Händelserik vecka!

Phu! Denna vecka har ju gått i raketfart!

Jag har haft fullt upp med jobb, och träing av hästarna. Jag ska starta i en körtävling i slutet av oktober, tror det var typ 10-11 år sedan jag tävlade i körning, så det ska bli jättekul!! Jag tränar med vår 4 åriga hingst Poison och han är så duktig och lättlärd! Det är mest jag som måste få in kännslan igen när vi ska tävla i precisionen igen :)

I onsdags var jag och klippte mig och slingade håret. Hjälp vad korthåring jag blev :( Men jag var tvungen att klippa bort allt som var slitet och jämna till håret, ingen ide att ha massa svinto längst ner. Det är kul att gå till frissan och fräscha upp håret, men det tar ju alltid lite tid innan man lär sig att styla till det tycker jag.

I torsdags blev jag faster till en liten kille ♥ Än så länge har vi inte fått häslat på, men det kommer snart hoppas jag! Paket ligger hemma och väntar på honom :)

I fredags så var det träning och sedan jobbade jag kväll, det var full fart till 20 tiden sedan lugnade det ner sig. Och nu jobbar jag hela helgen :)

Nästa vecka är det fullt upp igen, varje dag är bokad. Träning, tjejmiddag, tjejkväll och en roadtripp med några jobbarkompisar, det kommer bli grymt kul!!

För övrigt så skulle jag vilja ha en höstjacka, jag har ingen, bara en regnjacka som jag använder, men den är mer som en vindjacka, inte alltid så passande med andra ord.

Ramlade över denna jacka på MQ, sjukt snygg med 1600:- är lite väl saftigt kan jag tycka... Skulle vilja ha ett par stadsstövlar också, men lika där 1200:- för att par stövlar... Finns ju så klart andra med dessa är ju så snygga :)


Mina projekt

Här kommer lite bilder för den som är intresserad på vad jag pysslat med under helgen :)


Farmors skänk före


Farmors skänk efter


Så här fint blev köket, jag är mycket nöjd!
De svarta tavlorna ovanför skänken ska bort, ska försöka hitta en hylla som jag i stället ska ha ovanför med lite fina burkar och kokböcker. Den bruna stolen förblir brun. Den är min morfars gamla och kommer se ut som "den alltid har gjort".


Förra helgen höll vi ju på med vårt kontor, tog tyvärr inga förebilder i röran, men detta blev klart bättre. Hyllan kom upp i går också, ser ni min fina egengjorta Lycka tavla?! ;)


Den nya hissgardinen! 70:- på Jysk, ett kap tycker jag!
Gardinstången får hänga kvar tror jag, förut hängde det två kappor där, men när vi möblerade om så ställde vi Jacks ena skrivbord till vänster om fönstret och då blev det tokigt med gardinen.


Pysslar!

Här hemma är stora pysslar dagen!

Det är strålande sol ute, men dagen spenderas tyvärr inne, men vad gör det när man pysslar och det blir så fint :)

Detta är ett av projekten som jag håller på med i dag, förutom att slipar och målar farmors gamla skänk ;)


Höst

Här ekar det tomt med nya inlägg...

Det rulla på i det dagliga livet. På jobbet har vi hur mycket som helst att göra, vilket är kul, men man är ganska trött efter ett jobbpass. Tror de tagit ut stiffror på att vi har tre gånger så mycket mer att göra än vad vi brukar, det säger ganska mycket.

Tavlan från Kan Dee har kommit, tror jag beställde på torsdagen eller fredagen och den kom redan på måndagen! Helt otroligt vad snabbt det gick! Ska bara hitta en ram till den också.

Förra redagen så åkte jag och Jack ner till Linköping och IKEA. Vårt tredje rum som vi har som kontor/datarum har vi aldrig riktigt fått ordning i sedan vi flyttade in. Det rummet har vi bara låtit vara. Men nu fick jag nog och vi kollade lite på hemsidan och åkte ner och köpte det vi skulle ha, skrivbord, hyllor och en golvhylla till pärmar och så. Vi höll på länge med att rensa, kasta, sortera, flytta ut en byrå och en sekretär som bara tog onödig plats. Sedan så var det bara att börja bygga i hop en hurts och skruva dit två ben och vips så var mitt skrivbord färdigt och sedan så var det bara att börja med nästa hylla. Det blev faktiskt väldigt bra när alla saker om på plats. En hylla ovanför skrivbordet saknas dock, får fixa det i helgen. Men det är så skönt att gå in där nu när det är så luftigt och fint! En hissgardin ska införskaffas då de andra gardinerna inte längre får plats när vi möblerade om lite.

Tänkte ta en bild på det när allt är klart!

RSS 2.0