Nya bilder, ny design!

I fredags så var jag, Cilla, Tessan och Sanda och blev fotade för Modellfotograferna! Det var skitkul och lite svårt faktiskt! Jag blev himla nöjd med mina bilder så några fick följa med hem :)

Jag håller på med designen här på bloggen, menjag vet inte om jag är nöjd med headern... Vad tycker ni?


Det gäller att sko sig ;)


Jag lever

Tänkte kika in och tala om att jag lever.

Det har varit mycket nu på det privata planet. Sjukhusbesök och lite annat så bloggen har inte varit prio ett. I korta drag har min kära babe brutit handen och i dag har de opererat honom :( Känns som jag varit sjuksyrra sen jul nu faktiskt. Ska bli skönt att göra lite annat, i morrn ska ju jag, Cilla och Tessan fotograferas, ska bli kul att se hu det går :)

Modell?

Haha, blev något paff när ett modellföretag (modellfotograferna) ringde upp och sa att jag var "utvald"! Jag och tre vänner ska få bli sminkade och få ta bilder av en proffsfotograf, vi kommer bli hämtade av en limousin som sedan tar oss till fotograferingen. Det kostar inget heller. Det låter ju nästan för bra att vara sant! Men kul ska det bli :) Fast utvald och utvald vet jag inte om man är, vet flera stycken som blivit "utvalda" :) Man fick fotas med sina husdjur om man ville, undrar om jag kanske ska ta med några hästar ;)

Har ni blivit "utvalda"?

Me want!

Sånna här vill jag ha i vår/sommar! Skulle vilja ha en mer slappare/rockigare stil. Typ oversize linnen och leggings och så dessa skor! Tror det skulle bli prefa!


Klänningar

Hittade en ny sida på nätet med många fina klänningar!

       

Julklapps skorna

Nu äntligen tog jag mig i kragen och fotade skorna! Det gör sig inte riktigt rättvisa på bild, men det är också svårt att fota mina egna fötter, så det får duga så här!

Jag älskar dessa skor, ja, jag vet att det är lite "förra" säsongen, but who gives a shit lixom? Klackarna är riktiga killers för mina fossingar, 11 cm... Lång blir jag i alla fall :)I dag blir det lungna puckar. Ska hälsa på pappa, det hanns inte med i julhelgerna med allt som har hänt. En annan tråkig sak som också har hänt är att min babe har brutit handen. Han kan nästan inte göra nått själv här hemma, man gör ju nästan allt med högerhanden också. Jag tycker så synd om honom :(

Fredagsmys!

Hemma hos oss är det dags för fredagsmys ♥


Beach 2010??

Tänkte försöka komma i gång och gå bort lite julfett. Eller julfett, vanligt fett går också bra! Men det är fasen jobbigt att pulsa i massa snö, men jag antar och hoppas att det är bra för figuren :) Så här såg det ut under min och Optimals promenad i skogen i dag.


Toffla

Jag älskar mina nya tofflor! Mina gamla har gjort sitt och denna gång tänkte jag investera i ett par fårskinnstofflor. Men de kostade 299:- på coop, så först tyckte jag det var lite väl dyrt för ett par tofflor, men i fredags så frös jag så förbannat mycket så jag köpte ett par i alla fall, men när det var dags att betala så visade det sig att det var halva priset, så 149:- betalade jag ♥ Och de är så varma och sköna så!


Jävla skit dag!!

Usch, dagen började med att jag såg att missarna rivit ner mitt 1000 bitars puzzel som jag höll på med i går. Kanske lagt en 200-300 bitar... Sen kommer jag ut i stallet, ska i väg och löshoppa, jag då har transporten frusit fast. Suck höll på i typ 1½ timme med att få loss den... Sen när den är låss den och häsarna ska lastas, ja då går inte baklemmen igen, skit. Lastar av hästarna igen. Får trixas lite med den, efter ett tag får hästarna lastas igen, för att åka i väg till hoppningen, jätteförsenade. Ska lasta in några täcken i bilen, sliter åt mig ett som hänger på täckeshängaren, ser inte att någon hängt en sprayflaska under, som givetvis åker i backen, och eftersom att det är så kallt ute är sprayflaskan lika skör som glas, så den går i tusen bitar och innehållet åker ut. Måste spola ner det i brunnen så inget djur får för sig att slicka i sig det, tar fram vattenslangen och börjar spola. Fan det fryser direkt och nu är det isgata. Kommer hem från hoppningen och får börja med att tina vattenledningar så varmvattnet fungerar. Mockar och gör allt klart för kvällen. Bonden kommer och ska köra in hösilage, lyckas köra sig fast så vi får fixa och trixa lite innan det löser sig. Ser att en häst går lite konstigt. Fixar lite med henne innan det äntligen är dags att få åka hem och tina upp min förfrusna kropp. Får ett utbrott på min stackars sambo som inte vill handla nu utan vill handla senare. Stackarn, men det är väl det man har sambos till ;)

Nä, nu ska jag ta en dusch sen ska jag försöka få ordning på mitt puzzel. Visst kever man ett glamoröst liv?! Tur att jag älskar det jag gör, så man står ut på vinterhalvåret med!

Hoppas er dag varit bättre!

Nerd?

Denna tycker jag är cool!!


Spel!

Nu ska jag och J spela spel! Han har tjatat på mig att vi ska spela Scrabble (Alfapet) så när vi var och handlade på City Gross så sålde de dem för 129:- så vi köpte ett :)


Bloggen fyller 1 år!!

Det trodde jag aldrig, att jag skulle lyckas blogga i ett helt år. Visserligen upptdaterar jag inte så ofta, men det är lite terapi i bland att skriva. Ibland skulle man vilja skriva mer djupare om saker och ting. Men det känns inte riktigt aktuellt, på internet vet man aldrig vem som läser ;)

Jul och nyår har passerat. Nyår blev lungt för vår del. Älskling blev dålig några dagar innan, yr och illamående. Det blev både besök på akuten och vårdcentral och nu väntar han på att få träffa en kirurg. Det har varit mer eller mindre kaotiskt i mellandagarna. Min mamma blev dålig och har legat på intesiven, ett tag var det riktigt allvarligt. Nu har hon permis och får vara hemma. Jag har tagit hand om alla djur själv, och det är supermysigt, men det tar tid och jag är mer eller mindre "slut" i huvudet. Det är många tankar som far, både när det gäller mamma och sambo, så jag har väl inte varit den socialaste människan precis.

Vi var och såg Avatar på 3d, det var coolt. Vilken film, helt otroligt! läste någonstans att det tog 8 år att göra den filmen, men jag vet inte om det är sant.


Raketer vid hamnen i Nyköping, tolvslaget.

RSS 2.0