Fina burkar

I går hade jag en sån där dag när man hinner med hur mycket som helst!

Jag hjälpte mormor att åka och handla, och jag träffade pappa och hälsade på farmor.
Jag var nere på stan en snabbis för att köpa knopparna till TV bänken.
Städade ur badrummet, grundligt! Höll på i flera timmar och grejjade.

På väg hem i går gick jag in på Confetti en snabbis för att titta på fina saker, och jag sprang på jättefina burkar som jag också såg i Stockholm när vi var uppe där tidigare. På väg hem så fick jag en ideé. Jag städade lite hemma, åkte ut till stallet och bara var. Satt i hästhagen och fotade massa. Härligt när fölen börjar bli tillräckligt nyfikna för att komma fram och hälsa och gosa. Några av dem är ju så redan från början :)

Åkte och hämtade Jack på jobbet och när vi kom hem cyklade jag ner på stan och köpte burkarna som jag tänkt på ända sedan jag såg den inne på Confetti. Tur hade jag för Monika sa att de gått åt som bara den, så den fanns inte många kvar alls, men det räkte till mig ;) Kom ju under dagen på att jag hade ett presentkort som jag fått av Rasmus och Elin i födelsedagspresent! Det blev ju perfekt med dessa burkar, behövde bara betala 26:- själv, och det känns ju helt ok tycker jag ;) Burkarna har jag i badrummet och har hårborstar i en, hårsaker i en och lite annat kraffs i de andra som annars ser så rörigt ut när de står framme.

Släpade in en del av en billy bokhylla som vi haft stående på vinden. Tyvärr är den ju i ek, men pappa ska hjälpa mig att bygga en i stället som jag ska måla vit så klart, ännu ett projekt! Älskar't ♥
Skogalen!

Jag är seriöst helt skogalen, och så surfade jag in på have2have.se och ramlade över dessa, I LOVE them!


London guider

Jag har surfat runt och kollat på lite shoppingguider i London och jag har hittade den bästa tror jag HÄR! Det känns som om jag inte kommer hinna med allt på långa vägar, så jag tycker att vi ska försöka samla ihop ett tjejgäng för en weekend i London nästa vår eller nått, eller vad säger ni mina vänner?

En affär som jag verkligen ser fram emot kommer vara Primark, där finns allt och inget kostar över £15 = svinbilligt!!

Jag har gjort en lista på vad jag helst vill gå in och kolla och det är Harrods, Primar, H&M och Topshop, sen får vi se vad vi hinner med, jag har ju bara ett dygn i London innan vi åker vidare till Hickstead.

Åh, börjar bli taggad för resan nu!!


Selar

Vi har bställt nya selar till hundarna. De är mycket bättre för små hundar att ha sele än halsband, och jag ska verkligen komma igång med mina promenader som jag alltid gick förut, så då ska vovarna få följa med.


Bild: Pupstore

Selarna kommer från Pupstore och de har massa fint till hundar och katter. Vi valde den kamoflage färgade selen.


Allt går att köpa... eller?

Lagom tills jag ska äta lite mat innan jobbet så sänder TV3 Tyra Banks show. De tar ju upp alla möjliga olika saker och dagen "sak" att ta upp var att en del mammor i USA "fostrar" sina barn att allt går att köpa för pengar så bättre att gifta sig rikt i stället för kärlek.

Asså vad är det för korkade försäldrar som sänder ett budskap till sina barn att pengar är allt? En mamma lärde sin dotter att inte ta emot kakor av en kille i skolan, för de var inte pengar. Samma mamma var stolt över att dottern på alla hjärtans dag kom hem och sa att en pojke velat ge henne en nalle som hon inte tog emot för att den "såg billig" ut. Flickan var 7 år.

Det var mer mammor och barn med i programmet. En flicka var inprinad att lycka går att köpa för pengar. Lilla vän säger jag bara.

En annan mamma lärde sin dotter att man inte behöver vara stenrik här i livet. Det man alltid har är sin familj och den finns där oavsett vad som händer. Hon verkar vara den enda som hade alla pingviner i poolen...

Att ett så stort land kan vara så "efter" i vissa frågor är för mig en gåta.

Lär barnen att ta hand om sig själva i stället. Se till att de går i skolan, skaffar sig en bra utbildning och ett bra jobb. Herregud, man vill väl veta att man klara sig själv eller? Nog för att pengar löser en del problem här i livet, men jag vill banne mej göra rätt för mig och betala för mig själv. Undantag är ju så klart om man är mammaledig eller han en sjukdom men ni fattar vad jag menar.

Den som tror att lycka kan köpas för pengar är en sorglig individ. Eller så har personen i fråga aldrig upplevt äkta lycka eller kärlek.


Blommor

Under semestern så fotade jag våra blommor som jag planterade i början av Juni tror jag det var. Jag älskar lobeleor så dessa finns det gott om på min balkong!För övrigt så är min semester slut, men det gör inte så mycket. Jobbar bara fyra dagar, sen är lag ledig igen i 11 dagar, så det känns skönt. Då blir det även av till London för shopping och hästtävlingar!

Projekt

Ska ta i tu med ett projekt här hemma. TV bänken som är i ek ska bli vit. Och handdtagen som sitter på lådorna är i borstat stål ska bytas ut mot dessa knoppar tror jag. 29,50 st på Indiska.


Man kan ju inte bara shoppa till sig själv...

Så därför får nu missarna ett nytt klösträd! Det gamla är så utslitet så det lossar skräp i från det dagligen och det ser bara allmänt tråkigt och fult ut. Köpte ett nytt på Ö&B men fick skäll av Jack då det tydligen är alldeles för ostabilt, och med facit i handen så är det de. Våra missar väger säkert ca 6 kg/st och när de kommer i världens fart så välter det, tyvärr... Och detta var inte så jättedyrt heller med tanke på att de sliter ut dem rätt så fort!


Inredningstankar...

Åh, vad frustrerande det är när man har tusen ideér och inga tusenlappar att lägga på heminredning... De ramlar så fint i väg till räkningar, minde värdsliga saker som hyra, försäkringa och skatt på bilen tillexempel...

Jag har blivit en sucker för den vita romantiska stilen. Skulle lätt kunna slita ut alla möbler vi har och inreda efter den stilen i stället.

Satt och surfade runt efter ett nytt överkast och hittade massa roliga länkar:
House of Linnea
Designrummet
Systerlycklig
Gårdsromantik

Finns säkert mycket mycket mer, men det var lite av det jag hittade i alla fall!Mycket fint överkast från Designrummet, märket är Au Maison, och kommer från Danmark, har märkt att jag gillar just den typen.

100 år efter alla andra

Så ska vi nu äntligen i väg och se Sex and the city 2!!

Hoppas att den är lika bra som ettan!


Strawberrys

Jordgubbar med mjölk, det är grejjer det!

Nu ska det bli lite sol i Nävsjön, Jack ska fiska och jag sola. :)


Ny design?

Sitter och leker lite i PS medan tvätten torkar i tvättstugan.

I måndags inleddes vår semester, och det är ju surt att behöva tvätta på semestren, men rena kläder måste vi ju ha!

Får se om headern kvarstår, skulle vilja ta lite nya bilder... får se om jag kanske kan få med mig Simone en dag och leka lite modell :D

Ha de så bra alla i värmen!


RSS 2.0