Ryan Gosling

Jag brukar sällan kolla på riktiga chick flicks, men det händer. När J för några veckor sedan satt och tentapluggade så kollade jag på lite filmer, för att stötta skulle man kunna säga :)

I alla fall. Chick flicks. Ser dem typ aldrig, men nu passade det bra. Såg på crazy stupid love. Den gillade jag faktisk. Det hade humor. Bra handlig, Och! En gryms snygg gosse. Ryan Gosling. My god!

I går såg vi i alla fall filmen Drive, och då kom jag att tänka på honom. Again!


Här är han i filmen ♥


Jo, han är rätt snygg till vardags med!


Happy birth me!

I går fyllde jag år, det firas med kalas hela veckan :)

När vi var i stockholm i helgen så sprang jag på en väska, bara så där.
På väg ut ur affären.
Det blev ett impulsköp.
Ibland blir impulssköpen de bästa köpen.
Ibland inte.

Jag hoppas vi ska trivas med varandra.


En skön helg

Helgen inleddes med varma baguetter i ungen med lite gott pålägg och mys framför TV. Vi är ju lite nördiga jag och J så vi brukar tävla mot varandra i fredagsfinalen av vem vet mest :) Lite pinigt men men ;)

Lördagen startade redan vid 8, kl 9 kom Mattias och Johanna och hämtade oss för vidare färd mot Stockholm. Det blev en jättekul och skön dag. Ingen stress och mycket trevligt sällskap. Vi gick lite i affärer, jag hittade en väska som fick följa med hem, en födelsedagspresent till mig själv :)

Vårt mål med dagen var Oscarsteatern. Vi hade biljetter till Monthy Phyton's Spamalot. Det var grymt kul och vi skrattade mycket. Vi hade jättebra platser, vi satt på parkett och på rad 6. Det var kul att komma alla skådespekare så nära, och se dem. Johan Glans var kort och Henrik Hjelt är lång!

Se den om du har möjlighet :)


Bildkälla: spamalot.se


Times flies...

Usch vad fort allt går! Hela förra veckan bara försvann, men det hör mina 6 dagarsveckor tycker jag...

Veckan innan det var det också full fart med 25 års kalas och dop, och jobb på det. Man hinner ju knappt med att sova ;)

Våren är äntligen här och jag hoppas att den har kommit för att stanna. Jag får så mycket energi av våren. Jag vill göra allt! Jag vill fota. Jag vill städa. Jag vill rensa. Jag vill göra om hemma. Jag vill ha en större TV. Jag vill få tid att fixa vår sängram. Jag vill byta ut fotona på min fotovägg. Jag vill till IKEA och köpa nya ramar och tv-bänk. Jag vill ha en ny matta i vardagsrummet. Jag vill ha ett nytt vitrinskåp, ett vitt sådant. Jag vill rensa i stallet.

Så. Energin är det inget fel på. Synd att jag inte var miljonär. Hade varit schysst.

Förra veckan fyllde farmor år. Vi hälsade på henne, jag, bror och Elin, och pussungen Rocky så klart. Farmor frågade extra om Rocky kom ♥ Kan tänka mig att det livar upp en del i en annars ganska lika vardag.

Här kommer två bilder från Rockys fina dop ♥

Rocky var glad under hela dopet. Prästen sa att det var ovanligt med så glada barn. 

Tack till bror och Elin för att vi fick komma och för att jag fick fota det hela ♥ 

På lördag blir det teater upp i Stockholm, vi gör det till en heldag med mycket goda vänner. Kommer bli hur kul som helst :)

RSS 2.0