Glossybox september 2012

Då var det dags för den tiden i månaden igen, när glossybox anländer i brevinkastet! Jag fick ju denna månad två boxar eftersom jag hade tur och även lyckades klicka hem limited edition boxen också :)
 
Här kommer den vanliga månadsboxen, temat var Autumn car:
 
Cowshed Cow Pat Moisturing Hand Creme 250 kr/300 ml
Mjukgörande handkräm med grapefrukt olja och korriander. Brittiska Cowshed gör produkter med oseriösa namn men med högst seriösa, ekoligiska ingredienser.
 
Figs & Rouge 100% Natural Organic Balm (full size) 65 kr/8 ml
Multifunktionell produkt som passar för både läppar, händer och torr hud. 100% naturliga produkter som vårdar och mjukgör.
 
Anatomicals Don't just cleanit woman, scrub it 79 kr/200 ml
Grovkornig body scrub med en lyxig doft av melon, som ändå löddrar likt en shower gel. Korn från malda valnötsskal krubbar huden len.
 
Balance Me Wonder eye cream 239 kr/15 ml
En trippelverkande ögonkräm från lyxiga, naturliga och engelska märket Balance Me. Hjälper trötta ögon att återfå sin lyster och minskar mörka ringar.
 
Depend Nagellack (full size) 25 kr/5 ml
Depend bjuder på en härlig färgskala i alla möjliga nyanser. En av höstens kanske roligaste effekter är att göra färgade variatner av den klassiska franska manikyren!
 
 
Metro MODE Edition boxen:
 
Yves Saint Laurent Touche Éclat (full size) 404 kr/7,5 ml
Highlightande concealer som trollar bort trötthetstecken. Räddaren i nöden och handväskans bästa vän, int konstigt att det säljs en var tionde sekund runt om i världen!
 
Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator Serum 695 kr/30 ml
Återfå ungdomlig lyster! Produkternas silkeslena formula smälter samman med huden och gör din dagliga hudvårdsrutin till en underbar upplevelse!
 
Giorgio Armani Acqua Di Gióia Parfyn: 655 kr / 50 ml Bodylotion325 kr/200 ml
Doften är inspirerad av öar så som Antigua där Giorgio Armani har sin tillflyktsort. Dess unika landskap och klimat speglas i doften. För en lugn, självständig stark kvinna!
 
OPI Nail Color (full size) 150 kr/15 ml
Världsberömda nagellack som finns i över 400 nyanser och som säljs i över 70 länder. Här får du en av våra fem favoritfärger för hösten!
 
GOLDWELL StyleSign Power Whip - Volume Mousse 188 kr/300 ml
Volymgivande mousse för fint till normalt hår som ger stadga och långvarig volym. Gör att håret känns tjockare och har värme - och färgskydd.
 
GOLDWELL StyleSign Big Finish - Volyme Hairspray 188 kr/300 ml
Hårspray för stöd och volym hela dagen som skyddar mot hög luftfuktighet, ger ökad fyllighet och har färgskydd.
 
Brazilian Peel Facial Treatment 850 kr/4 st
Brazilian Peel har revolutionerat den amerikanska skönhetsmarknaden och är den första professionella kemiska peelingen som är säker för hemmabruk.
 
Jag har hunnit provat läppbalsamet från Figs & Rouge och gillar den än så länge. En nackdel är väl att det är en burk som man måste ner med fingrarna att gröpa i. Jag gillar tuber och stift bättre.
 
Jag har även hunnit provat OPI nagellacket och ett stort plus är att det torkade väldigt fort. Andra lack jag har provat, tror jag har torkat med sedan så blir det en massa repor i lacket i alla fall. Det har jag inte upplevt med detta lack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0