som vi ska se, sen har vi ju Ace Age i 3D och Harry Potter. Många bra filmer att se fram emot med andra ord!

I dag är det en riktig slappar dag. Vi ska i väg och rösta, sen ska jag bara ligga på soffan och tycka synd om mig själv. Ska försöka boka en tid på vårdcentralen så de får kika i mitt onda öra. Suck.

Hoppas att ni andra har haft en bra helg!

Huvudvärk...

Åh suck. Jag har sovit fram tills nu. Med en fruktansvärd huvudvärk som fan inte vill ge med sig. Suck.

Jag har inte provat chokladen än, har inte hittad den i butik. Fast å andra sidan har jag inte letat heller...

Nu ska jag ner till ica, köpa lite sås till min laxbit som jag ska ha i min matlåda i dag. Fasen att man kan ha så ont i huvudet. Undrar om det beror på vädret?


Sommarchoklad

Denna vill jag prova! Undrar om den är lika god som jag skulle kunna föreställa mej...




Helgen som var

Phu!! Har haft fullt upp kan man säga!

I söndags vard et mors dag. Jag och Rasmus åkte ut till mamma och fixade lite, mamma fick presenter och vi fikade i trängården under ekarna. Härligt! Varmt och skönt var det! Sen åkte jag hem, jag och Jack skulle till hans mamma och pappa och grilla vid tre tiden. Vi grillade, och katterna fick följa med ut! De var mycket modigare denna gång, och tykte det var jättekul! Sen åkte vi alla i väg och spelade golf. Ja, inte jag och Joahnna dårå. Vi tittade på och gav många bra tips ;)


Min outfit


Mitt golfproffs ;)


Me! Älskar doften av syrener, tycker bilden ser så sommrig ut!


Micke få agera fotomodell


Johanna & Micke


Golfkillar på led....


Solen har nu gått ner...


RSS 2.0