En liten signatur...

Så är allt färdigt. I dag skrev jag på ett papper som berkäftar att jag ska sluta på mitt jobb. Ett tillfälle gavs och jag tog den. Jag hoppar ut i världen, utan fallskärm.

Att jag slutar är skitläbbigt. Ingen normal människa slutar från ett fast jobb, egentligen. Men jag kännde att det var dags för något nytt. Prova på något annat, utvecklas. Hoppa! Jag har alltid gillat mitt jobb och framför allt mina arbetskamrater, så att jag slutar har inget med det att göra. Att jag har sånna fina arbetskamrater betyder massor och jag kommer att sakna dem alla ♥

Kommentarer
Postat av: simone

Jag har sagt upp mig på ett jobb däe jag var fast en gång;) men vem säger att jag är normal;) känns jävligt bra ändå=) Kommer går kanon för dig vännen

2011-01-04 @ 22:08:06
URL: http://simonesnya.blogg.se/
Postat av: fanny

Modigt tjejen! Gooo Thiff!!! :D

2011-01-05 @ 04:39:45
URL: http://float.blogg.se/
Postat av: carro

Spännande!!! Vad ska du göra? Jag har faktiskt sagt upp mig från 3 fasta jobb (knäpp som jag e )...de 2 första för nya fasta jobb och det sista när jag började plugga grafisk form och projektledning. Jag ångrar mig inte ett dugg, när man gör så leder det oftast till något nytt och spännande.....men det är helt klart så att man bör tänka över såna beslut rätt många gånger i dagens läge :)

2011-01-05 @ 08:40:12
URL: http://carrostankar.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åååh. Thiff det kommer att gå sååå bra för dig vad du än ska göra nu!!vi måste pratas någon dag! Men Gud, är det några kvar på kvällsgruppen nu?? Puuuss hjärtat.

2011-01-05 @ 09:04:19
Postat av: carro

Bebisen ska komma i april :) ...så vi får vänta några månader till, tråkigt att vänta...



Du kommer säkert komma på något skitbra att göra. Man måste ju våga lite för att vinna lite! :)

2011-01-05 @ 21:46:50
URL: http://carrostankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0