Glossybox september 2012

Då var det dags för den tiden i månaden igen, när glossybox anländer i brevinkastet! Jag fick ju denna månad två boxar eftersom jag hade tur och även lyckades klicka hem limited edition boxen också :)
 
Här kommer den vanliga månadsboxen, temat var Autumn car:
 
Cowshed Cow Pat Moisturing Hand Creme 250 kr/300 ml
Mjukgörande handkräm med grapefrukt olja och korriander. Brittiska Cowshed gör produkter med oseriösa namn men med högst seriösa, ekoligiska ingredienser.
 
Figs & Rouge 100% Natural Organic Balm (full size) 65 kr/8 ml
Multifunktionell produkt som passar för både läppar, händer och torr hud. 100% naturliga produkter som vårdar och mjukgör.
 
Anatomicals Don't just cleanit woman, scrub it 79 kr/200 ml
Grovkornig body scrub med en lyxig doft av melon, som ändå löddrar likt en shower gel. Korn från malda valnötsskal krubbar huden len.
 
Balance Me Wonder eye cream 239 kr/15 ml
En trippelverkande ögonkräm från lyxiga, naturliga och engelska märket Balance Me. Hjälper trötta ögon att återfå sin lyster och minskar mörka ringar.
 
Depend Nagellack (full size) 25 kr/5 ml
Depend bjuder på en härlig färgskala i alla möjliga nyanser. En av höstens kanske roligaste effekter är att göra färgade variatner av den klassiska franska manikyren!
 
 
Metro MODE Edition boxen:
 
Yves Saint Laurent Touche Éclat (full size) 404 kr/7,5 ml
Highlightande concealer som trollar bort trötthetstecken. Räddaren i nöden och handväskans bästa vän, int konstigt att det säljs en var tionde sekund runt om i världen!
 
Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator Serum 695 kr/30 ml
Återfå ungdomlig lyster! Produkternas silkeslena formula smälter samman med huden och gör din dagliga hudvårdsrutin till en underbar upplevelse!
 
Giorgio Armani Acqua Di Gióia Parfyn: 655 kr / 50 ml Bodylotion325 kr/200 ml
Doften är inspirerad av öar så som Antigua där Giorgio Armani har sin tillflyktsort. Dess unika landskap och klimat speglas i doften. För en lugn, självständig stark kvinna!
 
OPI Nail Color (full size) 150 kr/15 ml
Världsberömda nagellack som finns i över 400 nyanser och som säljs i över 70 länder. Här får du en av våra fem favoritfärger för hösten!
 
GOLDWELL StyleSign Power Whip - Volume Mousse 188 kr/300 ml
Volymgivande mousse för fint till normalt hår som ger stadga och långvarig volym. Gör att håret känns tjockare och har värme - och färgskydd.
 
GOLDWELL StyleSign Big Finish - Volyme Hairspray 188 kr/300 ml
Hårspray för stöd och volym hela dagen som skyddar mot hög luftfuktighet, ger ökad fyllighet och har färgskydd.
 
Brazilian Peel Facial Treatment 850 kr/4 st
Brazilian Peel har revolutionerat den amerikanska skönhetsmarknaden och är den första professionella kemiska peelingen som är säker för hemmabruk.
 
Jag har hunnit provat läppbalsamet från Figs & Rouge och gillar den än så länge. En nackdel är väl att det är en burk som man måste ner med fingrarna att gröpa i. Jag gillar tuber och stift bättre.
 
Jag har även hunnit provat OPI nagellacket och ett stort plus är att det torkade väldigt fort. Andra lack jag har provat, tror jag har torkat med sedan så blir det en massa repor i lacket i alla fall. Det har jag inte upplevt med detta lack.

Vänner

Vad skulle man göra utan dem? Jag har många vänner, men några som ligger mig extra varmt om hjärtat är mina barndomsvänner <3 få vet så mycket om mig och de är så skönt att bara få vara utan att prata och förklara så mycket. De accepterar mig som jag är och förstår att jag har mycket annat, de har ju de med. Vi försöker träffas en gång i månaden, men det är sällan vi får till det, men fy så trevlig det är eftersom vi inte umgås varje dag precis. Mycket att prata om :-) I kväll var vi hos Anna och hennes kille i deras nya hus! Jättetrevligt :-)

Jag är lyckligt lottad som har så många fina vänner runt omkring mig så accepterar och förstår att jag inte alltid har så mycket tid, speciellt inte nu med jobbet, stallet och matten.


...

Dagarna ramlar i väg och snart går vi in i andra höstmånaden. Hoppas den går fort så julen kommer så det kan bli vår igen :-) Jobbade i helgen, firade världens finaste lilla Rocky som fyllde 1 år, så himla fin liten pojke :-) På söndagen så gjorde jag matte prov, halva kursen har nu gått och det känns bra!


Vardagslyx

Dagarna rinner på i en rasande fart, snart är september slut.
 
Mina dagar är för tillfället rätt trista... Jag jobbar och pluggar matte. Har prov på halva kursen i morgon. Ser fram emot till när den är slut. Inte för att det är tråkigt utan för att då är det jul!
 
Höjdpunkten nästa vecka är att min andra glossybox kommer. För några dagar sedan avslöjade de även att man i dag kunde få chansen att köpa en lite lyxigare box, tyvärr så var det en limited edition, så alla fick inte chansen, men jag hade tur för jag knep en låda. Så nästa vecka får jag TVÅ överraskningar, wohoo! Hoppas provet går bra så jag är extra värd dem :) Lägger upp bilder på innehållet när de kommer :)
 
 

Mobilbloggning

Testar att blogga via Android appen och det verkar ju funka :-) Provar lägga till en bild också :-)


Svart eller brun? Hjälp!

Jag behöver lite smakråd.... Svart eller brun? Tanken är att ha dem som höstskor. Får inse att jag inte kan ha Converse hela hösten....
 

RSS 2.0