Viktigt.

Hmm, det var något som jag tänkte på att jag skulle skriva om, men nu har jag glömt det. Undrar om det var viktigt?

Annars så flyter livet på av bara farten. Vi är snart inne i april, fatta av 2010 har det redan passeras tre hela månader och jag har passetar halvvägs till 50! Jisses!

Jack har varit hemma och haft feber sen i söndags, och inte verkar det bli så mycket bättre heller. Suck, hoppas han är frisk till helgen, får då är det ju påsk! På fredag ska jag tävla, i Nyköping fakstisk, skönt att det inte är så långt. På lördag är det påskmiddag hemma hos Jack familj. Trevlig trevlig. Jag skulle dock behöva klona mig till tre mej, är bjuden på fest till Sanda. Sandra, Linus och Gustaf ska ha fest i en stuga i Ryssbergen. Skulle vara jättekul att gå, kanske kan komma efter påskmiddagen?! Och sen har Simone och Thomas fest också. Suck, vill ju gå på den också så klart!

I helgen var jag till farbror doktorn med en av hästarna, Musse hade oturen att få in en pinne i ögat. Stackarn, den är nu utplockad. Har en mindre glad Musse hemma i stallet som får stå inne.

På jobbet planeras sommar semestern för full!! Vet inte om jag har skrivit om det, men i augusti så drar jag till London för lite shopping! Det ska bli så kul! Om du varit i london, få du gärna lämna lite tips på bra shopping!

Är sjukt sugen på att åka till New York också, det finns en möjlighet att dra i väg i juni, men vi får se vad som händer, men New York skulle ju vara askul! Kanske kan åka dit i höst om det inte blir i sommar?

Glad påsk på er!

Tulpaner

Slänger in två bilder på min favoritblomma :) Blommorna fick jag på min födelsedag av mitt jobb! Bilderna är tagna av mig.




B&T Show?

Har ni sett denna "talk show" något? Har sett nått avsnitt, och så dåliga tycker jag inet de är. Kul att se alla storbloggare live, och höra dem prata :)


www.bellatyrashow.se


Fredag!

Är egentligen ledig i dag, men går in och jobbar 8 timmar extra i dag! Är man snäll så är man ;) Jack jobbar hela helgen, förmiddag, så för min del blir det nog lite stall i helgen, men ska också passa på och vila upp mig ordentligt. Annars ser det ut att vara en härlig dag, solen skiner lite utanför mitt fönster på jobbet.

I går var det tjejmiddag hos Tessan. Vi hade bestämt att det inte skulle bli så sent, då vi alla skulle upp och jobba i dag, men tiden går ju fort när man har roligt :) Ca halv tolv åkta jag hem! Mycket babbel blev det, och det är ju välbehölvligt ibland!

Trevlig helg på er!


Kalender

Jag är beroende av min kalender. Allt står inskrivet där :) Mitt liv skulle man kunna säga. Surfade in på en blogg som hade gjort en egen kalender och min som jag har tar ju slut i augusit... Så snart är det läge att införskaffa sig en ny. Jag betalar gärna lite mer för att få en kalender fylld med bilder på saker som betyder något för mig.
Hittade denna sida inne hos Linda Blom, tryckdig.se där man i princip får knåpa i hop sin egen, man kunde visst till och med fylla i födelsedagar, så man inte glömer bort dem!


Halvvägs till 50!!

Nu var det ett tag sedan sist och mycket har hänt! Jag har ju så klart haft fullt upp med firande ;)

I torsdags så var mina kära kusiner, mamma och Elin och Ramsus över på lite mat! Jag bjöd på taco paj med sallad och kaffe & kaka. Maten verkade uppskattad, för den tog nästan slut! Jag fick rött vin av moste och morbror. Blommor, och hembakade kakor av min lilla kusin. Och en utekväll med mina tjejkusiner :) Det ska bli jättekul!!

På lördag när jag fyllde år så kom Jacks familj över en liten stund på fika. Jag fick en jättefin present av alla i Jacks familj, en spa dag på Hasseludden i Stockholm!! Det ska bli så kul och väldigt välbehövligt!!



I går var vi på familjefika hos Elin och Rasmus. Elin är ju verkligen fantastik på att baka goda saker!! Det fanns två olika tårtor, bullar och säkert fyra olika sorters kakor! Vi kunde nästan rulla därifrån! Av Elin och rasmus fick jag ett jättefint namnhalsband, bild kommer senare och ett jättefint kakfat! Av Elins mamma fick jag goda karameller =)

Av Jack fick jag en helg i Stockholm. Den 25 april så ska vi gå och kolla på Melody Gardot på China teatern. Vi ska gå och äta lite god mat och sen ska vi få sova i en svit på ett hotell, jag hörde att det fanns bubbelbad på rummet, jag som älskar att bada! Dagen efter så ska det blir lite shopping i vår fina huvudstad. Tror det kommer bli en toppen helg!


Hostelihost

Hosar och snorar, men det känns lite bättre i dag! Yeay! :)

I morgon är jag ledig från jobbet. Min kära släkt kommer över på lite mat. Eller ja, delar av den i alla fall! Det bjuds på taco paj med sallad och lite kaffe på maten. Tre pajer ska jag laga i morrn.

Nu börjar firandet kan jag säga ;) på lördag, på min självaste födelsedag, kommer Jacks familj på lite fika. Och på måndag är det familje fika med Rasmus, Elin och våra familjer. Och sen på torsag, då blir det fika med jobbarkompisarna, det är inte dåligt vad friande det ska bli, kommer väl rulla fram lagom till nästa helg ;)


felsms.com

Den sidan är ju en väldigt bra tidsfördriv när det börjar bli lugnt på jobbet och klockan sakta men säkert tickar mot 21:00

Men jag undrar: Är det verkligen möjligt att man skickar så himla tokigt ibland? Några måste ju vara fejk... eller?

Annars så verkar jag bara bli sjukare, men jag trotsat sjukan och vägrar stanna hemma (än så länge). Det beror mest på att jag inte klarar av att vara hemma och vara sjuk. Jag klättrar på väggarna. Jag dör av tristess. Ska jag vara hemma och vara ledig, så ska det ske på mina vilkor. *håll tummarna för att jag bara blir friskare*

V*i*l*l * i*n*t*e

Jag vill inte bli sjuk, inte nu!! Är tok tjock i halsen och börjar få en grym hosta.... Buhu, vill inte....


Bullbak!

Dagen har ägnats åt lite stall och mycket bullbak! Det var mycket lättare än jag trodde och mycket roligare! Mammas assistent gjorde ett kanon jobb! I kväll blir det potatisgratäng, fläskfile och skogssvamps panna. Det är en av våra favoriträtter här hemma :)



Bagaren och kocken

I går när jag surfade runt för att kolla efter assistenter hittade jag denna sida, det finns ju massor av roliga baktillbehör! Jag tror jag ska införskaffa mig en brödform och ska kolla runt på bra recept och baka eget bröd i stället. Kattis på mitt jobb, hon är en så där riktig "hemafru" Hon bakar alltid grymt goda saker som hon bara "slänger" i hop. Även matbröd. Om inte annat så är det ju mycket billigare att baka eget bröd... Men känner jag mig själv rätt så är det kul typ en gång... Men det skulle ju vara så enkelt.


Bild lånad från bagaren och kocken.


Assistent

En så här vill jag ha!! Den kostar en halv förmögenhet (ca 5.000 kr) men man har den ju i proncip hela livet!! Mamma har en sådan (fast modell mycket äldre) och den håller än! Den äär säkert typ 25 år gammal, och då är ju fem laxar en fis i rymden...


Jag tror jag älskar dem!



Känns ju helt fel att köpa sånna här skor nu, men jag tror jag gillar dem, har inte riktigt bestämt mig ännu...


Gillar?


Skor från www.have2have.se tummen upp eller ner?


Americana

Kikade in på H&M sida, möttes av denna. Man blir ju lite väl sugen på USA shopping, men det lär väl hända i nästa liv eller nått ;)


Bilden är från www.hm.com


Sjuk dröm!

I natt hade jag en vidrig mardröm.

Jag drömde att jag var tvungen att köpa mej en handboll(?), och jag letade överallt och det fanns ingen att få tag på. När jag äntligen får tag på en som egentligen inte alls är rätt, så ska jag ta mig igenom en skum skog. I skogen möter jag Elin som är på väg åt samma håll som mig. Vi kommer fram till slutet av skogen och ser där två hästhagar som ligger parallellt med varadra. I ena hagen så är det en strand med vatten. Vi hör ett barnskrik/gråt och Elin går fram för att kolla. Jag vet inte vad som händer med Elin, men det lilla barnet, som är en flicka med assiatiskt utseende, har blivit dränkt och hennes "spöke" är på väg mot mig. En liten "äcklig" sak, med kolsvart långt hår och en spikrak lugg, är på väg mot mig. Vaknar med ett skrik och sätter mig upp i sängen, Jack lyckas väcka mig och får ta hand om en skräckslagen flickvänn. Fy fasen för mardrömmar!

Söndag

I går var det födelsedagsfirande ute i Jönis, för Mattias som fyllde år för några dagar sedan. Det var mycket trevligt och han hade till och med bakat en tårta! :) Nu kunde inte jag smaka då det var nötter i den. Kvällen gick fort, det det bjöds även på lite striptease ;)

Senare blev det utgång å tellus, och det var länge sen jag hade så kul ute på krogen! Tack alla för en riktigt trevlig kväll!! ♥ Bjuder på en bild av Simone och mej från festen i går!


Bok period!

Är inne i en bok-läsar-period just nu, gillar det, för det är ganska avkopplande att sitta och läsa böcker :)

Just nu håller jag på att lasa Camilla Läckberg, är inne på fjärde boken, Olycksfågeln.

Har då läst någon bra bok, som du vill tipsa om?


En dag för mig själv!

Ibland behöver man sånna dagar. Dagar då jag för göra vad jag vill och vad jag känner för. Det låter väldigt mycket ego, men så är det.

I dag har jag nu på morgon varit ute i stallet, i vårsolen skulle jag vilja säga! Solen skinner och fåglarna kvittrade. Hästarna stod eller låg ner i solen, och vinterpälsen var på väg av! Tummen upp för det!

Resten av dagen ska ägnas hos frissan och i soffan med en bok, och lite grönsaker med dipp!

Jack jobbar eftermiddag hela helgen. Själv jobbar jag bårde lördag och söndag, men i morgon bler det fest ute i Jönis och sen utgång på tellus skulle jag tippa på! Ses i morrn!


Tröttast just nu!

Inte trött så jag känner att jag ska sova, men seg, fast inte seg heller... Känner inte för att göra nått, eller umgås med någon just nu. I dag känndes det som att någon "sitter" på bröstkorgen, så jag hoppas jag inte håller på att bli sjuk...

Nog med gnäll nu!

Var det någon som såg Cougar Town på TV här om dagen? Ah, jag gillar den typ av serie och humor! Bäst är ju grannen, haha :)

Bild från google.se

Godast just nu!

Jag är en riktigt sucker för bröd! Jag älskar gott bröd. Jack tvningar alltid mig att prova nya saker, är annars en sån som gärna kör på säkra kort. Här om dagen så tvingade han mig att prova detta bröd, och de är bara såååå gott!! Prova att rosta brödet, det känns nästan som nybakat! Helt sjukt att man kan ägna ett helt inlägg till att tala om hur gott ett bröd kan vara?!


Bild lånad från www.pagen.se


Hello Kitty!

Var nere på stan en sväng för att fixa några saker på apoteket. Svängde så klart in på H&M för att titta in en snabbis. Sprang på dessa små söta saker! 15 kr/st. Jag ska ha ögonskuggor i dem, mina skuggor blir en aningens misshadlade i min nuvarande necessär ;)


RSS 2.0