Rörstrand

Dessa fina muggar finn på www.bellashop.se i dag, fina va?


Bilden är lånad från bellashop.se

1 advent

var det i helgen. Inte som förra året då det var massor av snö och hur mycket julstämmning som helst, eller nästan, för förra året fick vi nycklarna till nya lägis!!

I år så var det runt 6-7 grader, regn och storm.

Jaja, lite pynt blev det, stakar och stjärnor kom upp, och lite juldukar i köket. Nya gardinerna har inte kommit ännu, så de gamla fick extraknäcka i några dagar...

Tog några dåliga bilder med mobilen :)
Var är snön?

I morse, 06:45 så visade tempen 9,5 grader i köksförnstret? Vad är detta? Gräset växer ju om det är över 7 grader varmt ute...

Kommer i håg förra året till advent, vi flyttade och det var massor av snö ute, hur mysigt som helst!

Som vanligt har jag haft en killer vecka. Var ledig i måndags och tisdags, fixade massa ute i stallet jag och mamma, sånt som ska fixas inför vintern.

I tisdags hälsade jag och mamma på hon Elin Rasmus och lilla Rocky ♥ Jag blir så bebissjuk när jag ser honom! Jag fick hålla och mysa med honom, och gå runt och titta på lampor så han inte skulle vara ledsen. Fina lilla människa! Jag och mamma hade letat fram mina och min brors gamla kläder, shit vilken skillnad det var mot nu, i både storlek och mode.

I onsdags var det jobb. Och shit vad jag jobbade, full fart hela dagen plus tre timmars övertid. Men det var skönt att komma i kapp. Efter jobbet gick jag till Simone på ljusparty. Det var en dam från partylite som hade visning. Jättemånga fina ljus och dofter. Fastnade för ett par batteridrivna ljus, supersmidigt att ställa i vår öppnaspis, som vi ändå inte kan tända för vi har det så extremt varmt i vår lägenhet :) Men de kostade 700:- och det känns lite fel just denna månad, med all annan julklappshandel... Men fina var de, kanske en annan gång?

Har köpt röda gardiner till köket. Köpte ett par förra året som jag inte trivdes med, de var också röda men inte så breda som jag ville ha dem, så det blev inget fint fall. Men nu har jag köpt julröda gardiner från Ellos på rea, älskar rea! Tror dessa kan bli fina i vårt vita kök ;)

Nu ska jag sova, innan ögonen går i kors. God natt på er!

En liten sammanfattning

Jösses vad tiden går!!

Jag har haft fullt upp med jobb och stall, as usual! Det har ju varit en sån otroligt varm höst ute, så många av hästarna har gått ute på sina beten tills förra veckan, gräs fanns det kvar, så de hade ju kunna gått kvar längre, men det är lite meck med vatten och så, och man vill ju inte bli överraskad med ett snöoväder så det blir strul med att få hem alla hästarna.

Förutom det så har vi fullt upp på jobbet, i veckan var vi på konferens med min grupp, vi är 14 personer som jobbar i grupp 2. Vi hade det jättetrevlig på konferens på Villa Sandudden på Ingarö i stockholm. Först lite grupparbeten på HK i Stockholm, med mys på Ingarö. Vi bastade och badade i den uppvärmda tunnan/poolen på däck som var väldigt varm och skön. Jag och några jobbarkompias badade även i havet! Det trodde jag aldig att jag skulle göra. Det var häftigt, men svinkallt! Det var frost på bryggan och is på stegen ner i det kalla svarta vattnet. Det var väldigt skönt att krypa ner i den uppvärmda tunnan sen :)

Det fanns även duntofflor till utlåning, så frysa om fötterna behövde vi inte göra :)

Lite bilder som jag tagit med mobilen:


Här, i det stora huset sov jag med några kollegor


Här sov vi!


Här åt vi jättegott, trerätters samt frukost och lunch


Så här fint var det i vardagsrummet, utom möjligtvis glasbordet...

Årstid

När ikeakatalogen damp ner i brevlådan i sommras så hade de lite olika erbjudanden olika veckor. Mellan 31/10-4/11 så var det extra bra pris på lampan ÅRSTID, i stället för 199:- kostade den 99:-. Prefekt! Jag har spanat in dem länge, men tyckt att jag har haft annat att lägga pengarna på, men nu när det kom ett så bra erbjudande, så skulle jag slå till. Hade koll på lagerstatusen under dagarna innan och det fanns flera hundra lampor. Men i går så sjönk det drastiskt. Jag insåg att det inte skulle finnas någon lampa kvar till mig när vi väl kom ner till Linköping. Som tur var så var jack syster och hennes kompis på ikea i stockholm, och där fanns det lampor kvar! Vilken lycka! Dessa ska stå i sovrummet, tror det blir bra.


Bild: Ikea

RSS 2.0