Jobb fredag!

Var fjärde fredag jobbar jag, i dag var det den fjärde.

Dagen har tillbringats i stallet, för att göra i ordning sju hästar som ska på utställning i morrn. Det är en halloween utställning, spokey!

Mitt uppdrag tills i morrn var att fixa pumporna. Så jag och Jack har skapat kan man säga! Här är en bild på av av pumporna som vi skar fram :)

Annars så är det bara lungt denna fredagskväll, ska ta och plocka fram mina kläder som jag ska ha på mig i morrn, kanske tar på mig mina horn också ;)


Litte nytt

Kännde att jag ville göra lite nytt här på bloggen :) Tjusigt va? ;) La in ett övertsättningsverktyg också, så nu kan mina utlänska kompisar läsa här också!

I dag så vaknade man upp till strålande sol! Härligt! Länge sedan man såg den. Upp och ut till stallet, han väl inte njuta så överdrivet mycket av solen, blev en liten tur i skogen med en häst och hundarna, sedan mockade jag stallet, för att sedan åka i väg och hämta hem hö. Pust, inte det lättaste att rulla in 400kg hö bal själv, men skam den som ger sig! Sen i väg till jobbet, han inte äta någon mat med har några degistive på jobbet, alltid något :) Jobbar till 21 i dag, och ledig i morrn! Men då ska jag vara i stallet och förbereda allt inför tävlingen på lördag, jobbar till 21 på fredag så då lär jag inte hinna så mycket... Nästa vecka är en bra vecka, jobbar "bara" tre dagar då, härligt! Snart är det ju fars dag också...


3 år

I söndags firade jag och babe 3 år tillsammans, eller firade och firade. Vi åt god mat och spenderade dagen tillsammans. En liten sväng på stan sedan bara myste ♥

Det är nog lite nyttigt att fira lite kärlek lite nu och då, man blir lixom lite ny kär på nytt ;)

Jag fick en fin buket med rosor av kära babe ♥Jag tänkte att jag skulle försöka fota rosorna, men det var minsan inte det lättaste! En någolunda fin bild i alla fall.

(gud vad jag hatar att man inte kan centrera en bild utan att hela texten blir centrerad!)


Pink


Små plock

Hittade en sida via en kompis på Facebook. Denna sida finns det mycket "vill ha" saker :) Kika gärna runt, tror jag känner några av mina läsare som gillar denna stil ;)


Gör allt utan att klaga och argumentera!


Kan Dee Shop

Jag gillar verkligen Kan Dee's plagg, hon är så grymt duktig!

Helgen har bestått av jobb, jobb och jobb. Är ledig i dag, ska ut till stallet en sväng, sen ska jag bara ta det lugnt. Skönt att vara ledig en måndag i bland :)


Nya skor?

Alla som känner mig vet hur mycket skor jag har, och jag har verkligen ap mycket skor, och jag lyckas alltid hitta snygga skor, fast jag inte letar...Denna kommer från www.skotrend.se, är grymt sugen på ett par stövlar som går över knäna...


Adorable

I går kväll när vi skulle lägga oss så var det America's Got Talent, och då dök denna lilla tjej upp! Hon är bland det sötaste jag sett!
Jippie!

Har varit i stallet i dag. Jippie frös så mycket så hon fick Loppans gamla täcke. Tänka vad lika de är med sitt gula... Jag saknar mina finaste vän så himla mycket... 1½ år har gått och det går inte en dag utan att jag tänker på dej min älskade vän ♥

JippieKärleken besegrar allt ♥


Krama mera!

I dag blev jag på bra humör innan jag ens vaknat! Det beror på att min kära söta sambo gick upp, fixade och donade, och sen kröp ner under det varma täcken och gav mig en bamsekram innan jobbet.

Är det inte kärlek så säg ♥
It's so me!


Bröstcancer

Då har vi vandrat in i oktober månad, bröstcancer månaden. Jag brukar köpa nått varje år som stöjder bröstcansern. Jag har sedan tidigare en liten rosa ängel på jackan och tidigare några enkla rosa band. I år köpte jag ett armband. Det kostar inga stora pengar och ändå så bidrar man med något. För 69,50:- så kanske man kan hjälpa någon.


Jag säger som Ronald McDonald, "Ingen kan göra allt, men alla kan göra något"

Cancer är en hesmk sjukdom som jag hoppas man snart ska kunna utrota.


Friis & Company

Det är ett av mina favoritmärken! Hittade dessa när jag var inne hos chiqe.seMan får köpa alla 3 för 99 kr! tycker att det var lite coola faktiskt.

Sen när jag klickar in mej hos Linda Blom så ser jag att alla som handlar på chiqe.se får 10% på sin beställning om man anger 10off i kassan!

I dag jobbar jag och i morrn är det tävling i Norrköping. Hela hösten har verkligen gått i racerfart i och med att jag har tävlat nästan varje helg sen i sommras. Så fort alla tävlingar är klara ska jag ta tag i mitt sociala liv och umgås med mina kära vänner! Täck ändå att ni har förståelse över att jag är lite frånvarande ibland ♥

I går röjde jag och sambon tråksaker i lägenheten. Vi gick igenom skåp och lådor och röjde massa skit. Trist att städa när man inte ser förändringen, men det var välbehövligt! Flera påsar med skräp lyckades vi röja ur lådorna och skåpen. Fan vad skit man samlar på sig ibland.


RSS 2.0