Jacka

Denna jacka står på min önskelista. Så himla fin, och just den modell som jag letar efter!
 
 
Den finns här!

New shoes!

Det sägs att en tjej aldrig kan få för många skor....
 
Jag shoppade två par vardagsskor på skopunkten i helgen. Likadana, fast i olika färger. De känndes bra och sköna på foten, så varför inte?
 

Ny bil!

I fredag kom då äntligen dagen som jag och Jack har väntat på! Vi skulle äntligen få hämta ut vår sprillans nya bil! Det är ju inte varje dag man gör det precis... Vi fick en genom gång i hur de olika funktionerna fungerar, var alla saker är osv. Vi fick även en chokladartong, det var ju snällt.
 
Vi har noga pratat och räknat på hur vi ska göra, i början av vårt sökande så skulle vi köpa en begagnad bil, som inte var mer än max 1-3 år gammal och inte hade gått så långt. Snart insg vi att om vi la till lite mer så fick vi en helt ny bil, så då blev det så.
 
Vi är nu mera ägare till en vit liten Volkswagen Polo R-line. Vi har kört runt hela helgen och provat alla saker, som att fickparkera med backsensorn. Det funkade utmärkt! 
 
Den är verkligen så fin vår nya lilla bil, helt lagon för oss två är den också, och billig i drift! 440:- om året i skatt, billig att försäkra och drar under halvlitern milen.
 
Så här ser vår bil ut, förutom att vi har en 5 dörrars.
 
Bild: google.se

Ikea

Idag åkte jag och J till Stockholm och Ikea. Vi var på glas shopping. Lustigt hur man ibland har många glas och ibland finns det inga.

Vi köpte bland annat dessa, lite otippat så blev det lila glas :-)
Essie nail polish

I går provade jag ett nytt nagellack, från Essie. Jag är än så länge nöjd, det var lätt att stryka på och det torkade ganska fort. Färgen är jag väldigt förtjust i :-) den heter "Cute as a buttom"
Föl

I går fick vi det första lilla fölet för i år. Det blev en liten kille, mamma är vår egenuppfödda Angel ♥
 

Plötsligt händer det!

Det har kommit knoppar på min "döda" orkidé!! Jag är så glad! (tänk att man kan bli så glad över en sådan sak?!)
Glossybox mars 2013

Äntligen kom min box! Jag hade hoppats på att få den förra veckan, men så blev det påsk och lite röda dagar...


Auktion

För ett tag sedan så ropade jag in denna skål på auktion. Den har varit hos pappa ett tag, men igår träffade jag honom och fick mina saker :-)

Bland annat denna fina skål från Rörstrand!
RSS 2.0