En liten titt!

Söndag. Vilodag.

För mig har det varit en välbehövlig vilodag. Vila från stall och jobb.

Jag tog ner adventsljustakarna från fönstrerna i veckan, och i dag packade jag ner dem i sina kartonger och bar upp på vinden. Julsakerna åkte upp redan förra helgen.

Simone och Thomas var och hälsade på Johanna och Stefan och deras nya bebis. I höstas så åkte J & S ner till Ullared och fyndade lite, de var så snälla och köpte två lampor till mig som jag sett på nätet. Så i dag fick jag hem lamporna :) De passar in bra i sovrummet, och jag tror det blir ännubättre när sängramen är på plats!

Passade på att ta lite bilder på vårt sovrum, för den som vill se. Det är ju inte klart ännu, sängramen ska byggas och ev så ska en del tavlor upp på väggen. Vill inte ha för mycket saker så vi får se hur det blir. Blev i vilket fall mycket nöjd med lamporna!

Det som är tråkigt på bilderna är hålen i väggen efter två IKEA lack hyllor. Men det får man väl ta när man bor i hyreslägenheter, man måste ju få sätta upp saker på väggen.


Byrån som stod i hallen i gamla lägenheten rummer nu mycket av mina kläder!



Som ni ser, inte ett jättestort rum direkt, men det duger gott och väl till oss! Framför sängen är det garderober och en TV.


Kommentarer
Postat av: simone

Lamporna passa jätte bra där ju=) Måste verkigen ta mig en titt snart=) kramis

2011-01-16 @ 18:24:20
URL: http://simonesnya.blogg.se/
Postat av: Lilla jag

Fint :)

2011-01-16 @ 19:53:30
URL: http://irenev.blogg.se/
Postat av: Kitty

Gillar lamporna:)

2011-01-18 @ 19:25:18
URL: http://elinhellokitty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0