Bruna skor!

Dessa är på REA hos have2have just nu. Rean slutar i morrn, ska jag passa på?


Tuffa tjejer kör röda...

...bilar. Finns det ett ordspråk som heter.
Well, nu kör de röda dammsugare också ;)

Vår damsugare fick vi av J's försäldrar när vi flyttade till vår första lägis. Den har används flitigt, hjulen på munstycket är borda, och nu kan man inte dra ut sladden ordentligt. Så, vi har investerat i en ny damsugare. Det är mycket att tänka på när man köper en damsugare (tydligen). Den ska ha mycket watt och en bra sugeffekt. Låter som att jag skriver om nått annat. Vilket sållade bort de billigare varianterna. Så denna fick det bli, 1190:- fattigare är vi nu, men en röding rikare.


Bild från elgiganten

Nytt till balkongen!

Dessa var jag och Jack nere på stan och köpte i dag. De ska stå på balkongen. Hoppas kunna fixa till den i helgen, sätta upp nät och så, så katterna kan börja vara ute :)

Tror de blir fina! Nu ska jag bara ha blomlådor också.


Brun väska

Jag har länga funderat på att skaffa mig en brun väska. Jag fick ju en i fårra året i pressent, men vill ha en lite midre. I dag fick jag ett sms från H&M att man fick 20% rabatt på valfri väska eller skor. Passade på att köpa väskan som jag såg i helgen, för 119:- så blev den min, tror det kan bli snyggt i sommar till jeans och en vit topp eller skjorta!


Hej och hå!

Det har blivit lite si och så med uppdatering här...

Förra helgen var jag i alla fall och friade Anna som fyllde 27 år och hennes lilla dotter Vera som fyllde ett år. Vera fick vara med fram tills ca 18:15 på kvällen. Hon fick av oss en Hello Kitty hink med saker att ha i badet och på stranden. Hoppas hon blev nöjd med den :)

Anna bjöd också på jättegoda pajjer, en köttfärspaj och en räkpaj. Supergoda!

Så här såg jag ut i lördags, klänning från forever, den är superskön, för den "sitter" lixom kvar uppe, och inte åker ner hela tiden :)

På festen så spelade man ett kul spel, helt hysteriskt hette det. Jag spelade inte själv, men jag var med och tittade på. Haha, man kunde under spelets gång tex få ett kort att du måste klia dig på näsan hela tiden, eller lägga till ett S i varje ord man säger.

Jag jobbade ju i helgen, så det blev ingen utgång för mig, men helt ärligt så gör det mig ingenting. Nattlivet i Nyköping kan jag vara utan, det är samma spån som är ute nu som för några år sedan ;)

Var ledig i måndags och passade på att besöka kiropraktorn. All snöskottning och stallmockning har satt sina spår. Jag var sne i bäckenet som har rättade till samt i rygg och nacke.

Trevlig kväll på er!Lite nytt från h&m

Hittade en snygg tee från H&M i går på stan, den fick följa med hem!

 

 


Skor!

Dessa är ju underbara på ett par brunbrända ben!
Finns på H&M, men hittar dem inte hemsidan, kanske slut?!RSS 2.0