långledigt!

Så skönt med lite ledighet :-) I fredag var det tävling i Norrköping, jag visade två grabbar, det gick jättebra, Ace blev Champion Hingst och Fixen blev Champion Minihingst och BIS :-)

I lördags så strosade jag och Jack lite på stan, han köpte en jacka och jag två blusar.

Vi tränar och försöker äta bra, så ingen påsk mat eller godis för vår del denna påsk inte.

Idag var vi på F11 flygmuseum på Skavsta och tittade, jag har aldrig varit där, så typiskt när man bor "för nära" det var kul att se alla gamla saker och flygplan.

Vi har också firat Elin som fyllt 30 år. Vi fick jättegod smörgåstårta och glass. Jag och Jack gick en extra lång runda när vi kom hem :-)


Snart väntar sängen, gick förbi sovrummet och jag älskar verkligen vår säng, snart är sänggaveln klar också :-)
Armband

Jag har en super duktig kollega på jobbet som gör smycken. Båda dessa har hon gjort :-)
Jobb me

Så här ser jag ofta ut på jobbet. Nu har jag lite andra arbetsuppgifter, jag jobbar som handledare för alla våra nyanställda, totalt 16 st på vårt kontor. Jezz jag är helt slut på kvällarna, jag kan tänka mig hur en lärare i skolan känner sig... Men det är så himla kul, jag älskar verkligen mitt jobb!
 

Undies

Har fastnat för Ginatricots undies, snygga och sköna :-)
OPI Minilack

Denna vecka släpptes dessa fina lack från OPI, jag har köpt dessa små lack, hoppas att de blir fina på naglarna :)
 

My birthday

I onsdags fyllde jag år! Jag firades av min älskade sambo, hans familj och min mamma. Jag, min bror och hans sambo ska ha kalas för vår släkt nästa helg.
 
I onsdags blev jag uppvaktad på jobbet med blommor, paket från Cilla och massa kramar. Hemma bjöds det som sagt var på fika, jag hade bakat Leilas mototskaka, den blev jättegod! Den kommer jag göra fler gånger.
 
Av min älskade sambo fick jag en shoppingdag med middag i Stockholm. Vi ska åka upp när det blir lite varmare och jag ska köpa skor och jacka, precis vad jag önskade mig.
 
Jag fick detta fina träningslinne som jag hade önskat mig!
 
Detta fick jag också, perfekt! Jag behövde verkligen en ny hårborste och sprayer!
 
Lite dålig instagrambild, men men :)
 
 

Kruka

Jag har letat ett tag efter en vit kruka, ja, inte superseriöst, men ändå. De jag har hittat har inte varit tillräckligt höga och inte de som typ som jag vill ha. Men i torsdags så var jag på utbildning på huvudkontoret i Stockholm och missade tåget hem. Fördrev tiden på tågstationen och hittade denna vita kruka för en liten peng :-) Är mycket nöjd!

Ny lampa

Ja, Cilla & jag, vi är bästa vänner och vi gillar nästan alltid samma saker :) Vi älskar heminredning och loppisar.
 
Mio i Nyköping ska ju stänga och de har 50% rea, vi var där i veckan och hon visade mig den fina lampan som hon köpte två av, jag köpte en och ville prova den hemma först, den blev superbra så i dag gick jag ner till Mio och köpte en till :) Nu har vi samma lampa i både hallen och sovrummet, det tycker vi bara är fint och lampan var ju superbillig, 150:- st! :) 
 
Bilden har jag stulit från Cillas blogg :)
 
Magasin Skruf Strimla heter lamporna, vi har två begiga taklampor.

Ny blogg

Jag måste ju tipsa om en av mina bästa vänners blogg också :) Hon har börjat blogga och vi har blivit arbetskamrater, kan det blir bättre? :) Dessa fina rader skrev hon till mig på min födelsedag ♥
 
 
 

Ny jacka

Jag är medlem på Campadre, och fyndade i dag denna sportjacka. Jag och J har ju blivit superduktiga på att gå en timme om dagen och äta mycket bättre än vad vi gjorde innan :) Jag får nya erbjudande varje dag på mejlen från Campadre, har beställt många bra saker, bland annat sängkläder från Borås Cotton och Mille Notti och ett kastrull set som vi är supernöjda med, samt lite annan heminredning :)
 

Kalender

Jag har nog inte visat min nya kalender som jag beställde från www.tryckdig.se jag blev supernöjd!

Loppis

Förra helgen var jag och Cilla på loppisar och fyndade. Allt detta fick jag för 120:- Jag blev jättenöjd :-)

Kalasdags

Igår var vi på kalas kombinerat med inflyttningsfest. Det var supertrevligt och kul att träffa alla igen :-) Jag blev nöjd med min styling också!

RSS 2.0